Pitch Shot – Get It Sluiten Hoog of Laag


   Door Brad MyersTo beter geworden in het uitvoeren van een worp schot, zul je moeten leren hoe de eerste baan of start van het schot controle. Heb je gemerkt dat de meeste spelers op de Tour een sandwedge of een zestig graden wig van rond de groene zal gebruiken? Soms zullen ze gooien de bal in de lucht en hebben te stoppen en snel andere keer loopt de meerderheid van de weg naar het gat. Hier is hoe ze het doen.

Een lagere baan, moet u eerst plaats de bal terug in uw houding met zestig procent van je gewicht op je linkervoet voor rechtshandige golfers. Dit zal vreemd lijken op het eerste. Afhankelijk van hoe laag je nodig hebt om het schot geraakt kan dit zo ver terug als de grote teen op je rechter voet voor een rechtshandige golfer. Ook verzekeren dat uw handen of grip zijn door uw linker dij. Dit zal geschieden volgens de schacht naar de doelgroep en de-loft van de club gezicht anders, draaien uw sandwedge naar zeggen een acht of negen ijzer. Voor een korte schot van net buiten de groene gewoon uw slag brengen en laat de greep einde van de club van te voren de clubhead terug zoals het was op het adres. In uw positie af, zorg ervoor dat je grip is voor je linker bovenbeen voor een rechtshandige speler en in staat zijn om uw positie eindigen daar een telling van drie seconden ingedrukt.

Een medium baan, plaatst de bal in het midden van je houding. Als je naar beneden kijkt op je handen, moet de greep einde van de club worden vlak voor de bal. Voor een korte schot van net buiten de groene gewoon uw slag brengen en laat de greep einde van de club van te voren de clubhead terug zoals het was op het adres. In uw positie af, zorg ervoor dat je grip is voor je linker bovenbeen voor een rechtshandige speler en in staat zijn om uw positie eindigen daar een telling van drie seconden ingedrukt.

Een hoge baan, plaatst de bal voor het midden van je houding. De greep einde van de golfclub moeten wijzen op het midden van je lichaam. U zult merken dat hoe meer de grip einde van de club verhuist naar het midden van je lichaam de club eruit zal zien dat het meer loft op het gezicht. Voor een korte schot van net buiten het groen, moet u nog wat meer snelheid te creëren clubhead mogelijk te maken voor de extra loft op het clubblad. Verzekering de greep einde van de club om het rendement gelijk is aan het clubblad zoals het was op adres. Nogmaals, moet u in staat om je af te houden voor een telling van drie seconden.

Bij sommige visualisatie, nu ook u kunt raken verschillende opnamen. U kunt raakte een hoog schot te krijgen dat front vlag of een laag schot te krijgen aan de achterkant vlag. Je zal zien als een Pro! Wireless Golf Coach biedt gratis online golf tips als op de blog Wireless Golf Coach – Een Golf Vraag en Antwoord. Bovendien, ga naar de golf winkel op Wireless Golf Coach om golf instructie boeken te vinden om je te helpen verbeteren van je scores !

This entry was posted in Sports and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.