Ontwerpen met Water


   Door Mr.Andrew CaxtonWater functies, en meer specifiek vijvers, kunt een groot brandpunt aan uw achtertuin. Door het volgen van een paar tips ook u kunt bouwen aan een mooie vijver om uw tuin te vergroten.

Het toevoegen van een vijver in Your Backyard

Vijvers zijn een leuke landschapsinrichting element dat een grote hobby voor mensen van alle generaties maakt. Ze kunnen een prachtige functie in bijna elk formaat plot, of op een grote schaal of mini formaat. Ze zijn relatief eenvoudig op te zetten en u kunt toevoegen in het water levende planten en vissen voor water functie die zal worden zowel ontspannend en indrukwekkend.

Making Plans For A Pond

Het is vrij eenvoudig om uw eigen vijver te bouwen maar als je liever het mogelijk is om te kopen kant-en-klare kits die worden compleet geleverd met alle elementen youre waarschijnlijk nodig zal hebben om het project te voltooien. Voordat je begint te breken met je spade de grond zijn er een paar belangrijke factoren om in gedachten te houden: de eerste ding om te doen voordat u start met graven is het kiezen van de juiste plek. U wilt op zoek naar een gebied dat krijgt goede belichting, zeggen over vier tot zes uur per dag, als het uw keuze van geschikte planten zullen verruimen. De meeste waterplanten nodig fatsoenlijk blootstelling aan de zon om te gedijen. U wilt ook youre zorgen niet kiezen van een plek te dicht bij bomen die schuur van hun bladeren in de herfst, of wanneer het water zou kunnen worden in de onmiddellijke nabijheid van elektrische installaties.

A Room With A View

Als u een plek die duidelijk zichtbaar is vanuit uw huis kunt u genieten van uw nieuwe vijver op dagen waar het weer niet laten u ten volle te profiteren van uw tuin.

Kiezen van een Shape

Uw vijver kan vrijwel elke vorm die u wenst of geometrische of meer natuurlijke kijken. Het hangt af van je voorkeuren en antipathieën evenals de rest van uw tuin design. Geometrische vormen de neiging om een meer formele setting pak terwijl bochtige vijvers zijn meer casual.

Decorating Touches

Nadat de vijver is geïnstalleerd overweegt u start met uw opties met betrekking tot aankleding eromheen. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan materialen voor dit doel, uit de rotsen tot metselwerk, of ga voor een natuurlijke look met behulp van bloemen naar de vijver lijn. Opnieuw is de enige beperking is je fantasie en hoe u wilt dat de water-functie te kijken.

Waterplanten en vissen

Je kunt echt transformeren uw nieuwe tuin functie in een prachtige en rustgevende oase door toevoeging van enkele waterplanten en vissen. Wees voorzichtig niet te overdrijven als zowel planten en vissen moeten genoeg ruimte om te gedijen.

Het toevoegen van een vijver aan je achtertuin kan ontmoedigend lijken, maar als je de tijd nemen om het project zorgvuldig zal het u belonen met een prachtige functie om te genieten voor de komende jaren Caxton come.Andrew plan is de copywriter van http://www.lawn- maaiers-en-tuin-tractors.com. Een website met tips over landschapsarchitectuur, naast vele verwante onderwerpen .

This entry was posted in Tuinieren and tagged , , . Bookmark the permalink.