Modular Homes 3 Voordelen voor Real Estate Investors / Aannemers


   Door Larry HainesModular huizen hebben veel voordelen en in sommige gevallen kan een veel betere keuze dan gebouwd site of “Stick gebouwd” woningen. Voordat we vooruit, is het van belang vast te stellen dat er groot verschil tussen modulaire huizen en vervaardigd woningen. De twee termen zijn niet uitwisselbaar.

Modulaire vs Gefabriceerd

Beide zijn gebouwd in de fabriek, dat is de reden waarom de twee soorten worden vaak verward. Gefabriceerd huizen, soms stacaravans, alleen worden gebouwd aan de federale gebouw code (HUD) en hebben niet aan de eisen van de code van de specifieke bestemming waar de woning zal worden gebouwd voldoen. Onder HUD eisen, is het ook niet verplicht dat de inspecteurs het goedkeuren van de structuur. Het gebouw vereisten onder HUD code zijn vaak laks. Bijvoorbeeld, worden vervaardigd huizen alleen nodig om de 2 te gebruiken “x 2” spijkers in de muren, terwijl de modulaire huizen in New Orleans moet gebruik maken van 2 “x 4” studs.

Modulair woningen zijn, zoals vervaardigd woningen in dat ze gebouwd in de fabriek, maar moeten een veel strengere reeks richtsnoeren pass. Modulaire woningen worden gehouden aan dezelfde eisen voldoen als IRC-code site gebouwd huizen, en moet zich houden aan de lokale situatie en de codes van de uiteindelijke bestemming van de woning. Deze woningen hebben vaak dezelfde levensduur van de site gebouwde woningen en daarom zullen waarderen als investeringen.

Wanneer is het beter om te gaan Modular?

Going modulair is bijna altijd de beste manier om te gaan voor onroerend goed investeerders en bouwers die nemen op zeer grote projecten. Modulaire biedt een aantal echte voordelen:

1. Sneller te ontwikkelen Ontwikkelaars die onder tijdsdruk zullen veel baat hebben bij gaan modulair. Zo zou een 10-unit onderverdeling nemen 6 maanden in beslag stok gebouwd met behulp van methoden, en deze zelfde 10-unit onderverdeling kan slechts 10 weken duren door te gaan modulair.

2. Minder Labor Worries – Modular huizen zijn een geweldige keuze voor projectontwikkelaars bouwen in gebieden met een krappe arbeidsmarkten. De snelle montage proces vermindert de lokale arbeidswetgeving behoeften. In gebieden waar de kwaliteit van de arbeid is een factor, is het veel moeilijker uit te voeren kwaliteitscontrole voor site gebouwd woningen.

3. Kwaliteitscontrole modulaire huizen zijn gebouwd in de fabriek, ze zijn ontworpen beter en zijn streng getest voor kwaliteitscontrole.

Met zo veel architectonische stijlen om uit te kiezen en te bouwen op opties, zijn modulair huizen zeer vergelijkbaar met site bouwen woningen. Het is belangrijk op te merken dat elke situatie is anders en elk project moet zorgvuldig worden overwogen. Bijvoorbeeld, modulaire huizen worden duurder, afhankelijk van de uiteindelijke locatie van het huis. Aangezien deze woningen moeten worden vervoerd in secties, grotere afstand tot het einde site verhoogt de kosten voor de vastgoed investeerder.

Wanneer afstand isnt een probleem en het project groot is, modulair is zeker een optie die moet worden overwogen. Beleggers en aannemers zullen profiteren van de verlaging van de arbeid behoeften, sneller bouwt, en de normen voor de kwaliteitscontrole van de modulaire huizen. Deze types van woningen net zo lang een site gebouwd huizen en zijn zeer verschillend van de vervaardigde huizen die we ook kennen als mobiele homes.Larry Haines is de president van de New Orleans REIA en de Managing Partner van Road Home Builders, LLC. Voor meer informatie over onroerend goed te investeren, stuur een email larry@roadhomebuilders.com of ga naar New Orleans onroerend goed beleggingsmaatschappij of zie succesvolle real estate deals eerste hand

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.