Sardinië: Snippers van een eiland


   Door Paolo PiliaTraveling betekent de overgang van de gebruikelijke plaats waar u woont of werk (of studie) voor een periode van tijd. Er zijn vele toeristische mogelijkheden als er redenen zijn om te reizen. Het is vandaag het geval dat de uitdrukking toerisme in Sardinië synoniem is voor het toerisme zee. In werkelijkheid kan je leven vele toeristische ervaringen.

U kunt dit doen verschillende soorten vakanties op Sardinië en ontdek elke keer een nieuwe oogst van het eiland via een nieuw punt van waarneming. De zee is zeker de belangrijkste attractie van dit eiland in het midden van de Middellandse Zee. De blauwe neemt verschillende tinten van de ene kust naar de andere, om niet naar een strand te zien als een ander voor de kleur van zand, de vegetatie, de scenarios, de wind.

Maar wat maakt Sardinië uniek en fascinerend is de mix van alle elementen die kenmerkend zijn het. De zee biedt een zeer onvolledig beeld. Er zijn andere hoeken die je niet verwacht te vinden, vooral in het achterland.

Het gebied is voornamelijk bedekt met heuvels (vooral in Marmilla en Trexenta) en bergen, die door massale oude pitchs van verschillende hoogtes gemaakt met het hoogste deel in het gebied genaamd Barbagia. Soms is het land wordt onderbroken door plateaus, kloven, grotten.

De morfologie van het eiland is gevarieerd als de geologische tijdperken hebben verschillende landschappen gesignaleerd, dus zijn er beschuldigingen van graniet, basalt, kalksteen onder vele anderen.

De bergen zijn vaak bedekt met weelderige bossen en bieden levensvatbare en wandelpaden, mountainbike of off-road. Watervallen en veren ligt in bergachtige gebieden te creëren water spellen die helemaal niet verwacht. Vijvers, meren en rivieren verdelen het landschap creëren van een prachtig uitzicht.

De aanwezigheid van een rijke natuur, gevarieerd en niet altijd besmet door de mens, heeft bijgedragen tot de bescherming van verschillende gebieden, dus er zijn vele beschermde parken, zowel op zee en land, dat u kunt genieten.

U kunt kiezen uit verschillende routes en vervolgens worden uitgevoerd door uw eigen wensen en verwachtingen. U kunt ook genieten van welzijn en ontspanning in de spas. U kunt avontuur en plezier hebben door het beoefenen van extreme sporten, zoals klimmen, paragliden of surfen. U kunt genieten van eten-reis routes proeven van de producten van de gebieden of u kunt wandelen tussen de dorpen en kleine steden worden gekenmerkt door verschillende functies, afhankelijk van het gebied.

Een vakantie in Sardinië moet alle relevante informatie om te kunnen beter het plan en het beste van te maken. Het is nuttig te lezen en te weten te komen over het eiland, wat we kunnen doen en zien, hoe er te komen en hoe te bewegen binnen en omheen. Waar en wat te eten. Wat typische objecten die je kunt kopen. Wat zijn de aangeboden diensten aan toeristen. Waar te verblijven en wat is de meest geschikte accommodatie structuur.

De keuze kan een hotel in Sardinië of een vakantie huis of zelfs een bed breakfast. Bij uw aankomst in Sardinië zal u veel meer te ontdekken. Iets dat geen enkele gids kan describe.Paolo Pilia Sardinië is de Specialist voor Engedras, een reisorganisatie die kunnen helpen elke individuele klant plannen van hun eigen perfecte Sardinië vakantie. Ze bieden ook vakanties naar Sicilië en Apulië in Italië .