Soul relaties en fysieke relaties


   Julie RedstoneThose we zijn dicht bij zijn gerelateerd aan ons op complexe manieren, historisch, biologisch, en in termen van ziel-verbinding. Maar vaak, wat outpictures op het niveau van de fysieke, niet overeenkomt met de intensiteit en de betekenis van de ziel dat verband heeft gebracht in de nabijheid van ons met een ander, of voor een paar momenten of voor een mensenleven.

Waar de band sterk is en een van inzet, zijn we geneigd aan te nemen dat er een diepere verbinding. Maar wat er werkelijk waar is, is dat dit verband bestaat zelfs wanneer de verhoudingen niet goed functioneren of een bij veel moeilijkheden. Zelfs in dergelijke gevallen kan de ziel een verbinding van louter positieve aard, hoewel veel ernstige problemen of uitdagingen kunnen manifesteren op het fysieke vlak.

De verwarring over het niveau van de relatie komt vaak op twee manieren: als we voelen een diepe hart verbinding met iemand, of voor een paar momenten of voor vele jaren, en dit gevoel van verbondenheid wordt niet beantwoord of erkend door de andere, of, wanneer We hebben veel moeite met een andere of lijden aan de handen van een ander, en vragen zich af waarom ze in ons leven en wat, is dat positief is, kan het doel van een dergelijke relatie. In beide gevallen zijn we vermoeden een relatie op een ander niveau, dat is de verklaring of oorzaak voor wat we ervaren.

De waarheid van de ziel relaties is complexer dan de meeste zich bewust zijn van op dit punt. Aan de ene kant, wat een ziel herkent mag niet worden wat een ander in staat is waar te nemen op een bepaald punt in de tijd. Dat maakt de relatie of verbinding onwaar. Het betekent gewoon dat de andere is gebonden in hun perceptie door beperkingen op de persoonlijkheid niveau en kunnen zich niet inschrijven of zich bewust zijn van de diepere stromingen van verwantschap. De discrepantie tussen onze eigen perceptie van dingen en dat van iemand anders kan leiden tot teleurstelling en zelfs tot verdriet als we niet begrijpen dat wat bestaat op het niveau van de ziel heeft om zijn weg te vinden in de fysieke expressie op zijn eigen manier en tijd. In sommige gevallen dit niet kan gebeuren, noch dienen het hoogste goed binnen een bepaalde levensduur.

Ook met relaties die een sterke negatieve component hebben, of familiaire of ingevoerd door externe omstandigheden in ons leven. Zielen nooit komen samen om schade elkaar. Ze komen altijd samen om te leren van elke others verder op het niveau van het hart en geest. Geen kwestie die we tegenkomen in het leven, vooral in de context van een lange-termijn-verbinding, is de andere ziel kruising ons pad om iets dat we hebben gekozen om te leren brengen. Wat dit is, houdt het mysterie van belichaamde ervaring, en vorm kunnen geven aan de loop van een mensenleven.

Het volstaat te zeggen dat vaak de richting die wij denken dat dingen moeten in gaan met een ander, niet de richting is geworden dat zij ook daadwerkelijk naar binnen Dit is niet omdat de innerlijke verbinding is er niet of is defect, maar omdat de punt van de vergadering met een ander brengt in het bewustzijn voor elke deelnemer, het gedeelte van wat betekent dat ze in staat zijn deelneming in het heden en wat waar is in de perceptie van een persoon kan niet waar zijn voor de ander.

Zielen, in hun verlangen en capaciteit om elkaar te helpen, kunnen ook kiezen voor een periode van tijd uit elkaar. Soms is de scheiding is wat er nodig is om de relatie verder. Soms kan het leren dat plaatsvindt alleen plaatsvinden met periodieke of intermitterende contact met een ander. Daarnaast zijn er vele niveaus van de vergadering of contact tussen zielen. Zielen hebben de capaciteit van de vergadering niet alleen op het fysieke vlak, maar op het vlak van de dromen die voor veel, houdt de werkelijke vergaderingen die worden uitgevoerd binnen de energie-lichaam tijdens de slaap. De vorm van communicatie en ondersteuning die kan plaatsvinden door middel van deze niet-fysieke bijeenkomsten kan heel groot zijn. Zij kunnen verder blijven of een relatie, ook wanneer een deelnemer heeft hun lichaam verlaten door de dood. Dit komt doordat degenen die niet hebben verlaten nog steeds verbonden zijn met ons als ziel en kan kiezen, om verschillende redenen, we ontmoeten in onze energie-of droom organen tijdens de slaap, zodat we meer ervaring kunnen delen, als onderdeel van een lopende relatie.

Waar zielen bijeen zijn in de eerste plaats in de droom lichaam, in tegenstelling tot het fysieke lichaam, kan het gebeuren hetzij omdat de innerlijke richtlijnen van een ziel hebben veroorzaakt hen af te wijken van het fysieke vlak, terwijl de andere blijft. Het kan ook worden veroorzaakt door beperkingen op het niveau van de persoonlijkheid die een ziel beletten de erkenning van de band met een ander gevolg van defensieve houding, angst, of gewoon een gebrek aan bewustzijn binnen de bestaande persoonlijkheid van wat de ziel weet op zijn eigen niveau. En zo de innerlijke verbinding wordt gehandhaafd wanneer de persoonlijkheid heeft over minder zeggen contact maken, in het algemeen s nachts, maar soms ook tijdens de dag. Op deze tijden kunnen we de ervaring van de aanwezigheid van anderen bij ons waar het lijkt dat er een intentionaliteit om hun daar te zijn, en een verlangen om te communiceren in woorden of door gevoel. Becoming kunnen luisteren en om deze communicatie te horen zonder angst of zelfstandige nietigverklaring, maar met een gevoel van te willen helpen en om liefde, is een taak van de rijping ziel die de deur naar de vele facetten relaties die bestaan binnen de geestelijke universum opent .

Ten slotte laat het gezegd worden dat ook zielen ontmoeten buiten hun fysieke lichamen vanwege het niveau van hun geestelijke ontwikkeling en hun grotere capaciteit om dat te doen in een opzettelijke manier. Deze bijeenkomsten maken deel uit van de groeiende ontwikkeling van het bewustzijn te manifesteren realiteit in een groot aantal manieren.

Op het einde de verbindingen met anderen op het niveau van de ziel verrijken het leven onmetelijk, en voeg aan de dimensie van de fysieke, de dimensie van het geestelijke op een manier die op een dag worden heel natuurlijk en alledaags, die voor vandaag, kan lijken de exception.For extra geschriften door Julie Redstone zie Pathways van Licht. Voor meer informatie over relaties, zie de Heilige Relaties sectie van de website Light Omega .

This entry was posted in Religion and tagged , , , . Bookmark the permalink.