Meer weten over de Maltese Falcon Yacht, een van s werelds grootste


   Door David WebMaltese Valk Yacht is een van de grootste jachten ter waarde van de hele wereld thats ongeveer een miljoen dollar. Het is een van de meest luxueuze jachten klipper zeilen. Als een van de grootste prive-jachten de eigenaar van dit jacht is een zeer rijk persoon, Tom Perkins hij biedt deze prachtige kapitein vrede te huur op bijna 325.000 euro per week. Het is bijna vergelijkbaar met de andere jachten zoals Royal Huismans Athena en Lrssens Eos. Momenteel is deze grootse schip is beschikbaar voor verkoop op 178.606.500 miljoen dollar. De glanzende zwarte oppervlak van dit schip trekt de investeerders over de hele wereld om te komen en dit prachtige jacht te zien.

De totale lengte van dit jacht is 88 meter gelijk is aan de Koninklijke Athena schip, maar groot in mogelijkheden. Het concept achter het ontwerp was de Dina Rigg, de Wilhelm Proless zijn de ontwerpers van deze grote schip. Hoewel dit schip is ontworpen voor commercieel gebruik, kan het dragen minder aantallen mensen in vergelijking met anderen van dezelfde lengte.

Hoewel deze nieuwe jacht is verbouwd van klassiek jacht, maar toch heeft een unieke look en is een geheel nieuw type schip. Elk systeem in het schip wordt opgewaardeerd zelfs het systeem te zeilen. Deze aangepaste zeilen systeem heet het “Falcon Rig” met 3 masten, de masten zijn op zichzelf staande en draaien met vijftien zeilen die betrekking hebben op bijna 2400 vierkante meter zeiloppervlak. Al het systeem wordt gecontroleerd door middel van Perini marine varen controle, dit zorgt voor de veiligheid en wendbaarheid. De masten van het schip bevat 15 zeilen, 5 per mast, binnen zes minuten alle zeilen komen in track. De drie masten zijn gemaakt van koolstofvezel.

De motor van dit schip heeft 21.800 Pk Deutz. De maximale snelheid van dit schip is 20 knopen en de motor draait met 1800 RPM. De motor is ontworpen voor de nieuwste technologie en produceert minimaal golven en produceert geen trillingen en lawaai. Dit alles gebeurt door een turbulente en glad wakker.

Dit schip is niet alleen mooi van buiten, maar ook van binnenuit. Het interieur van dit jacht is ontworpen door twee beroemde VS ontwerpers. Je zult gewoon gebiologeerd wanneer u dit schip. U vindt dit als iets van deze wereld. Iedereen die binnenkomt dit jacht de eerste is overdonderd door de schoonheid en elegantie en stel de vraag of de mens een dergelijke schoonheid kan creëren. Het interieur is ontworpen om een luxe uitstraling geven aan de passagiers. Een rustgevende blik, mooie meubels en een uitstekende afwerking, maakt dit schip een hemelse woonplaats.

De stijl van het dek is wijd open. De belangrijkste berline, aft cockpit, studio gebieden en eetzalen zijn allemaal aanwezig in dit jacht. 12 gasten op dit schip te krijgen van de dienst van een vijf sterren restaurant, het verblijf cabines zijn ontworpen op een volledig nieuw ontwerp met unieke kijkt in het bovendek. De zwembaden en zon bad gebieden met volledige privacy is gelegen op het bovendek. Dit zonnebaden en zwemmen gebied is gelegen nabij het wiel van het huis, dat is het hart van deze vessel.PART 2 – Voor deel twee van dit artikel, de kop op Maltese Falcon Yacht waar u ook kunt vinden van de beste deals bij het zoeken voor boot verzekering Maryland .