Manoeuvreren Via Milaan: A Travelers Guide


   Door Benedictus YossarianThe tweede grootste stad in Italië, Milaan fungeert als centrum van de chef country van financiering, productie en internationale handel. De stad ligt in de vlakte van Lombardije, die ligt in het noordelijke deel van Italië. Een groot aantal toeristen naar Milaan om getuige te zijn onschatbare kunstwerken, architecturale wonderen, en de onberispelijke smaak in de mode. Een reis naar de stad zal niet compleet zijn als u zich niet Milans Cathedral, La Scala, de Sforza kasteel, de Santa Maria delle Grazie, en als je budget kun je zien, kun je zelfs kiezen om te gaan winkelen.

Piazza del Duomo (Milans Kathedraal, Museum de Galleria Vittoria Emanuele II)

Kathedraal Milan, of de Duomo, staat op het hart van de stad, en de nabijgelegen gebieden omvatten vele culturele bezienswaardigheden zoals het Museum van de Duomo en Galleria Vittoria Emanuele II. Al deze structuren zijn gelegen in en rond de Piazza del Duomo.

De Duomo is een grote gotische kathedraal die comfortabel is geschikt voor ongeveer vijfentwintigduizend mecenassen. In de schaal, dit gebouw geldt als de tweede grootste katholieke kerk en is de op drie na grootste kathedraal ter wereld. De Duomo biedt ook andere interessante kunstwerken zoals het reliekschrijn in de buurt van het dak dat voert wat wordt beschouwd als de nagel van JezusKruis. Een andere is het beeld van St. Bartholomeus gepresenteerd met zijn huid op de top van zijn schouders. Dit beeld is een herinnering aan de dood van de apostel als gevolg van schilferen. Als je dan wilt hebben oog van een bird de mening van het centrum van Milaan, hop op de lift en een wandeling over het dak. Vergeet niet, dit is een kerk zo goed kleding moet worden gedragen.

Vanaf de kathedraal, kunt u langs de aangrenzende museum. Te zien zijn beelden, relikwieën, schilderijen en andere stukken van metaalbewerking. De meeste stukken beschrijven de churchs 600 jaar geschiedenis. De Galleria Vittorio is maar een winkelcentrum, niet veel geschiedenis, maar biedt grote objecten tegen betaalbare prijzen.

Scala

Dit is een van de meest opgemerkt world operahuizen. Als je een muziekliefhebber, kunt u uw reis plannen die voldoen aan een evenement of een festival. Een voorbeeld is het Jazz Festival gehouden in de maand november of het Festa del Naviglio, dat elk jaar in juni plaatsvindt. Met de festiviteiten zal er altijd optochten en muzikale optredens. Voor de opera fan zal getuige van een optreden op La Scala zeker raken de juiste toon.

Sforza Castle

Dit was ooit een paleis fort bedoeld om de Sforza familie te beschermen en de onderscheiden patroons van de stad. Helaas, de structuur verkregen nogal een pak slaag van tijd. Het was pas het begin van de vorige eeuw dat het kasteel kreeg zijn broodnodige restauratie. Zoals voor de attracties, de meest populaire is de onvoltooide beeld van Michelangelos Rondanini. Maar er zijn ook opmerkelijke plaatsen als het Museo dArte Antica, die huizen gotische als renaissance stuks.

Santa Maria delle Grazie

Het Laatste Avondmaal, Leonardo da Vincis Laatste Avondmaal. Dit kostbare schilderij wordt getoond binnen de muren van de Santa Maria delle Grazie Convent. Met de hype gecreëerd door het boek (en de volledige lengte film) Da Vinci Code, een bezoek aan het klooster kan een beetje moeilijk omdat de omvang van die toeristen kunnen voeren, is geregeld. Reserveren is aanbevolen, met name tijdens de Pasen seizoen.

Winkelen

Als u een shopaholic en uw geld wordt alles maar beperkt, dan is Milaan is uw paradijs. Om merkkleding verkrijgen, top van de lijn schoenen, of prachtige sieraden, kunt u kiezen voor een wandeling langs de straten het bepalen van de Montenapoleone Metro Station. De winkels zelf zijn een architectonische verrukking, dus neem de tijd om deze structuren te observeren. Als het branden van een gat in je zak is geen optie, gaat u naar de Galleria Vittoria Emanuele II.

Dit zijn een paar van de plaatsen te gaan wanneer in Milaan. Maak uw keuze en genoegen te nemen aan het! Dit artikel is geschreven door Benedictus Yossarian. Als u geïnteresseerd bent in onroerend goed in Italië Benedictus beveelt huizen en villas in het buitenland

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.