te huren Eigen: Pathway To Home Ownership


   Door P. SharpYouopnieuw rijden in een rustige straat, en daar zit: het huis van uw dromen! Of dat huis is een schattige kleine bungalow, een statig vier slaapkamers eeuwse huis, of een moderne split-level ranch stijl huis, val je in liefde met het op het eerste gezicht. Lente bloemen hebben net begonnen te gluren door het mulch in de zorgvuldig onderhouden tuin. De grafsteen wandeling is bedekt met een dun laagje poedersneeuw. Een privacy hek omsluit de kleine werf youve altijd wilde. Volledig verdwaasd, haast je naar het huis te kopen, maar een paar maanden later te vinden dat de buurt is luidruchtig, de scholen vreselijk zijn, eigendom belastingen zijn schandalig, de bloembedden zijn binnengevallen door buurt katten, en de voordeur nooit helemaal gesloten behoren. Het dak lekt. Dan sanitair gaat. Uw droom huis is een geld put. En daar ben je, vast in een dertig jaar hypotheek.

Rent to Own is een zeer goede optie voor families die zijn krediet uitgedaagd, maar hebben een stabiel inkomen. Het is ook goed voor degenen die niet over een depot opgeslagen, maar wil een huis meteen eigen. Dan is er de klusjesman, die bereid is om zijn vaardigheden handel voor zijn borg. Alle drie families zijn goede kandidaten voor een verhuren aan eigen plan, of een huurkoop.

Wat is Rent to Own? Rent to Own, ook wel Lease Aankoop, is een middel om een eigen huis zonder een groot aanbetaling of de mogelijkheid in aanmerking te komen voor een conventionele hypotheek. Door het betalen van net iets meer dan wat zou worden opgeladen bij een hypotheek betaling of maandelijkse huur, de huurder krijgt het recht om de woning te kopen tegen een bepaald moment, meestal drie tot vijf jaar in de toekomst. Gedurende de looptijd van het contract, een percentage van de huur elke months gaat in de richting van wat er zou zijn geweest de aanbetaling. De totale aankoopprijs is opgesloten in op het moment dat het land contract of huurkoop overeenkomst wordt getekend, een groot voordeel wanneer thuis waarden stijgen.

Gedurende de looptijd van de overeenkomst, de huurder de mogelijkheid heeft om zijn krediet reparatie in aanmerking te komen voor een gewone lening. Wanneer de afgesproken tijd verstreken is, kan de huurder ofwel uitoefening van het recht om de woning te kopen of het gebouw te verlaten, zonder verdere verplichting. Zo Rent to Own heeft vele voordelen voor zowel de koper als de verkoper. De koper krijgt een huis zonder een grote aanbetaling up front.

De trade-off is een iets hogere maandelijkse betaling dan een standaard hypotheek of huurcontract zou normaal belast. De koper krijgt ook de gelegenheid om het huis te leren kennen en de buurt echt goed, over meerdere seizoenen. Als het huis geen problemen heeft, zijn ze meestal ontdekt tijdens de beoordeling en inspectie fase. De koper en de verkoper heeft dan een kans om eventuele reparaties die mogelijk moeten worden gemaakt onderhandelen. Op die manier zijn er geen onaangename verrassingen na sluitingstijd!

De savvy huurder zal de gelegenheid hebben om zijn krediet geschiedenis herstellen en opbouwen van een spaar rekening gehouden voordat de leaseperiode afloopt. Echter, als de huurder nog steeds niet in staat is te kwalificeren voor een conventionele lening tegen het verstrijken van de overeenkomst, is de verkoper soms bereid de noodzakelijke lening zelf financieren, zonder dat een bank bij betrokken is. Als de verkoper niet bereid is om dit te doen, verliest de koper alleen het percentage betaald in de richting van de aankoop van de woning en niets meer.

Rent to Own is ook een goede optie voor een militaire familie, diplomaten, of tijdelijke werknemers. In plaats van opgesloten in een hypotheek op een huis dat ze zouden kunnen hebben om te vertrekken over een paar jaar, kan de familie zijn de voordelen van een eigen huis met behoud van hun vermogen om naar de volgende post snel. Overweeg alle beschikbare opties, en u vindt verhuren aan een zeer nuttige vliegende start op de eigen woning.

Tijd wordt uw vriend in een lease-aankoop. Tijd kunt u uw krediet te repareren, waardoor u in aanmerking voor een klassieke lening. Tijd onthult eventuele gebreken in het huis of de buurt zou kunnen maken dat het huis minder wenselijk voor u en uw gezin. Dit voorkomt dat u steeds opgesloten in een lange termijn hypotheek op een huis dat niet voldoet aan uw familys wil en needs.P.Sharp werkt al in onroerend goed Australia business voor de meer dan 15 jaar, het helpen van gezinnen vinden en hun eigen droomhuis. In de afgelopen jaren te he bleek huur zelf als de beste manier voor families om eigen huizen, zonder invloed zijn op hun financiën .

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.