Real Estate Agents: A Lasting Presence te maken met cds van Informatie Professional


   Door Dale KubinWhen u werkt in onroerend goed, is de concurrentie stijf. Tijdens een verkopers markt, iedereen is die zelfs het denken over het aanbieden van hun huis is gaan proberen om de een agent die hen kan helpen de hoogste prijs te krijgen voor hun huis te vinden. Tijdens een kopers-markt, iedereen die denkt over het aanbieden van hun huis gaat op zoek naar die ene agent die de verkoop kunnen maken, ze Dont willen hun huis te blijven op de markt voor onbepaalde tijd, ze willen weten wat een agent gaat doen om hun huis opvallen en verkopen snel. Het komt allemaal neer op uw vermelding presentatie.

Welke van deze scenarios is volgens u laten een langere blijvende indruk?

a. Je loopt in een ontmoeting met een verkoper met een stapel papier. Op een vel, theresa diagram van de woningmarkt in hun gebied. Op een andere theresa kopie van een traditionele verkoop brochure. Op een ander zijn er beschrijvingen van hoe u een audio-opname voor elke eigenschap uw vertegenwoordigen. Na youve een ontmoeting met hen, laat je ze met de belangrijkste papierwerk en uw visitekaartje, of

b. Je loopt in een ontmoeting met een verkoper met een gevoel van wat youll te praten over en een professionele CD of DVD van een aantal van je beste marketing tools. Inbegrepen is een MP3 audiobestand van een opname op uw infolijn over een onroerend goed lopen bellers door middel van een huis, een filmbestand dat een virtuele rondleiding laat zien zoals het zal verschijnen op de website van ons bedrijf met de aanbieding, een interactieve verkopersgids. Op de cd of dvd is uw contact informatie – die ook verschijnt op de boven-en onderkant van elk bestand dat is gebrand op de schijf.

Wanneer de verkopers in staat zijn de hulpmiddelen die u zal gebruiken om hen te helpen hun huizen te verkopen verkennen, ze meer kans om uw vermelding presentatie herinneren – youre meer kans om een blijvende indruk op hen maken. Met de CD-Nexis publishing systeem, het creëren van deze professionele cd-presentaties is zo simpel als het selecteren van de bestanden van de inhoud en het selecteren van de beelden en details van uw bedrijf voor de CD artwork.

Het beste deel is dat de cd-Nexis publishing systeem kunt u de afbeelding bestand evenals de inhoud bestand op te slaan, als je regelmatig dezelfde aanbieding presentatie gebruiken, youll gewoon te kunnen afdrukken en een nieuwe CD te branden als het s nodig. Anders, vind youll dat u meerdere exemplaren kunt branden op voorhand, zodat ze klaar zijn wanneer u ze nodig hebt – dat bespaart u tijd wanneer u het meest nodig hebben.

Wanneer u in staat bent, als een makelaar, naar een meer professionele aanbieding presentatie te maken – en wanneer u in staat bent aan aspirant-verkopers met een professionele cd die hen in staat stelt dat de presentatie te lezen voordat het kiezen van een listing agent – u kunt er zeker van zijn dat verkopers zullen zich herinneren wat je te zeggen had en wat u te bieden hebben. Dat zal zeker helpen om meer aanbiedingen – en maak uw bedrijf meer successful.XLNT Idee, Inc is een toonaangevende producent van particuliere en zakelijke CD / DVD-producten. Wij produceren en leveren een complete lijn van producten aan al uw CD / DVD printen of branden behoeften te voldoen. Bezoek http://www.xlntidea.com dvd-en cd Printers en Supplies

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.