Sardinië: Play Golf in Paradise


   Door Althea Marie TanThanks naar pittoreske kusten van de Mediterranean en groene terreinen, Sardinië is uitgegroeid tot een paradijs voor golfers over de hele wereld. De heldere blauwe luchten en de prachtige achtergrond decors zijn er zeker van te verwennen toeristische veteraan en amateur golfers.

Il Golf Pevero is gelegen in het mondaine Costa Esmeralda in het noorden van Sardinië, 32 kilometer ten noorden van Olbia. Wanneer Aga Khan eerst de ruimte van de baai van Cala di Volpe zag, zei hij zou het een perfecte plek voor een grote golfbaan worden. Het was een understatement: vandaag Il Golf Pevero wordt beschouwd als een van de mooiste golfbanen van de worlds cursussen.

Deze 18-hole, par 72 baan is ontworpen door Robert Trent Jones in 1972. Liggend op het heuvelachtige schiereiland, heeft het van zijn dichte vegetatie, bizarre rotsformaties, natuurlijke zwembaden, en een adembenemend uitzicht op zee. Er zijn winkels, restaurants, elektrische karretjes, zwembad, bar, clubhuis en luxe hotels, gebouwd rond de golfbaan voor elke veeleisende smaak van de toerist.

U bent verplicht Bermuda shorts of golf broek te dragen aan de praktijk bereik toegang tot en het verloop van Pevero. Jongens worden gevraagd om een polo shirt dragen en meisjes worden ook aangemoedigd om dit te doen. Denims zijn verboden.

Andere ontwikkelen golfbanen op het eiland zijn de 18-holes club op Is Arenas in Oristano en de 9-holes golfbaan op Puntaldia in San Teodoro.

Als je een golf studenten, scholen en driving ranges maken Noord-Sardinië een geweldige plek op te halen van een club en schommel voor de eerste keer.

In Sardinië is golfen enorm gegroeid in de afgelopen vijf jaar. Een van de redenen is de noodzaak om het toeristisch seizoen te verlengen in Italië. Sardinia lange zomers en relatief korte winters het mogelijk gemaakt voor de toeristen langer blijven en verkennen van nieuwe golfbanen zelfs in de maanden november tot februari.

Hoewel golf ontstond in Schotland, waar het regent meer dan het schijnt, en zelfs als golfers worden gebruikt voor het spelen in elk klimaat, Sardinias milde klimaat is te moeilijk te weerstaan.

Statistieken over toerisme wereld laten zien dat er een constante toename van de golfliefhebbers die reizen van Noord-Europa, Japan en Verenigde Staten. Bijvoorbeeld langs de Mediterrane kusten van Spanje en de Balearen, hun golfen voorzieningen zijn niet voldoende om de duizenden spelers die komen door ieder jaar te voldoen.

Sardinië biedt deze toeristen niet alleen maar alternatieven, buitengewone opties die kunnen zelfs overtreffen hun hoge standaarden in golfen. Afgezien van dat, kunnen ze ook ontdekken Sardinië archeologie, eten en wijn, cultuur, geschiedenis en natuurlijke schoonheid.

Voor het gemak kan, hotels in Sardinië u helpen om een reservering op verschillende golfbanen op het eiland. Er zijn ook pendeldiensten die u kunnen rijden naar de cursussen.

Vraag uw conciërge over.

Voor een ontspannende behandeling na de moeite waard een days van de activiteiten, boek je kamers van Petra Segreta Resort en Wellness Center in San Pantaleo. De omgeving van Petra Segreta Wellness Centre is onderzocht tot in het kleinste detail om de gasten ideaal comfort te bieden en ontvangen van de grootste voordelen van de behandelingen. Voor meer informatie, bezoek http://www.hotelsanpantaleosardegna.comFor een ontspannende behandeling na een dag waarde van de activiteiten, boek je kamers in Petra Segreta Resort en Wellness Center in San Pantaleo. De omgeving van Petra Segreta Wellness Centre is onderzocht tot in het kleinste detail om de gasten ideaal comfort te bieden en ontvangen van de grootste voordelen van de behandelingen. Voor meer informatie, bezoek http://www.hotelsanpantaleosardegna.com