Newquay een Britse Surfers Paradise


   Door Rakesh GaikwadCalled het surfen hoofdstad van Groot-Brittannië, Newquay is het centrum van de industrie surfen UKs. Het is de thuisbasis van een groot aantal winkels en surf board fabrikanten. Een van de redenen dat Newquay bovenaan in de kaart iedere surfer is de Fistral Beach.

Fistral Beach is de belangrijkste surfen strand in deze kant van de wereld. Het is gelegen in Newquay, in Cornwall. De 2500 meter lange strand is recht en gezichten van de Noord-West aan de Atlantische Oceaan. Een toerist kan verblijven in een van de hotels in Newquay.

Fistral Beach kan krijgen druk in de zomer, maar dit is nu al te verwachten vanwege de golven van wereldklasse, hoewel surfen consistentie constant is, met goede golven gedurende 150 dagen per jaar. De golven zijn hier beach-break en gaan ze links en rechts. Whats aardigs over Fistral is dat de zanderige bodem is daarom krijgt u wont bezuinigingen in tegenstelling tot in gebieden waar het koraalbodems. Surfers van elk niveau kunnen genieten van de golven Fistral te bieden heeft. De golven kunnen worden hol, snel, of gewone.

U kunt wandelen vanaf de weg naar het strand. Het is vrij gemakkelijk te vinden met veel borden geplaatst. Zoals eerder gezegd, wil je misschien van het weekend menigte te vermijden, hoewel het kan druk zelfs op weekdagen.

Er zijn drie belangrijke plekken in surfen Fistral Beach. Theres Little Fistral, dat is waar de menigte zijn. Deze plek doesnt werk op hoge waterstanden. Noord Fistral is het beste strand breuk in het Verenigd Koninkrijk. En tenslotte hebben we Zuid Fistral. Het is mooi linksen uit de rotsen. Kleine en Noord Fistral bezig zijn terwijl Zuid Fistral is het beste als je mindere drukte wilt.

De legendarische cribbar is een rif dat zich onder het noorden van Fistral. Het breekt alleen op de grootste golven. Het wordt beschouwd als Cornwall grootste golf die kan oplopen tot 40 voet hoog, hoewel het klein zou kunnen zijn volgens de andere grote golf plekken in de wereld. De cribbar kan worden waargenomen vanaf de Fistral Beach.

De British Surfing Association noemt het noordelijke uiteinde van de baai haar thuis, samen met Newquay Boardrider Club en de Newquay Surf Life Saving Club. Headland Hotel, waarschijnlijk een van de beste hotels in Newquay, is ook hier gevestigd.

De Fistral Beach gastheren surfen grote evenementen en toernooien. That is de reden waarom een wedstrijd suite werd gemaakt voor de rechters en de concurrenten op North Fistral. Hier kunt u ook vinden Surf Shop, surf museum en de faciliteiten die verhuurt boards en wetsuits voor diegenen die geïnteresseerd.

Fistral Beach is zeker de plaats om te gaan wanneer youre in Newquay. Het is beter dan de meeste stranden in de omgeving, Watergate inbegrepen. Towan, Tolcarne, en Great Western stranden zijn slechts enkele van de branding stranden zijn ook gevestigd in Newquay.

En wanneer s nachts komt, nachtleven Newquays leeft. Het is de thuisbasis van discotheken zoals Sailor en Berties. Bekende djs soms spelen in deze clubs. En als het is tijd om te rusten, youll vinden veel hotels in Newquay aan uw needs.Openroads service is een grote bron voor toeristen of bezoekers op zoek naar Hotels in Newquay, met een fijne selectie van plaatsen om te overnachten in Newquay voor de begrotingen van alle soorten .