Santa Ponsa De Unsung Mallorca Holiday Resort


   Door Daniel EyreSo u wilt een hotel in Mallorca boek, Dont wil een deel van de muur tot muur feesten van Magaluf en Palma Nova, maar toch willen zijn binnen handbereik van de attracties van de souths ? That is begrijpelijk, maar where is de beste plek om te gaan? U kunt overwegen Santa Ponsa. Honderden vakantiegangers kiezen voor dit fantastische vakantieoord elk jaar voor hun familie vakanties naar Mallorca, en is niet kort van redenen waarom:

Clubbings Just Around the Corner

Magaluf (en in mindere mate Palma Nova) is veel meer een clubbing Mekka voor het eiland, en als that is jouw ding, dan youll graag dat youre weten niet te ver van het s internationaal bekende clubs en bars. In dit deel van het eiland, is It niet ongebruikelijk voor clubs open te blijven tot de zeer vroege uur (geen schoppen uit op 2, net als in sommige Britse inrichtingen!), Zodat het is goed om te weten dat een warme gezellige Mallorca hotel bed isnt te ver weg, zelfs als youre verblijf in Santa Ponsa. Een taxi brengt u al 10 minuten om tussen de twee, en als youre niet volledig uitgeput, kan de vroege ochtend wandeling echt stimulerend!

Its Family Friendly

Weg van het lawaai en de losbandigheid van Magaluf en Palma Nova, Santa Ponsa is de ideale locatie voor een familie vakantie in Mallorca. Its gemakkelijk te bereiken (10 minuten) van de clubbing stedendaglicht attracties (Aqualand, de Piraat Show, Go Karting en Golf Fantasia om er maar een paar te noemen) terwijl het hebben van veel van haar eigen tot ongeveer schreeuwen. Western Park is een relatief nieuwe een kruising tussen een wilde westen pretpark en een waterpark, met een aantal indrukwekkende live-shows voor goede maatregel. Dan zijn er de golfbanen helaas slechts een van die open staan voor niet-leden, maar je kan vergeven voor zijn goed ontworpen en biedt een verdomd goed spel van golf. Het gebied heeft ook een aantal uitstekende duik-mogelijkheden voor de dappere, zodat u om het leven, dat ligt onder de blauwe golven.

Zijn prachtige stranden

Santa Ponsa beschikt over drie uitstekende stranden. De belangrijkste daarvan heeft zijn witte zand uitgebreid tot meer ruimte te maken voor de enorme toestroom van toeristen, maar in het hoogseizoen dit soms isnt genoeg en het kan een beetje overbevolkt. Gelukkig zijn er twee anderen een kleiner strand binnen haar eigen inham uit de Avda Rei Jaume I, en Castellot die is niet echt bekend bij de toeristen. Die op een vakantie met het gezin op Mallorca moet blij met de veiligheid – het strand is ondiep, zacht water met weinig sterke stromingen, al moet u de vlag systeem voor updates over de veiligheid kijken.

Zelfs voor clubbers, Santa Ponsa isnta slechte keuze. Op slechts 10 minuten afstand van de felle lichten van Magaluf, itsa geweldige keuze voor diegenen die willen een Mallorca hotel ergens dat beetje meer bezadigd voordat de hele nacht feest begint. En voor een vakantie met het gezin in het zuiden van Majorca is, is It moeilijk voor te stellen doe je beter met de faciliteiten en mooie stranden – alle voordelen van Magaluf met enkele van de nadelen voor mij, is It een duidelijke keuze. Daniel Eyre is de Product Manager van zoeken Reizen Online. Zoek Travel Online is onderdeel van de Co-operative Group, gespecialiseerd in familie vakanties naar de Algarve, Mallorca, Costa Brava, Tenerife, Costa Dorada, Costa del Sol, Andorra, Egypte, Malta en de Canarische Eilanden .