ontspannen en genieten van Life In West-North Carolina


   Door Tim StewartWestern North Carolina is het thuis van meer dan alleen de Blue Ridge Mountains. It is ook de thuisbasis van grote golf, een relaxte levensstijl, uitstekende restaurants, de state het theater en de Brevard Music Center. Het belangrijkste is echter, West-Noord-Carolina is de thuisbasis van de Cummings Cove Golf en Country Club.

Gelegen op slechts enkele minuten van kunstgaleries, het centrum winkels en uitstekende restaurants en slechts een klein beetje verder weg uit Asheville, North Carolina, de Cummings Cove Golf en Country Club biedt niet alleen een geweldige plek om te ontspannen, maar ook een huis met alles wat ze zijn zoekt.

Die op zoek naar een rustig huis met privacy en een prachtig uitzicht zal kunnen vinden in de buurt Mountain Crest op het Cummings Cove Golf en Country Club. Degenen die op zoek zijn naar meer van een onmiddellijke gemeenschap en een huis met uitzicht op de golfbaan vindt deze in Wynfield, een gemeenschap van huizen langs de cursussen twaalfde fairway. Degenen die willen boven alles zult zien dat de huishoudens in de Mountain Top gemeenschap prachtig, panoramisch uitzicht op de bergen vindt.

Deze standpunten van de Blue Ridge Mountains zijn een groot deel van wat trekt mensen naar de Cummings Cove Golf en Country Club, maar dan zo is de bekroonde golfbaan samen met de Pro Shop en clubhuis.

Voor degenen die op zoek zijn naar meer dan alleen grote golf is echter there nog meer te vinden op Cummings Cove Golf en Country Club, met tennisbanen, wandelpaden en een fitnesscentrum, compleet met een junior olympisch zwembad, alle de bewoners in buurten binnen de Cummings Cove Golf en Country Club hebben volop mogelijkheden om eruit te komen, actief blijven en genieten van het leven dat ze hebben gesneden uit voor zichzelf.

Maakt niet uit hoe u ervoor kiest om uw dagen doorbrengen – of u genieten van een rondje golf, verblijf in en vrienden van vermaak of u bezoekt een nabijgelegen gemeenschap voor een dagje winkelen of gewoon te verkennen om te zien wat er te zien – wanneer uw huis op de Cummings Cove Golf en Country Club youll vinden dat u elke arent zal worden geconfronteerd met de noodzaak om uit te vinden wat te maken voor het diner. Als je Dont zin om te koken, maak je je weg naar het Lake Ridge Restaurant in het clubhuis. Daar zult u kunnen genieten van een heerlijke maaltijd in een restaurant dat natuurlijk geïnspireerd op de golfbaan kijkt en laat u van het uitzicht op het meer en de Blue Ridge Mountains.

Of die uitzicht op de bergen zijn wat heeft u naar West-Noord-Carolina, of was het de toegang tot de kunsten of gewoon het genot van de laid back Cummings Cove Golf en Country Club levensstijl,s It niet moeilijk om zich te vestigen in een gemeenschap die alles biedt dat youve op zoek naar en meer. Sit back, geniet van uw ruimte en de tijd nemen om te ontspannen.

Met veilige, entrees en een gated community waar je in staat zal zijn om je buren kennen, youll kunnen ontspannen in de wetenschap dat er niets theres moet u bezorgd about.Tim Stewart is een bijdragende schrijver voor Ideal Living magazine die betrekking heeft gepland en gated communities, zoals Cummings Cove alsmede andere onderwerpen die van belang zijn voor babyboomers. Vraag een gratis kwestie

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.