milieudeskundigen Lijst van de 5 beste stranden in Italië


   Antonio CresceThere is zoveel te verleiden vakantiegangers naar Italië te halen als hun bestemming naar keuze. Niet alleen heeft het land bogen op prachtige cultuur, eten, kunst en architectuur, maar het klimaat maakt het ideaal om te genieten van de heerlijke Italiaanse stranden. Natuurlijk, met zo veel van de stranden Italys zijn van een hoge standaard, itsa moeilijke taak om de superieure tarwe te scheiden van de goede tarwe. Gelukkig de goede mensen op Legambiente publiceert jaarlijks een lijst van de schoonste en mooiste stranden. De 2008 lijst is onlangs verschenen, en de top 5 te controleren op elk strand lover de lijst bij het nemen van een familievakantie in Italië, met name wanneer de criteria voor de ranglijst neemt meer dan 130 factoren in aanmerking genomen, zoals schoon water, niet-verontreinigde zand , kunst en keuken!

5. Nardo – Lecce

Nardo en de dorpen in de Ionische zee doorslag 5e plek, tegen 6de vorig jaar. Evenals met als schone en ongerepte Italiaanse stranden zoals u zich kunt voorstellen, kan familie Italys vakantiegangers te nemen aan het nabijgelegen regionale natuurpark Portoselvaggio, het beroemde park met 300 hectare bos grenen en natuurlijk de 7 kilometer van de kust niet-verontreinigde land, zoals bekrachtigd door Legambiente. Als youre op zoek naar natuurlijke schoonheid, Cant je mis met Nardo.

4. Capalbio, Grosseto

Capalbio is een stad waar het is de belangrijkste functie is het strand, maar verder dan dat het een rustig gevoel voor schoonheid en verfijning met een handvol goede restaurants en prachtige landschappen. Het strand is natuurlijk de belangrijkste tekenen en u kunt verwachten van de gebruikelijke hoge normen, inclusief heldere water, geweldige restaurants in de omgeving, rust, stilte en schone zand.

3. Cinque Terre, La Spezia

De rotsachtige kustlijn van de Cinque Terre is een zekere ruige schoonheid over, alleen geëvenaard door de blauw-groene kleur van de oceaan. It is heel makkelijk om hier uren te verliezen wanneer je alleen maar betekenen om te rusten op het zand voor een paar minuten! Het enige nadeel aan deze is dat de pure schoonheid van de plaats betekent het druk kan krijgen als het weer op zijn best.

2. Pollica, Salerno

Als u uw ogen en beeld de perfecte Italiaanse strand dichtbij, Pollica is waarschijnlijk het. De pittoreske nederzettingen die lijn de kust zijn de perfecte achtergrond voor het gouden zand en levendige blauwe wateren. Als de zon is uit, er zijn weinig plaatsen in de wereld beter om te ontspannen dan dit strand in Italië.

1. Isola del Giglio, Grosseto

Dit is het eerste jaar dat een volledige eiland is uitgeroepen tot beste strand in Italië door Legambiente, Deze bijzondere prestatie was een erkenning van de “grote natuurlijke waarde” en de inspanningen van lokale raden in “duurzaamheid en bescherming van het milieu”, aldus de vereniging s president. Hij ging door te zeggen dat het eiland “presenteert een momentopname van wat Legambiente mening van het beste aanbod in Italië.”

De stranden islands roemen kristalheldere water van een smaragd groene tint die vol met fascinerende zeeleven. 90 van het eiland is nog steeds wild, zin It moeilijk te verslaan als het gaat om het nemen van een ontspannende vakantie weg van de stress van het moderne leven. Terecht verkozen tot beste strand Italys.

Its veilig om te zeggen dat een van deze zal een grondig ontspannende ervaring op een vakantie met het gezin naar Italië te bieden. Het enige nadeel is hoeven te verlaten wanneer de nacht valt! Antonio cresce Italië is de Specialist voor Key2Holidays, een reisorganisatie die kunnen helpen bij iedere individuele klant plannen van hun eigen perfecte familie vakantie in Italië. Ze bieden ook luxe vakanties naar Australië, Dubai, Mauritius, de Malediven, Cuba, Egypte, het Verre Oosten en vele andere populaire bestemmingen .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.