Plant een boom in je tuin


   Kurt J SchefkenThere zijn verschillende redenen waarom u moet snoeien uit de wortels van een struik of een boom op uw eigendom. Als je dit zal bijdragen aan een boom of struik te bereiden op de schok van zijn getransplanteerd. Laat uw installatie van nieuwe wortels, die maakt het hardier vorm. U moet uw installatie water voor een hele maand en ook te bemesten het. Doe dit alles ten minste zes weken voordat u het verplaatst. U kunt ook om de plant te geven nog meer tijd willen tot een jaar nadat u deze wortel snoeien doen.

Wieden is een taak die de meeste mensen Dont willen doen in hun tuin. Veel mensen zouden liever mulch wanneer tuinieren in plaats van wieden, maar je zou moeten overwegen wieden. Veel onkruid zijn goed voor uw tuin, moet je voorzichtig zijn wat je wiet. Wanneer u tot onkruid dan kunt uw grond het soort van voedingsstoffen de noodzaak om te groeien. Dit is vooral waar als u te maken met jongere planten die meer voedingsstoffen om te groeien.

Wilt u uw tuin erg schoon gesneden en geometrische dan u wellicht de neiging om zich te ontdoen van alle onkruid. Dit is niet het beste plan van actie, is het beter om zich te ontdoen van het onkruid dat wont helpen uw tuin en houden die heilzaam zijn.

Als je tuin insecten kun je gewoon moet volgen standaard praktijken te houden ongedierte beneden. Je moet jezelf Dont overwerk met een poging om zich te ontdoen van ongedierte. U kunt uw plant een hoop lucht en zorg ervoor dat ze niet te nat, tenzij zij zijn moeras of waterplanten. Plant uw planten in de zon of in de schaduw naar gelang van hun behoeften en geef ze alle voedingsstoffen die ze nodig hebben.

Gebruik plantensoorten die ziekte-resistente en ook gebruik metgezel planten. Het is belangrijk om een omgeving te creëren die harmonie bevordert. Gebruik bijen in de buurt van bloemen, vogels in de omgeving omdat deze alle insecten eten en beschermt uw planten. Er kunnen ook bepaalde bacteriën, dat is goed voor uw planten en schimmels en schimmels ook. Zij kunnen belangrijke bescherming aan uw planten. Lieveheersbeestjes, wespen, en gaasvliegen zijn de soorten van fouten die kunnen eten slecht ongedierte en uw installatie te beschermen.

U kunt ook vogels aantrekken om uw tuin door het planten van struiken of het installeren van eitjes en vogels huizen in uw tuin. Je kunt dame bugs voor uw tuin en je kunt zelfs wespen kopen, en bidsprinkhanen die in eieren. U kunt ook een aantal sprays om uw planten te beschermen en ze zullen ongedierte af te weren. U kunt ook proberen met behulp van een mechanisch apparaat zoals een val dat het gebruik van melasse of zemelen lokazen. Gebruik Tanglefoot aan de voet van een boom te vangen bugs. U kunt ook proberen om zwarte lampen te gebruiken om insecten af te weren in de evening.Focusing op het onderwerp van hout-processors, is Kurt Schefken schrijven meestal voor http://www.insidewoodworking.com. Zijn werk op hout splitters zijn gepubliceerd op http://www.insidewoodworking.com/lws/wood-splitters.html .

This entry was posted in Tuinieren and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.