Marbella De 7 beste stranden in Marbella


   Door Gerrard CholmondeleyMarbella Stranden

Marbella is de parel van de Costa del Sol, een stad bezocht door de rijke en beroemde mensen. Enkele van de mooiste stranden van de Costa del Sol kan worden gevonden in Marbella en zijn buurlanden resorts.

Als u een villa in Marbella huurt, wordt u verwend worden met de keuze met de stranden in de omgeving. Of u nu wilt zonnen, wandelen of deelnemen aan watersporten, Marbella heeft het strand voor je.

Puerto Banus

Puerto BanusBlue Flag 1 km van het strand is prachtig fijn zand. Het heeft grote faciliteiten, zoals douches en toiletten en een verscheidenheid aan watersporten worden aangeboden. Het mooie van dit strand is de grote verscheidenheid van de dingen om je dagen te vullen. Er zijn fantastische restaurants op het strand, en het hele gebied wordt schoon gehouden voor zijn gebruikers. Er zijn zelfs redders om ervoor te zorgen dat het zwembad veilig is.

El Ancon Beach

Het strand van El Ancon is een veel rustiger, en sommigen zouden zeggen meer rustig en mooi gebied dan sommige van de andere stranden in de omgeving Marbella. Het strand is ontwikkeld en heeft torens gebruikt door badmeesters. Het heeft ook sanitaire voorzieningen. Dit is een prachtig stuk van zand en is perfect voor gezin een dagje uit of een snelle duik in het heldere blauwe zee.

Los Monteros

U weet dat een strand is van goede kwaliteit als de lokale Spanjaarden gebruiken het regelmatig. Het strand van Los Monteros is net dat soort van plaats, met bijna 2 kilometer van gladde gouden zand en grote delen van ondiep water – perfect voor spatten over inch Dit strand is van zulke hoge kwaliteit dat het soms druk kan krijgen, maar als je kies je tijd goed, er zijn weinig stranden die kunnen vergelijken.

Calahonda Beach

Ligt in het westelijke uiteinde van Marbella stad, en binnen handbereik van alle villas in Marbella, dit prachtige stuk zand is idyllisch en rustig. Er zijn de gebruikelijke verzameling van voorzieningen, douches, toiletten en redders, en ook een strand bar met ligbedden.

Linda Vista Beach

De “mooi uitzicht” strand is gelegen nabij de stad San Pedro de Alcantara, in de buurt van de Linda Vista verstedelijking en de basiliek Vega del Mar Dit blauwe vlag strand is 550m lang en heeft alle gebruikelijke faciliteiten samen met een beach bar en twee strandpaviljoens. Een zeer populaire strand.

San Pedro de Alcantara Beach

Dit is het perfecte strand voor watersport liefhebbers. Water-sports biedt zijn jetskiën, windsurfen en waterfietsen. De 1 km lange strand is een blauwe vlag strand en kan worden gevonden in San Pedro. Het beschikt over alle faciliteiten, zoals spelen een childrens gebied, beach club en zes strand restaurants.

Casa Blanca Beach

Een mooie gouden zandstrand ligt in het Casa Blanca urbanisatie. Deze 2 km lange blauwe vlag strand heeft een prachtige promenade langs om te wandelen en een verscheidenheid aan watersporten aangeboden. Dit strand is stiller dan een aantal, maar heeft nog steeds een goede spreiding van voorzieningen waaronder zes strand bars met ligbedden.

Zo, nu weet je iets meer over de stranden heb je geen excuus voor verblijf in de villa zwembad. Neem dat boek met u en klik op de zand! Gerrard Cholmondeley is een auteur en uitgever die schrijft inhoud voor Villa Retreats (http://www.villaretreats.com), een luxe villa huren specialist en biedt een scala aan luxe appartementen en villas in Marbella , de Balearen en de Algarve. Als u wilt een ontspannen vakantie in de zon, dan Villa Retreats kunt zelfs een chauffeur regelen, koks of oppas .