PGA Championships Beste Golfers


   Door John GregoryPGA Championship is een golftoernooi gehouden eenmaal per jaar door de Professional Golfers Association of America, die wordt beschouwd als een onderdeel van de PGA Tour. Veel professionele golfers zijn zijn opgemerkt door de PGA en is erkend als de beste golfers in de PGA Championship geschiedenis.

Hieronder worden de beste golfers in het PGA Championship in de geschiedenis.

Jack Nicklaus

Jack Nicklaus won vijf titels in de PGA Championship. Hij won vijf titels in de years1960-1980. Anders dan dat, hij kreeg de vier runner-up plaatsen in hetzelfde jaar ook. Gedurende die tijd, Jack Nicklaus stel de bevestiging voor de marge van de belangrijkste overwinningen in zeven slagen. Jack Nicklaus wordt beschouwd als de hoogste golfer in het PGA Championship.

Gene Sarazen

Gene Sarazen is een professionele winnaar van de Grand Slam. “The Squire” desintegreert tegen de golf vooruitzichten in het jaar 1922, boeiende zowel de PGA Championship en de US Open tijdens zijn 20s. Hij won ook in het PGA Championship in de jaren 1923 en 1933. Gene Sarazen voltooide ook al de weg naar het kampioenschap spel in het jaar 1930, waar hij won tegen Tommy Armour.

Walter Hagen

Een van de beste speler in de PGA Championship is geen andere dan Walter Hagen. Hagen won vijf gedeelde records en vier individuele records achtereenvolgens. Hagen allereerste PGA Championship was in het jaar 1921, toen hij sloeg t Jim Barnes in de PGA finale. Gene Sarazen won vervolgens de twee PGA-titels en ook later Hagen versloeg Barnes weer in 1924. Walter Hagen won ook nog eens drie PGA Championships.

Sam Snead

Sam Snead PGA Championship won drie titels. Hij voor het eerst lid van de PGA Championship in het jaar 1937 en later won in 1942. Snead was 69 jaar oud toen hij niet zijn laatste PGA wedstrijd spelen tot het jaar 1981.

Sam Snead werd verslagen in twee-match speelt in de 1938 en 1940 PGA finale, maar kreeg vervolgens een overwinning in het jaar 1942. Sam Snead ook succesvol op de twee tegels in de PGA finale winnen in de loop van 1949 en 1951 en als zeer levendig in de stroke-play-periode ook. Eigenlijk vanaf het jaar 1958 Snead gelegd op de acht PGA Top 10 eindigt. Drie van de acht PGA top 10 is gebeurd in de volgende jaren in de jaren 1970.

Gary Player

Gary Player ook PGA Championship won twee titels. Gary Player wordt beschouwd als een van de beste spelers in de PGA Championship op grond van zijn ultieme lange geschiedenis in het golf spel toernooi en zijn consistentie als een golfer door de jaren heen. Gary Player won ook in de PGA Championship twee keer en kreeg 8 Top 10s afwerkingen, 6 Top 5s, en 5 Top 3 afwerkingen.

In de huidige tijd, het PGA Championship blijft om rekening te houden van de beste golfers rond de golf. In feite, dit is gehouden op een groot aantal instellingen, maar op dit moment het typisch is geënsceneerd onder de kleine groep van voorname golfbanen, waarin alle van heeft als gastheer voor een aantal andere belangrijke tournaments.Golf Cursus directory eigenaar, John Gregory is een golf fanatieke en een web duivel. De combinatie is twee genoegens, helpt hij mensen te leren over golf en vind de beste golfbanen aan goedkope tarief in heel Amerika. Zowel in het echte leven en op het web, John graag de beste golf ervaring mogelijk te maken door het verstrekken van kwalitatief hoogstaande inhoud en nuttige tips over de fairway .

This entry was posted in Sports and tagged , , , . Bookmark the permalink.