Nieuw Suburban Homes For 350.000 dollar


   Door Paula CherristIf youre winkelen voor een nieuwe thuis en hebben ongeveer 350.000 dollar in uw budget, kunt u overwegen dat uw bedrag in dollars wordt soms een beetje meer condo in de buitenwijken dan zal in het centrum van Chicago te kopen. Natuurlijk heb je af te wegen de voors en tegens van suburbaan wonen in tegenstelling tot in de stad, en dat is altijd afhankelijk van lifestyle, werk en persoonlijke voorkeuren.

Sommige mensen bloeien op de energie en de stormloop van leven in het hart van Chicago. Er is dicht bij alles, vervoer, vaak uw baan, van wereldklasse entertainment, winkels en eetgelegenheden. Anderen prefereren een langzamer tempo, een beetje minder gehaast. Veel van de voorsteden hebben ook uitstekende uitgaans-en eetgelegenheden, alsmede toegang tot snel en gemakkelijk het openbaar vervoer. De kleinere gemeenschappen op de North Shore hebben veel te bieden, waaronder enkele van de beste scholen en omgevingen waarin om een gezin te verhogen. Ze zijn ook fantastische plekken om te regelen zodra u gepensioneerd bent.

Dus voordat u uw zoekopdracht beperken tot condos of dorpshuizen op Michigan Avenue, waarom niet een kijkje nemen op een paar van de ontwikkelingen geprofileerde in dit artikel. Vergeet niet dat, terwijl de prijzen en bijzonderheden worden vermeld die gelden op het moment van dit schrijven, de ontwikkelaar altijd behoudt zich het recht ze te wijzigen op elk moment.

Grand Bend in Green Bay in Evanston heeft veel te potentiële kopers aanbieden. De een tot drie slaapkamers condos variëren in prijs van ongeveer 300.000 dollar tot 700.000 dollar met van 915 tot 2.055 vierkante meter. De zes verdiepingen tellende gebouw heeft 49 condos verwarming en overdekt parkeren met parkeerplaats voor gasten beschikbaar. Het gebouw heeft twee liften met hoge snelheid, stand van de moderne beveiligingssystemen en een ingerichte lobby.

De individuele condos komen met een aantal geweldige afwerkingen. De meeste hebben een eigen balkon of terras, open haard, 9 meter hoge plafonds, hardhouten vloeren en een keuze van Berber of pluche vloerbedekking. De keukens zijn uitgerust met GE roestvrijstalen apparaten en knap Wellborn Bos kasten met een keuze uit 6 verschillende afwerkingen vlek. Granieten aanrechtbladen en hardhouten vloeren complete the look.

De slaapkamers hebben ruime kast ruimte, met Vinyl Clad rekken en zijn pre-wired voor kabel televisie. De baden zijn voorzien van Moen en Kohler klemmen, keramische tegels douche surround, 6 voet Sevilla weken bad en Wellborn Bos ijdelheid en kasten.

Main Street Station is een andere ontwikkeling in Evanston, waar u uw geld een beetje verder kan rekken. De negen verhaal laagbouw gebouw bevat 71 condos die een tot twee slaapkamers plus optie den en 950 tot 1600 vierkante meter. Prijzen variëren van 299.900 dollar naar 540.900 dollar. Levering wordt verwacht eind 2008 voor deze eenheden en weer, alle standaard luxe extraatjes toe te passen. Hardhouten vloeren, granieten aanrechtbladen in de keukens en de top van de lijn energiezuinige apparaten zijn opgenomen in de deal. Het gebouw heeft ook een volledig uitgerust fitness centrum en het verzamelen van kamer. Kopers krijgen ook een parkeerplaats met hun deelneming betuigen en eventuele aanvullende ruimten kunnen worden gekocht voor ongeveer $ 25.000.

Een andere ontwikkeling die Evanston warm is op de markt zijn de Winthrop Club Condos op 1567 Maple. Op 15 verhalen en 110 eenheden, is deze toren ingesteld te leveren in midden tot eind 2008 en is een LEED-gecertificeerd groen gebouw. Parkeren is inbegrepen in de prijs van een appartement hier, die begint bij 329.000 dollar.

Negen plafonds, milieuvriendelijke materialen zoals bamboe vloeren en deuren, energiezuinige verwarming, koeling, en GE apparaten dragen bij aan het groene thema. Kamerbreed tapijt is geïnstalleerd in de slaapkamers, marmer aanrechtbladen, porselein tegel in de baden en de Italiaanse kasten geven de condos een Europese flair. Het gebouw sport ook een 24-uurs portier en ligt dicht bij zowel het CTA en Metra stations voor snel vervoer.

Skokie is de thuisbasis van Optima op Old Orchard Woods. Deze grote ontwikkeling is eigenlijk drie verbonden torens, Esdoorn, Eik en Elm, en is het hoogste gebouw in de stad op dit moment. Elk van de drie gebouwen heeft zijn eigen verhaal twee lobby en fitnesscentrum voor de bewoners van te genieten. Een brug-achtige structuur verbindt elk van de torens en ook huizen condos. De units worden geleverd met een tot vier slaapkamers en hebben van 700 tot 3.100 vierkante meter. Prijzen beginnen bij 280.000 dollar omhoog en vanaf daar.

High-end keukenapparatuur, pluche vloerbedekking en hardhouten vloeren, ramen van vloer tot plafond en een verwarmd overdekt parkeren komen met elk apparaat. De ontwikkeling vitrines een hemel tuin op het dak, waaruit zwembad met een fontein, feestzaal en zelfs een tennisbaan.

Als je gaat winkelen voor een nieuwe woning in de omgeving van Chicago, betaalt zij aan de voorsteden in gedachten te houden. U kunt geweldige informatie over nieuwe ontwikkelingen en Chicago onroerend goed prijzen door het onderzoek naar sites zoals http://www.northshoreinsider.com/north-shore-chicago-real-estate.html die zich richten op de kleinere gemeenschappen. Op die manier kunt u er zeker zijn de meest voor uw money.Paula Cherrist krijgen schrijft vastgoed gerelateerde artikelen en informatie over Chicago condos te koop .

This entry was posted in Goed and tagged , , , , . Bookmark the permalink.