Spains Real Madrid Club de Fútbol


   Door Payton BrooksAsk mensen die arent sportfans over Real Madrid en Spanje en zij waarschijnlijk tot de veronderstelling te maken dat u op zoek bent naar toeristische informatie – plaatsen om een hapje te eten alsof je een lokaal. Echter, wanneer youre praten met fans van het voetbal – of futbal of voetbal als je in de Verenigde Staten – wanneer u brengen Spains Real Madrid, gaan ze te weten dat je het over de Real Madrid Club de Futbol – een voetbalclub die kreeg zijn start in Madrid in 1902.

Niet alleen Spains Real Madrid krijgen de start in 1902, maar het voetbal organisatie was een groot deel van het voetbal organisatie FIFA. Ze werden goedgekeurd door de Federation Internationale de Football Association – al is de organisatie inmiddels ontbonden en gehergroepeerd als de European Club Association – als de meer succesvolle voetbalteam van de twintigste eeuw. Voor een deel komt dat omdat Spains Real Madrid een 31 Primera División titels – een record voor de competitie – samen negen Europa Cup titels heeft, en zeventien Copa del Rey titels. Het team heeft een record voor het scoren van 85 punten in een seizoen.

Natuurlijk, de successen die ze hebben gehad als een team laten zien dat Real Madrid is niet zomaar een andere Europese voetbal organisatie. In tegenstelling tot de meeste andere futbal clubs in Europa, Spains Real Madrid is en is altijd eigendom van en wordt geëxploiteerd door de spelers van de club. Real Madrid heeft een grote schare fans, heeft vele langdurige rivaliteit die leiden tot pittige wedstrijden. Van alle clubs in de Europese voetbalcompetitie, Spains Real Madrid heeft de grootste inkomsten en, op basis van de inkomsten en standen, Real Madrid wordt beschouwd als een van de meest waardevolle teams in voetbal.

Een groot deel van de inkomsten gebracht door Spain Real Madrid is het resultaat van ticketverkoop thuis de teams stadion – het Santiago Bernabeu Stadion in Madrid. Het stadion wordt geschat op stoel, gemiddeld 65.000 fans per wedstrijd, en veel van de zetels worden ingevuld door de houders abonnement. Hoewel dit aantal in overeenstemming is, de realiteit is dat nog steeds aanwezig zwelt bij Real Madrid neemt hun vele rivalen en concurrenten met inbegrip van een andere top van het voetbal Spain teams, FC Barcelona.

Spains Real Madrid teamleden zich inzetten voor hun sport – iets dat laat zien door met de fansenthousiasme, het aantal titels dat het team heeft bereikt, spelletjes gespeeld in Spanje en Europa en zelfs op de World Soccer circuit. Naast de spelers van Real Madrid Spains team, trainers en voorzitters club blijkt een enorme inzet voor de sport en het team – en, natuurlijk, hebben de fans door de jaren heen.

Terwijl degenen die een simpele blik op de weg Spains Real Madrid heeft gespeeld tijdens de afgelopen jaren kan niet zien in het diepst van hun successen, de realiteit is dat Real Madrid zal gaan als een van de meest succesvolle teams in football en kijkt krachtig blijven voor de komende jaren come.Payton Brooks is een senior schrijver bij sport Sportsviews. Lees en snelheid meer gratis artikelen zoals deze, maak uw eigen sport weddenschappen, en daag anderen Sportsviews, de grootste sport sociale netwerk .