Ouderschap een tiener – De Top 3 Fouten Een ouder kan maken


   Door Colleen LangenfeldIf u momenteel ouderschap een tiener weet je hoe frustrerend en zelfs eng het kan zijn.

Let gezicht is het, kan ouderschap een tiener verwarrend zijn, ook. Soms leren wat niet is gemakkelijker dan te proberen te achterhalen wat nieuw idee toe te voegen in uw opvoedingsstijl doen.

Ik heb het ouderschap voor meer dan twee decennia en ben momenteel ouderschap mijn derde tiener. Gebaseerd op mijn eigen ervaring, hier zijn de top drie van ergste dingen die je kunt doen terwijl ouderschap een tiener. Just voorkomen kunnen deze gaan een lange manier naar het opbouwen van een succesvolle relatie met uw tiener en daarmee de verbetering van de harmonie van uw huis.

Mistake # 1. Het negeren van uw tiener

Tieners zijn intense sociale dieren. De fase van ontwikkeling theyre bewegen door is complex en verwarrend voor hen. Hun dagen zijn vaak allesbehalve rustig en stabiel. Als hun ouders, kunt u dit gevoel alleen maar door in dezelfde ruimte met hen of het luisteren naar hun gesprekken met hun vrienden.

Als je onzeker bent over hoe hen begeleiden bij uw echte frustratie u wellicht in de val gelopen van het negeren van uw tiener. Als u gewoon weten niet wat te zeggen tegen uw gevel onbeleefd teen of lastige vragen of pijnlijke stiltes dan u zou kunnen hebben besloten terug te ouderwets en gewoon proberen om door deze moeilijke jaren in een stuk.

Moeder of vader, als die beschrijving klinkt vertrouwd, neem hart. Er zijn betere en eenvoudigere manieren van ouderschap uw tiener. In feite, als u het negeren van uw tiener, kiest u voor de meest moeilijke weg voor u beschikbaar, van een lange-termijn perspectief.

Lets iets rechtzetten. It is oke als je weten niet wat te zeggen tegen uw tiener. Wat uw tiener behoeften meeste van u te worden gehoord * *. In plaats van weg te lopen toen een ongemakkelijk gesprek begint, haal diep adem, kijk in de ogen van uw teen en intens luisteren. Als u uw tiener een tijdje is negeren, zal het enige tijd duren voor uw tiener te geloven dat je echt geïnteresseerd in hen. Persistent. Je tiener niet zal kunnen weerstaan uw aanbod om onvoorwaardelijk luisteren.

Mistake # 2. Problemen vermijden

Dit is anders dan het negeren van je tiener. Aangezien kinderen en jongeren worden volwassen in jonge volwassenen, zij natuurlijk verkennen meer en meer volwassen-type vraagstukken. Soms is een tiener krijgt in meer dan zijn of haar hoofd en wanhopig en wil je helpen, maar doesnt weten hoe te vragen.

Soms is een tiener zal beschimpen u, als ouder, met een verboden gedrag, daagt je uit om op te staan en de ouder BE.

Als hun ouders, het beste wat je kunt doen is geconfronteerd met het probleem het hoofd op, zelfs als je gevoelens van onzekerheid jezelf (en je waarschijnlijk). Indien nodig, krijgen professionele hulp. Laat uw tiener ziet u neemt zijn of haar problemen serieus. Praat met hen en dan luisteren, luisteren en luisteren.

Als u vindt dat er een grote ruzie gaande is in uw huishouden, dan dat moet het eerste probleem u stopt met het vermijden van te worden.

Toon uw tiener hoe een volwassene zich gedraagt in een dergelijke situatie.

* U kunt uw tiener hoe kalm te blijven en in het moment.

* U kunt het model kwaliteit luisteren.

* U kunt laten weten dat u een plan van aanpak ontwikkelen.

* U kunt laten zien hoe je helpen wanneer hulp nodig is.

Of It zich niet rangen, vermoedelijk druggebruik, promiscuïteit, of spreken oneerbiedig, het vermijden van het probleem zal alleen maar erger maken. That is niet wat je wilt. (Wilt u meer ouderschap tiener strategieën, zie de volgende bron vak dit artikel.)

Mistake # 3. Verhuur uw tiener oproep alle shots.

Als u niet zeker weet hoe u uw tiener gids, kunt u zijn gedaald in de gewoonte van hen gewoon te laten doen wat ze willen, wanneer ze willen.

Natuurlijk, dit is een recept voor een ramp.

Er is een reden waarom wij volwassenen zijn geroepen om de ouders van onze kinderen tot aan de late tienerjaren.

Omdat ze nodig ouderschap. Wanhopig.

Idealiter, als een kind groeit hij of zij wordt langzaam meer vrijheid en verantwoordelijkheid tot, als jong volwassene, hij of zij klaar is om zorg te dragen voor zichzelf volledig.

Echter, aangezien ouderschap is zeker een on-the-job training concert en achteraf 20/20 is, velen van ons ouders komen op de tienerjaren met een gevoel dat wed gedaan hebben dingen anders hadden we beter bekend.

Thats okay. Start vanaf waar je bent en vooruit. Wees eerlijk met je tiener en vertel hem dat je kunt zien waar veranderingen moeten worden aangebracht die alle betrokkenen ten goede komen.

Ouderschap een tiener betekent grenzen stellen met uw tiener, gebaseerd op waarden van uw familys. Handhaven van die grenzen consequent. Zoek hulp als je het nodig hebt. Luister naar en omhelzen je tiener alledag. Dont ooit geven.

Met andere woorden, de moedermaatschappij. Een dag op een time.Colleen Langenfeld is het ouderschap voor 25 jaar en helpt andere moeders genieten moederzorg meer op www.paintedgold.com. Bezoek haar website en pak meer ouderschap tiener strategieën vandaag .

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.