Ordening Fun Play Data


   Door Lily MorganGetting uw kinderen samen met andere kinderen van hun leeftijd en ontwikkeling van vroege vriendschappen is een geweldige manier om open communicatie en leren uw kinderen de waarde van beleefd en respectvol. Its ook gewoon leuk en een goede reden om je kinderen uit te krijgen van het huis voor een paar uur, zodat u wat rust kan hebben! Speel data zijn ook grote mogelijkheden voor uw kinderen om het vertrouwen in sociale situaties te krijgen en leren hoe ze gesprekken voeren en meer te leren over anderen.

Het eerste wat je moet doen is te komen tot een plan om wie je gaat spelen een datum hebben. Denk na over wie uw kinderen zou willen met de tijd door te brengen. Misschien hebben ze vrienden van school of een aantal familieleden dat ze echt genieten is rond. Misschien is er een buurman of een vriend die kinderen die ongeveer dezelfde leeftijd als de jouwe is. Probeer uw kinderen richten op een datum te spelen met mensen die ze zullen krijgen met een lange, als alternatief kan lastig zijn.

Natuurlijk, op de datum spelen youll hoeft te doen, iets leuks. Een geweldig idee is om de kinderen te nemen naar een restaurant met een speelkamer of een speeltuin en laat ze gaan op het terwijl u en de andere volwassen zitten en ontspannen over koffie. Dit geeft je een kans om te bezoeken met de andere ouder en zie hoe de kinderen elkaar ook, waardoor u meer van een aanwijzing vormen voor het al dan niet de toekomst te spelen data kunnen trainen met deze persoon.

Youll moeten ook echt vooraf met de andere ouder. Het lijkt misschien vreemd, maar de behandeling van de datum spelen als een conventionele datum. Laat de andere ouder weten over uw kind, over uw verwachtingen en over wat je hoopt te zien komen van het spel datum. Als u van plan om hun te spelen van andere data, maken dit duidelijk.

Het is belangrijk om een oogje houden op uw kinderen terwijl ze spelen, zoals ze zijn uw verantwoordelijkheid. Zorg ervoor dat u te houden binnen een veilige “schreeuwen” afstand op zijn minst, zodat u kunt ervoor zorgen dat ze zich gedragen. Moedig goede manieren met uw kinderen te allen tijde en hen te instrueren over hoe te respectvol met anderen via modellering van het gedrag op uw eigen.

Het kan nodig zijn om te denken van een aantal eenvoudige activiteiten voor de kinderen als u niet in staat zijn om ze eruit te halen. Denk aan bordspellen of met puzzels, bijvoorbeeld. Probeer uw kinderen uit de buurt van televisie-en andere activiteiten die stationaire Dont stimuleren beweging of conversatie te houden. In plaats daarvan krijgen alle kinderen opgenomen in de taak of activiteit en omvatten elk kind in een ander aspect van het spel datum zodat niemand voelt zich buitengesloten.

Het organiseren van een toneelstuk datum kan worden leuk voor uw kinderen en het leuk kan zijn voor je, maar het duurt een zorgvuldige planning en aandacht om ervoor te zorgen het gaat goed. Leer uw kinderen goede manieren en respect, geven de kinderen veel activiteiten om uit te kiezen, en aandacht besteden aan wat theyre doen. Na deze eenvoudige instructies helpen de play datum worden een groot succes! Vind nuttige en creatieve ideeën voor ouders en grootouders, terwijl u onze grote selectie van kinderen stijlvolle meubels en klassieke speelgoed winkel. Bezoek www.TheMagicalRockingHorse.com vandaag !

This entry was posted in Ouder and tagged , , , . Bookmark the permalink.