Sport Vakantie in Sardinie


   Door Carlo GallinoWho wil brengen de vakantie in Sardinië kunnen profiteren van de meervoudige verblijf en accommodatie mogelijkheden. Een land rijk aan verschillende plaatsen, zodat mogelijk te maken een verscheidenheid van vakantie ideeën en vele toeristische ervaringen.

Juist vanwege de voortdurende verandering van omgeving, wordt Sardinië gedefinieerd door velen bijna een continent. Verschillende scenarios, verschillende gebieden, culturen en tradities die variëren van stad tot stad. Een completeland Sardegne (laatste “e” merken meervoud in het Italiaans, wat betekent dat er niet alleen een Sardinië maar vele verschillende Sardiniërs = Sardegne).

Als de natureis thebasic elementthat u op zoek bent voor wanneer u van plan uw vakantie, Sardinië is zeker de ideale keuze. Zee, fantastische rotsen, een enless aantal verschillende stranden, bergen, kusten, laagland, plateaus, rivieren en meren, rotsachtige canyons, bossen, mariene en terrestrische parken, grotten. U kunt nog steeds vinden ongerepte gebieden en vele andere kleine kunstmatige omgevingen. Dit alles zal waarschijnlijk worden ervaren op de manier die het meest aan de behoeften van reizigers.

Dankzij de ligging in de Middellandse Zee en de morfologische kenmerken en klimaat, zijn er veel mogelijkheden om te sporten beoefenen op Sardinië. Van zee tot berggebieden is er een breed scala van natuurlijke scenario perfectto praktijk verschillende sporten. Voor sportlovers andathletes, maar ook voor degenen die willen een vitale, leuke en ontspannen vakantie. Een schoon en kristalheldere zee met verschillende tinten van kleur, prachtig om te duiken. Jagged kust en baaien die alleen toegankelijk is door zee, ideaal voor het zeilen op de Middellandse Zee, met de mogelijkheid van het vinden van de diensten van kleine jachthavens.

Anagile en meer economische middelen zoals kanoën geschikt is om de rivieren, meren en kusten van het eiland te verkennen. Wind en golven maken Sardinië in een bevoorrechte bestemming, populair onder professionals, te windsurfen, kitesurfen en surfen praktijk (in het zuiden en het westen in het bijzonder).

Wandelen, paardrijden en mountainbiken: deze drie sporten arevery populair onder de toeristen die naar Sardinië en wilt u vele uren doorbrengen in contact met de natuur en de vele dier-en plantensoorten omringd door groen en stilte op hetzelfde moment te bewonderen. Dit zijn activiteiten die u toestaan om een andere Sardinië ontdekken.

U kunt suggestieve rijden in de zee of het achterland of alternatieve routes te nemen en te zien ongewone landschappen in mountainbiken. Wandelen door veel van de paden in het achterland of Inde kustgebieden, ook door de canyons voor de meer deskundige.

Sporten die grote fysieke en atletische voorbereiding en moed, maar ook de ervaring zoals parapente of klimmen (de kliffen van de kust van de Golf van Orosei zijn fantastisch en ook die in Isili maar er zijn ook diverse pieken rond het eiland).

Deze twoare themost populaire extreme sport in Sardinië. Let we niet vergeten speleologie. U kunt ook de praktijk verschillende vormen van visserij, een volledige onderdompeling in water, zitten door de zee of vissen het combineren van de traditionele visserij de mogelijkheid van een verblijf aan boord van een boot en eet de vis.

Niet in het minst de exclusieve golf, een sport steeds meer mensen op het eiland, dankzij de opkomst van nieuwe groen. Is Molas Golf Club (Pula), bereikbaar in slechts 25 minuten rijden van Cagliari, gastheren elk jaar in het 18-holes groene vele internationale golfers.

De Gallura biedt twee oplossingen: de Pevero, een van de belangrijkste van Sardinië, door liefhebbers van deze discipline bezocht gedurende het hele jaar en een kleinere (9 holes) Puntaldia, in Punta Sabatino. Andere golfbanen zijn in Oristano (Is Arenas Golf Country Clubin het schiereiland van Sinis) en Campidano (Settimo San Pietro). Carlo Gallino – Ik hoop dat u vond dit artikel nuttig. Bekijk onze website voor meer advies, tips en het laatste nieuws op Sardinië en sport in Sardinië .