Ouderlijk Discipline: Hoe moet het worden Uitgesproken ?


   Door Keith WebsterHave u gevraagd uw eigen ouder hoe moeilijk het was om u te verhogen? Im ervoor dat u het antwoord weet. Elke ouder kan u vertellen opvoeding van een kind is nooit een gemakkelijke taak. Het zou gemakkelijk zijn om kinderen te voorzien van hun materiële behoeften, maar als het gaat om de ouderlijke discipline, de methoden die zal werken hangt van veel factoren. Ouderlijke discipline, in combinatie met dagelijkse stress is meer dan genoeg te hanteren voor de meeste ouders. Maar Dont geven. Uw kinderen zullen leren uit ervaring als je de juiste aanpak bij discipline gaat gebruiken.

De hoekstenen van een doeltreffend ouderlijke disciplinering technieken zijn consistentie en voorspelbaarheid. Ouders moeten in de eerste plaats het vaststellen van de regels, maar zorg ervoor dat zowel u als uw partner te bespreken welke regels, zodat je Dont eindigen in een debat te handhaven. Vervolgens worden de regels om uw kind en lay-out de gevolgen voor ongehoorzaamheid en beloningen voor zich aan de regels. Te betrekken bij uw kind in deze, kan je discussiëren over de gevolgen en de beloningen voor deze regels.

Het onderwerp over de wijze waarop ouders invloed uitoefenen op de ontwikkeling van hun kinderen is van voortdurende belangstelling voor de studie van ontwikkelingspsychologen alleen in het begin van de 20e eeuw. Inzicht opvoedingsstijlen en hoe het correleert tot ontwikkeling van het kind is zeer cruciaal belang voor de samenleving world, zoals het helpen vorm toekomstige leiders, en vooral de burgers van morgen.

De familie is altijd geïdentificeerd als de basiseenheid van een samenleving, waarin kinderen op de eerste onderwijs te krijgen zoals leren praten, lopen, zingen, evenals de andere fundamenten van het bestaan. Ouderschap wordt niet gezien als een specifiek gedrag (zoals een conflict), maar een typologie van gebeurtenissen, waarvan de algemene tendens is wat beïnvloedt het gedrag van de children en vooruitzichten. Natuurlijk, opvoedingsstijl alleen niet helemaal de schuld moet worden over hoe een individual prestaties gedurende zijn hele leven.

Ouderschap is een breed probleem dat vaak het onderwerp van debatten, hoewel deskundigen op het gebied van de psychologie hebben drie opvoedingsstijlen: autoritair, gezaghebbend, en tolerante (toegeeflijk of niet-richtlijn). Opvoedingsstijlen is een combinatie van twee belangrijke elementen, die ouders zijn domineeringness en ouderlijke responsiviteit. De vier opvoedingsstijlen vaak draaien, maar is niet beperkt tot deze twee elementen.

Autoritaire ouders, meestal dan niet, bezitten het karakter van zijn al te veeleisend en willen dat hun kinderen om te gehoorzamen ze koste wat het kost. Families met deze opvoedingsstijl zijn gebonden in zwart en wit regels, en niet aan de wensen, meningen en belangen van een kind, terwijl de laatstgenoemde gekeken als mindere mensen dan hen.

Het is niet ongebruikelijk om kinderen in opstand tegen hun ouders te vinden (als ze kunnen) in autoritaire opvoeding. Autoritaire opvoeding ook niet geven ruimte voor kinderen om hun creativiteit en intellectuele groei te ontwikkelen, omdat de belangrijkste focus is voor kinderen om bestellingen te volgen zonder wedstrijd.

Facultatieve of toegeeflijk ouders hebben de neiging om te worden apathisch van hoe hun kinderen te ontwikkelen, die kennelijk in hun desinteresse in het leven van hun children waarschijnlijk omdat ze niet klaar met de verantwoordelijkheden van het ouderschap, of te beantwoorden aan hun eigen egoïstische belangen. Permissieve ouders kunnen worden gelijkgesteld met nalatig ouders.

Gezaghebbende opvoedingsstijl wordt gezien als de meest evenwichtige en gezonde aanpak tussen de rest als het reactievermogen en domineeringness combineert. Ouders goedkeuring van deze stijl van ouderschap afdwingen grenzen van hun kinderen, maar alleen om hen te beschermen, maar ze zou stimuleren hun kinderen aan de rede uit wanneer uitdagende deze grenzen.

Ouders mogen niet realiseren dat kinderen imiteren hun gedrag en wat ze doen. Het ergste dat kan gebeuren is voor kinderen psychisch lijden van hun oudersverwaarlozing, agressie, en mishandeling die kunnen worden destructieve in de emotionele en psychologische ontwikkeling van kinderen.

Ouders moeten erkennen en bieden positieve reacties iedere keer dat een kind volgt de regels door het geven van een vorm van aanmoediging of beloning. Anders moet het kind worden geïnformeerd over de gevolgen voor het breken van de vastgestelde regels. Kinderen leren uit ervaring, en het is daarom noodzakelijk om hen te laten ervaren van de gevolgen in plaats van dompel ze in straf. De meeste ouders verwarren ouderlijke discipline met straf, maar het moet niet het geval. In plaats daarvan, fouten kan een veranderd in een plek voor leren.

Bij de tenuitvoerlegging van een ouderlijke discipline methode, zorg ervoor dat de regels redelijk zijn en aangepast aan de leeftijd. Zo is het gewoon moeilijk voor een twee jaar oude It te begrijpen dat niet goed is om te schrijven op de muur, als hij / zij vindt het vermakelijk. Een kenmerk van jonge kinderen is dat ze zijn egocentrisch. Wat u kunt doen in situaties die om kinderen te staken uit iets te doen vindt hij grappig is om het kind af te leiden of een soortgelijke activiteit die minder destructief of gevaarlijk te bieden.

Tips voor effectieve ouderschap discipline techniek

Ouderlijke discipline kan variëren in het gezin, religie, sociale status, enzovoort, maar effectieve ouders worden gekenmerkt door hun kunnen reageren op de behoeften van hun child . Kinderen moeten ook wat tijd alleen om de dingen om hen heen te ontdekken vertrouwen van uw kind en laat hem / haar uit te voeren activiteiten binnen zijn / haar stadium van ontwikkeling. Meest van al, de eerbiediging van uw kind, zelfs als youre berispen hem / haar, en nooit gebruik van naam-roepen, schreeuwen of enige vorm van gebrek aan respect. Je moet duidelijke instructies geven, en worden stevig en specifiek bij de handhaving van them.Adam Webster is de auteur van talrijke gezondheid en familie gerelateerde artikelen en boeken. U vindt zijn laatste Ouderschap artikelen op http://www.squidoo.com/successfulparenting/

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.