Tenerife De Top 5 Attracties in Tenerife


   Door Daniel EyreYou weten waarom je boek een pakketreis naar Tenerife: de zon! De zee! Het zand! De clubs! Maar tussen de nachten op de dansvloer en de dagen op het zand, is there voldoende ruimte voor het controleren van enkele van de attracties Tenerifes, zolang je weet waar te kijken. Gelukkig Ive maakte het voor u gemakkelijker door een opsomming van mijn 5 favoriete dingen te doen in Tenerife:

Park Las Aquilas Jungle Park

The Jungle Park is echt een must voor elke verpakking vakantie in Tenerife. Zet hoog in de heuvels in 75.000 vierkante meter aan tropische tuinen, dit is een wildpark dat zal intrigeren en te entertainen mensen van alle leeftijden. Er is een goede selectie van dieren als youd verwachten in een dierentuin, maar het park is speciaal aanbevolen voor liefhebbers van de grote katten, pinguïns en exotische roofvogels (de vliegende adelaar demonstratie is een must-see, maar ze bedoelen het als ze zeggen dat je shouldnt voedsel in te brengen!) Er zijn tal van activiteiten voor kinderen (en grote kinderen) en met een brede selectie van leeuwen, luipaarden, tijgers en jaguars, grote kattenliefhebbers zullen worden in de hemel!

Parque Nacional Las Canadas del Teide

Misschien wel de meest beroemde attractie in Tenerife is het Vulkanisch berg Teide. Niet een als youre verpleging een kater, maar voor iedereen is dit een absolute must-see. Het uitzicht vanaf de berg zijn gewoon adembenemend, en je krijgt een fantastische blik op het eiland, die je nooit zal vergeten. It is verstandig er te komen vroeg dit is een van de grote attracties van Tenerife als je helemaal naar de top youll noodzaak om wrap up warm en zorg ervoor dat uw camera te brengen hoofd!

Golf del Sur

Als youre een fan van golf, dan is een verblijf in de Golf del Sur instantie dient een bepaald worden op uw Tenerife pakketreis reisroute. Het resort biedt zeer weinig aan andere dan golfen doen, maar als je van het spel deze wont een probleem. Van de beschikbare cursussen, mijn kies is Playa Del Amerika, met de Golf del Sur krijgt een speciale vermelding voor zijn rustige sfeer. Binnen handbereik youll ook vinden Amirilla en Adeje die beide bieden een leuke ronde van golf. Als de sport is jouw ding, voel je vrij om de andere dingen te doen in Tenerife en dit uw enige aandachtspunt te maken negeren!

Duiken en snorkelen

Het zou jammer zijn om zo dicht bij warm, de countrys heldere blauwe oceanen en het leven niet zien krioelt net onder de oppervlakte gelukkig, er zijn genoeg plekken beschikbaar om deze droom werkelijkheid te maken, en its de moeite waard te maken van de nabijgelegen koraalriffen die zorgen voor een onvergetelijke duikervaring. Zodra youve enkele opleiding gedaan en gekregen aangekleed uit, zul je in staat om alle soorten van zee-leven van zeesterren en krabben op roggen en andere tropische vissen te genieten van hun natuurlijke habitat te zien. Dit is een van de beste dingen te doen in Tenerife en mag je niet missen!

Loro Parque

Yep, een wildpark Tenerife heeft veel van deze en zetten slechts 2 in de top 5 was een hele strijd! Loro Parque is het maar louter plukken voor zijn grootte, schaal, variatie en het gevoel dat het is de moeite waard een bezoek aan het land! Het park lijkt het welzijn van dieren zetten als prioriteit nummer een, en de dieren zijn tegelijkertijd blij en onderhoudend als gevolg. Er zijn een aantal fantastische shows (de walvissen in het bijzonder zijn een absolute must-see) en u kunt verwachten schildpadden, haaien, flamingos, pinguïns zien, tijgers alles wat je maar wilt. Het park is het thuis van de grootste collectie papegaaien in de wereld (en het oorspronkelijke doel van de attractie!), Dus zorg ervoor dat veel fotos van deze prachtige kleurrijke vogels te krijgen.

There zo vele attracties op Tenerife dat itd een schande om gewoon vasthouden aan het strand en de clubs hoewel ik wouldnt kwalijk nemen als u deed, prachtig zoals ze zijn. Alleen zijn zij van mening als je bovenstaande opties Touch Down pakket voor uw vakantie in Tenerife! Daniel Eyre is de Product Manager van zoeken Reizen Online. Zoek Travel Online is onderdeel van de Co-operative Group, gespecialiseerd in het pakket van vakantie in de Algarve, Tenerife, Costa Brava, Mallorca, Costa Dorada, Costa del Sol, Andorra, Egypte, Malta en de Canarische Eilanden .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.