Moet Freelife Reps Worry ?


   Door Kim van KlaverThousands Freelife herhalingen bevorderen vlaggenschip van de company product van Himalayan Goji Juice.

CBC heeft net lambasted het product en zijn schepper, zijn Earl Mindell, waaruit blijkt dat de gezondheid van de vorderingen van de product (voorkomen / genezen van kanker) onwaar.

CBC Goji Juice Video

Moet je zorgen als youre een Freelife rep marketing van dit product?

Here is een manier om te beslissen.

1. Maakt u gebruik van het product en hou je van het waanzinnig?

Dan heb je weinig zorgen te maken over, want niemand kan wegnemen uw verhaal.

2. Zijn er anderen, die zijn NIET de verkoop van het product (alleen klanten, geen herhalingen), die vind het razend en wouldnt worden zonder?

Dan heb je nog minder zorgen te maken.

Echter, als de mensen de bevordering van haar deugden zijn vooral die verkopen, zonder klantenbestand van niet-verkopers, dit product (of een andere) is al in de problemen. Vraag jezelf af: zou u gebruik van het product als u werent verkopen?

Jaren geleden was ik het runnen van een Super Saturday evenement voor vertegenwoordigers die de marketing van een bepaald product de gezondheid in capsules. Een groep van vertegenwoordigers van een concurrerend bedrijf liepen over de bijeenkomst en kondigde aan dat het product in de handel brengen we hadden vulmiddel in, en wat heb ik te zeggen dat. Iedereen wachtte op mijn reactie.

Ik didnt nog de eerste hand informatie over hun beschuldiging, maar ik hield van het product. Here is wat ik zei:

“Ik havent dat hoorde, maar als het is waar, het het beste product met vulmiddel in dat ik ooit heb genomen. Voor het afgelopen jaar Ive sliepen beter, hadden meer energie en had bettter spijsvertering dan Ive had in de afgelopen 10 jaar. Dus its pretty good vulmiddel, indien that is wat het is … ”

Iedereen lachte, was de situatie diffuus, en ik nam het product voor een andere 7 jaar – NA Ik verliet het bedrijf – omdat het werkte voor mij.

We weten niet waarom sommige producten werken voor sommige mensen en niet anderen. Veel producten met miljoenen in het onderzoek ook daadwerkelijk eindigde het doden van mensen – denk Vioxx. Anderen die net placebos is gebleken om mensen te helpen.

Vraag jezelf af hoe het product heeft beïnvloed u en anderen die niet afhankelijk zijn van de verkoop voor hun inkomen. Kijk in de feiten en en hoor de onderneming reactie. Dat kan je helpen door uw beslissing over de aanhoudende te nemen, of het product vertegenwoordigen. Voor mij is het feit dat het mij geholpen maakte de meest verschil.

Moraal: Maak geen beloften of uitspraken over wat uw product zal doen voor iemand anders. We weten alleen hoe het heeft vele anderen geholpen. Stick met die verhalen. Sla de voorspellingen en claims. Niemand weet zeker wat een product zal doen voor iemand anders, doen ze?

Bij het overwegen van een product, de FDA stelt vermijden die met ongedocumenteerde case histories of getuigschriften en zinnen, zoals:

* Wonderbaarlijke genezing

* Zeer gunstig

* Bevat een geheim ingrediënt

* Oude verhelpen

* Geld-terug-garantie

* Maakt tumoren

* Cures impotentie

* Revolutionaire

* Wetenschappelijke doorbraak

This entry was posted in Market and tagged , , , . Bookmark the permalink.