Parenting Tip – De 3 Top Fouten Ouders Make


   Door Colleen LangenfeldParenting is een opwindende achtbaan op zijn best. In het ergste geval goed, niemand wil ook daar te gaan.

Is er een manier om de ouders meer kans vierkant in je hoek? Ik denk van wel.

Hoewel er geen garanties als het gaat om opvoeding, zijn er enkele basisbegrippen die nodig zijn voor de menselijke ontwikkeling. Soms is deze informatie kan overweldigend gevoel om de gewetensvolle ouder.

Soms kijken naar wat niet te doen is makkelijker te verteren. Dus hier, op basis van mijn 2 decennia van ouderschap, zijn de 3 top ouders soms fouten maken.

Mistake # 1. Niet kijken.

Wat is “niet op zoek” wanneer het gaat om het ouderschap? Hebt u ooit niet bekend wat te zeggen tegen je kind wanneer hij of zij heeft iets gedaan je didnt like? Misschien ben je niet zeker was of het probleem was nog een probleem. Je voelde gewoon ongemakkelijk, maar je didnt weet hoe dat aan uw kind uitleggen.

Dus je keek de andere kant op.

Of erger nog, misschien heb je lachte en maakte het licht van de kwestie. Zeker, er is een plaats voor humor in ouderschap (een grote plaats), maar niet als je communiceert dat het probleem is echt niet een probleem na alles.

Antwoord? Vierkant gezicht dat de problemen te komen met uw kind. Dont passeren ze af als een podium of stok je hoofd in het zand op geen enkele manier. Uw kind weet dat je dit doet en is besloten dat die “family values” je het over hebt kan onmogelijk worden zeer de moeite waard als je Cant Walk the Talk.

Zoek hulp. Vind het antwoord dat werk voor u en uw gezin als u Dont al weet wat te doen. Chat met je ouders respect en hun adviezen te krijgen. Als u uw beslissingen op basis van what het beste is voor uw kinderen en uw familie, youll waarschijnlijk prima. Dus relax. Je Dont hebben alles weten de hele tijd. Wees bereid om te leren.

Mistake # 2. Giving inch Op regelmatige basis.

Parenting Tip 101: je moet veel consistentie in je ouderschap om succesvol te zijn op elk niveau. Vele malen met de gegevens van hoe je ouder wordt minder belangrijk dan het feit dat uw kind begrijpt dat ongeacht de regel youve besloten wordt gehandhaafd, dag in dag uit.

Als u te geven aan uw kind op alles van een snoepje bij de kassa tegen die hen naar het huis van een friends you Dont goedkeuren van het kopen van een dure-dingen gewoon omdat “iedereen doet het “, je nodig hebt om een back-bot, moeder of vader. Ja, er yowling, op het eerste. Dont geven inch Beslis te doen whats voor uw kind en hang strak. Wees zo consequent als je kan.

Denkt u dat thats moeilijk of lastig? Ja, het is en is uw taak. That is de reden waarom u bent wel de ouder. (Wilt u meer ouderschap tips, zie de volgende resource vak dit artikel.)

Mistake # 3. Als uw child beste vriend.

Its verleidelijk, isnt het? Je hebt zo veel geïnvesteerd in uw bundel van vreugde. Is het teveel gevraagd dat ze van je hou? Respect u? Wilt u hun beste vriend zijn?

Nou, in een woord, ja.

Dont get me wrong. Na een goede, bevredigende relatie met je kind is zeker een bewonderenswaardig doel. Het probleem met deze ouderschap tip-draaien-fout is dat de timing is helemaal verkeerd.

U kunt alleen die grote relatie met uw kind na het harde werk van ouderschap wordt gedaan … of op zijn minst vele, vele jaren in. En respect? Iets Thats moet je verdienen.

Focus op het tijdstip van de ouder. Soms betekent dat dat het zwaar. Soms betekent dat de naysayer. Soms betekent dat de handhaver. Altijd dat betekent dat hun nummer een cheerleader.

Uw kind moet rekenen op je. Period. Je moet hem vertellen de waarheid over allerlei situaties als hij groeit en soms zal hij “noodzaak” om dat de waarheid horen, maar wont “willen” te horen.

Maar thats your job. En je kunt doen. Als u artikelen zijn lezing op een goede ouder, heb ik het volste vertrouwen in u en uw ouderschap potentieel.

Kies ervoor om te doen wat goed is voor uw kind en wat niet (noodzakelijkerwijs) meer geschikt voor je. Als u dit kunt doen consequent door de jaren heen is er een zeer goede kans dat je op een dag vindt u een zeer goede vriend.

En hij is uw volwassen child.Colleen Langenfeld is ouderschap meer dan 25 jaar en helpt andere moeders genieten moederzorg meer op www.paintedgold.com. Bezoek haar website om het ouderschap tip die u vandaag nodig .

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.