MLS Woning


   Door Donald PlunkettWhile MLS-leden, waaronder makelaars en makelaars begrijpen hoe een MLS werkt, veel huiseigenaren gebruik van alternatieve middelen naar de lijst van een woning in de MLS (zoals via vaste vergoeding aanbieden van makelaars), weet niet precies wat soorten goederen komen in aanmerking om te worden vermeld. Elke Multiple Listing Service heeft een verscheidenheid van het pand soorten die typisch zijn verdeeld in secties. Terwijl ze variëren naar gelang van de lokale MLS, enkele van de meest voorkomende types zijn eigendom: een familie woon-, multi-familie woon-, land-, commerciële, residentiële verhuur, en de commerciële verhuur. Enkele andere diensten aanbieden van meerdere kloof verder uit condos en co-ops in een aparte afdeling van de MLS, terwijl de meeste al enkele familie eigendom soorten nemen samen (enkele familie vrijstaand, huisjes, condos, lofts, vervaardigd en stacaravans, enz.) in de enkele familie residentiële categorie. Op dezelfde manier, sommige MLS-systemen verdelen uit meergezins-woningen in verschillende classificaties voor eenheden beschikbaar voor particuliere financiering (2-4 eenheden), eenheden beschikbaar voor commerciële financiering (5 of meer eenheden), en stacaravans en aanhangwagen parken.

Het is buitengewoon belangrijk dat uw eigendom is opgenomen in de juiste sectie en type woning in de MLS. Hoewel je misschien denken dat het nuttig is om het pand in een andere, zeer gewaardeerd onderdeel van de MLS (zoals enkele familie in plaats van los bijgevoegd), deze strategie ziek is verstandig en eenvoudig werkt niet. Kopers en verkopersagenten willen niet hun tijd verspillen gaan kijken naar een huis vervaardigd dat ze denken dat een normale site gebouwd huis. Beleggers willen geen analyse uitvoeren of kapitalisatie tarieven vergelijken op appartementen, maar hebben een stacaravan park ten onrechte geplaatst in de categorie. Ook kunnen sommige kopers specifiek op zoek naar een familie verbonden, zoals huizen condos en dorpshuizen; verkopers die per ongeluk classificeren het goed als vrijstaande enkele familie zou kunnen missen waardevolle kopers.

Verkopers moeten ook beseffen dat een MLS meestal alleen lijsten onroerend goed. Losse stacaravans worden vaak beschouwd als persoonlijke bezittingen. Ook bedrijven die te koop zijn exclusief onroerend goed moet in het algemeen niet worden opgenomen in het commercieel vastgoed sectie. Sommige MLS-systemen hebben een aparte afdeling voor de zakelijke mogelijkheden, maar de meeste staten vereisen een heel aparte business broker licentie om een lijst met bedrijven te koop, en als zodanig niet verwachten dat de meeste makelaars zullen kiezen voor het verkrijgen van een business brokers licentie of toegang tot de zakelijke mogelijkheden sectie.

Als er enige verwarring over hoe uw eigendom zou worden ingedeeld in de MLS, dient u uw makelaar. Bepaalde nuances zijn specifiek voor een bepaalde lokale MLS, zoals het verschil tussen een gefabriceerd versus stacaravan (het eenvoudig zou kunnen worden van de ingebouwde jaar of het kan nog veel ingewikkelder). Ook wilt u ervoor zorgen dat wanneer u uw huis zijn prijzen, kijk je op andere woningen van hetzelfde type woning. Condos en enkele familie huizen zelden ooit hebben soortgelijke taxaties te wijten aan de hand liggende verschillen. Inzicht in de verschillende soorten pand is een van de eerste stappen om de verkoop success.Donald Plunkett is de voorzitter van het Congres Realty, een 299 dollar vast bedrag MLS bedrijf. Congres Realty won tal van voor het aanbieden van volume in de lokale MLS en REALTOR.com .

This entry was posted in Goed and tagged , . Bookmark the permalink.