Schrijven Help for College Students


   nbsp; door: Tamara Owen
Uw hoogleraar literatuur heeft u gevraagd om een 7-paginas essay vergelijken Middeleeuwse en Renaissance poëzie, je hoogleraar economie wil 15 paginas over hoe globalisering is die de economie in drie verschillende landen, en je wiskunde docent vergeten is dit een wiskunde klasse, en wil 5 paginas op de kwadratische formule. En je hebt al staren naar het scherm voor meer dan een uur op aarde af hoe je gaat dit allemaal te doen in de komende vier dagen.
Dit is een al te bekende scène voor veel studenten. Veel studenten leren van deze grote opdrachten aan het begin van het semester wanneer ze hun klasse syllabi, en onmiddellijk vergeet hen, omdat november lijkt jaren verwijderd. Andere studenten zijn bezig met buitenschoolse sport, proberen aan te passen aan ver van huis voor de eerste keer, en andere evenementen en problemen. Nog andere studenten zijn heel eerlijk gezegd bang van het schrijfproces, geloven de blanco pagina die moet worden slechter dan hun ergste nachtmerrie, en zo deze opdrachten krijgen terzijde geschoven om onaangeroerd blijven tot de laatste minuut.
Het is een interessant feit van het college leven dat alle studenten, ongeacht de grote of discipline, wordt gevraagd om te schrijven over hun onderwerp – vaak zeer uitgebreid. Hoewel het zeker van belang is dat alle individuen worden geletterd en weten hoe ze lezen en schrijven in verschillende capaciteiten, stijlen en genres, is het ook zo dat niet iedereen heeft een professionele academische schrijver (www.korepetycje.com / join_us.html). Ingenieurs moeten weten hoe om bruggen of beter handdoekhouders ontwerp; piloten nodig om te kunnen opstijgen en landen veilig en vlot en artsen moeten in staat zijn om ziekten en verwondingen te diagnosticeren en de juiste medische ingrepen te schrijven. Geen van deze mensen moet weten hoe je een werkstuk schrijven.
Wat is dan zijn de opties voor de arme student worstelen in de eerste paragraaf? Wat zal er gebeuren met de student die een wonderkind op de piano, maar geconfronteerd wordt met falen omdat ze niet kan schrijven 10 paginas over Beethoven? Wat zal er gebeuren met de volgende Frank Lloyd Wright, die zit vast in zijn psychologie seminarie, niet in staat om een serie van vignetten uitbeelden van verschillende psychische aandoeningen te schrijven?
Er zijn een paar opties. Meeste universiteitscampussen hebben schriftelijk labs, waar veel studenten geholpen met onderzoek en het schrijven van hun papieren. Veel studenten studeren vorm groepen, waar ze elkaar helpen door de moeilijke opdrachten. Sommige studenten schrijven hun aangepaste essays en scripties (zie: http://www.korepetycje.com/indexam.html) en betalen dan een editor om ze te polijsten. Weer anderen wenden tot het schrijven van professionele diensten voor hulp bij hun opdrachten. Dit is waar diensten, zoals CustomPapers.com komen inch We hebben een grote staf van professionele schrijvers die zich specialiseren in het schrijven van papers over een breed scala van disciplines, variërend van economie naar ecologie, marketing tot Mozart, Hemingway aan het hart mompelt. We kunnen ook helpen studenten met aanverwante projecten, zoals PowerPoint-presentaties. In de vele jaren van ons bestaan, hebben we gevonden enorme succes helpen studenten met opdrachten van alle soorten en maten, alle moeilijkheidsgraden, en alle vakken.
Ongeacht wat voor soort hulp u ook kiest, het belangrijkste is dat je door college zo snel en effectief mogelijk. College is een stap in de aanloop naar de rest van je leven – Dont laat een term papier worden de skateboard in uw pad.

This entry was posted in Write and tagged , , , , . Bookmark the permalink.