Sardinië Tussen Blues en Jazz


   Door Carlo Gallino “Red Rock and Blues”, “Time in Jazz, naar” “De grenzen tussen Sardinië en Jazz,” Narcao Blues “,” Europese jazz EXP “citaat van de meest bekende namen. Muzikale evenementen als deze gaan al op enkele jaren, meestal tijdens het zomerseizoen in Sardinië.

De jazz en de blues zijn de hoofdrolspelers in Sardinië samen met andere groepen om de avonden van verschillende reviews verlevendigen. Er zijn zo veel toeristen (en Sardinië mensen ook) liefhebbers als nieuwsgierige, die verhuizen van de ene locatie van het eiland naar het andere om deze evenementen bij te wonen. Er zijn mensen die besluiten om deel te nemen aan een concert de besteding van de dag in de locatie. Er zijn mensen whod eerder voor kiezen om meerdere dagen door te brengen in de locatie waar concerten worden gehouden. Veel mensen die ervoor kiezen om hun vakantie doorbrengen in Sardinië, het grootste deel van de dag aan de kust en besteden hun tijd bijna uitsluitend om te ontspannen door de zee en de mooie stranden en de zee dat Sardinië biedt.

Veel anderen willen weten wat de rest van het eiland, het achterland, verborgen en authentiek. De andere Sardinië, de mooiste. Het is mogelijk om zeer verschillende plaatsen onder hen, rijk en suggestief voor hun unieke natuurlijke en culturele functies te vinden.

Een echte kans om een prachtige omgeving van het eiland Sardinië weten, de smaken, geuren, kleuren en vooral de geluiden, Tijd in jazz smaak, het festival van jazz muziek bedacht en georganiseerd door de beroemde Sardische trompettist Paolo Fresu. Het is zeker een van de meest gerenommeerde in Sardinië. De concerten worden gehouden in ongebruikelijke en fascinerende beelden, in de bergen, meren in de buurt, voor landelijke kerken, in kleine pleinen van steden of op locaties zoals de regionale museum van wijn.

Het is moeilijk om niet te worden ontvoerd en betrokken bij de muziek van deze plaatsen. De sfeer is uniek en de gelijktijdige aanwezigheid van natuur, muzieknoten en mensen is magisch.

Het festival wordt gehouden in de tweede week van augustus in Berchidda, historische regio van Logudoro in de grens met Gallura, in het centraal-noorden van Sardinië. De stad, klampt zich vast op de hellingen van de berg Limbara, is omgeven door bossen en wijngaarden van giogantinu en Vermentino, ondergedompeld in de bergen bij het meer Coghinas. Het gebied heeft een discrete hoeveelheid van huisvesting voor degenen die willen blijven dicht bij de plaatsen van Time in Jazz, natuurlijk, reservering ruim van te voren gezien de hoeveelheid van de aanvragen.

In Berchidda en in de naburige steden als Pattada, Monti en Oschiri er zijn enkele hotels, bed and breakfast en boerderijen ook. Een paar kilometer afstand liggen kust gerenommeerde locatie als Budoni, San Teodoro, Olbia en de Costa Smeralda met Porto Cervo en Porto Rotondo.

Dit zijn locaties met veel faciliteiten waar het zal zeker makkelijker om een plek om te verblijven vinden. San Teodoro, in het bijzonder, biedt vele reële mogelijkheden van de accommodatie voor alle smaken, woningen, hotel, camping en een grote hoeveelheid huizen voor rent.Carlo Gallino is de marketing manager van de Engedras Tour Operator. Met Engedrass Sardinië reizen, kunt u op maat maken de droom vakantie. Ontdek de schoonheid van San Teodoro en kijk naar onze hotels in Sardinië .