Public Service Announcement (PSA) Radio Copy Writing Succes


   nbsp; door: Scott Perreault
Wat als de Super Bowl tv-commercials waren allemaal Public Service Announcement (PSA) advertenties in plaats van bier, autos en soda commercials? Stel je voor, het Rode Kruis, gevolgd door de Make A Wish Foundation en het Shriners Hospital. Zou de wereld toch nog vastgelijmd aan de televisie? Als de schrijvers van de kopie voor deze PSA benaderd met dezelfde creativiteit als het bier commercials, geloven wij het antwoord is ja. Waarom? Omdat een goede commerciële, is een goede commercial. Period.
Radio stem en copy writing deskundigen op www.scottradio.com weten dat de toewijzing van het schrijven van een PSA vaak wordt gelegd op een laag pitje te kopiëren in de meeste departementen. De betalende klant wordt eerst in de keu. Wanneer de tijd komt om de PSA-exemplaar schrijven, de energie en het enthousiasme is vaak verstreken. Maar het mag nooit zijn geëvolueerd op deze manier. Dankzij de verkeerde kopie afdelingen van het verleden, vandaag lijden we allemaal met minder dan stellaire radio mededelingen van de overheid. De tijd om te veranderen is nu.
Radiozenders zijn nodig om de lucht een bepaalde hoeveelheid van elk PSA het jaar. Omdat de kwaliteit is vaak tweede tarief in vergelijking met andere commercials in de rotatie, kan een station niet de lucht deze op prime time. Als de kans krijgen, zullen ze. In feite heeft scottradio.com ervaren dergelijke resultaten. Schrijf een goede commerciële, zij het voor soda of Kankeronderzoek en zal het maakt zijn weg naar de rotatie. Waarom? Omdat radiostations bedelen voor kwaliteit mededelingen van de overheid.