The Forgotten barrière in de NFL


   Door Todd A. SmithDuring Super Bowl Weekend, hebben de media veel aandacht aan twee Afrikaanse Amerikanen maken coaching geschiedenis. Helaas zijn veel belemmeringen, zoals het ontbreken van de afgestudeerden uit het verleden Zwarte Hogescholen en Universiteiten (HBCU) in de National Football League, zijn nog steeds aanwezig als Afro-Amerikanen vechten voor een level playing field in de front-office van professionele sport.

Regal Magazine ging met Tony Wyllie, Vice President Communications voor de Houston Texans, en Langston Adair, Sales Representative voor de Oakland Raiders, om te praten over hun ervaringen als HBCU afgestudeerden werken in de front office van een professioneel sportteam. Wyllie afgestudeerd aan de Texas Southern University, terwijl Adair zijn undergraduate degree van Prairie View AM University verdiend.

Regal: Is uw diploma van een gerespecteerde HBCU op hetzelfde niveau als een diploma van een witte instelling?

Adair: Ik zou zeggen het is. Als gezegend met de mogelijkheid om voort te zetten en te voltooien een graad in de architectuur was een enorme prestatie, maar het belonen voor mij. Het opende deuren naar andere wegen dan alleen architectuur. Hij leerde me discipline en consistentie. Het didnt kwaad om ook van toepassing zijn en mijn Masters compleet voor de Universiteit van Houston (Sport Administration).

Wyllie: Ik Cant antwoord dat. Ik neem aan dat omdat hoe je mijn stijgen van stagiair tot Vice President verklaren. Ik wouldnt hebben kunnen bereiken dat als mijn diploma niet werd gerespecteerd.

Regal: Wat zijn enkele van de obstakels je gezicht als een NFL executive van een HBCU?

Adair: Het leren van de touwen en probeert te bewegen op de maatschappelijke ladder.

Wyllie: Vanwege het feit dat ik zwart in corporate Amerika, heb ik altijd bij mezelf elke dag bewijzen. Dagelijks heb je twee keer zo hard werken, zelfs als u didnt naar een HBCU.

Regal: Doe uw medewerkers mening van uw diploma een anders?

Adair: Eigenlijk, mijn collegas respecteren het feit dat ik in staat was een bachelordiploma te verkrijgen, zoals de mijne. Veel van mijn collegas zijn afkomstig uit grote en kleine scholen over de hele natie en velen van hen hebben studies in diverse undergraduate programmas. Ik ben een van de zeven mensen die ofwel volbracht een geavanceerde graad of zijn nog steeds een nastreven. Wat maakt dat aantal meer indrukwekkend is het feit dat ik ben een van de twee die zijn African American.

Wyllie: Dat is moeilijk voor mij om te zeggen. Ik zou moeten hen vragen. Ze weten hoeveel ik hou van TSU (Texas Southern University). Maar ik hoop dat ze Dont.

Regal: Wat zijn enkele van de voordelen van een HBCU afgestudeerd in betrekking tot werken voor een NFL franchise?

Adair: Ik zou zeggen spreek met spelers en andere administratieve personen die afkomstig zijn uit dezelfde HBCU gemeenschap. Het is een ingebouwde rapport dat uniek is en nederig. U kunt ook spreken met de minderheid gemeenschap en hebben een zekere continuïteit met hen.

Wyllie: Wanneer je naar een HBCU en werken in de sport, leer je hoe je meer doen met minder. U krijgt dan meer hulpmiddelen in de NFL. Het maakt je echt waardeert en het stelt u in staat om je talenten te nemen naar het volgende niveau. Op een HBCU je leert om multi-taak.

Regal: Do NFL franchise een bewuste poging om front office personeel werven HBCUs?

Adair: Ik denk dat als je een talent of vaardigheid zullen ze de moeite nemen om u te vinden. Ik denk ook dat mensen zich bewust moeten zijn en pro-actief in hun streven bij het vervullen van hun dromen of professionele loopbaan.

Wyllie: Ik weet dat ik doe. Toen ik mijn baan bij de Tennessee Titans kreeg, ging ik meteen naar Tennessee State aan te werven spel dagen werknemers. Ik wilde hen dezelfde kansen die ik had. Nu heb je 10 HBCU afgestudeerden werkzaam in de public relations voor NFL teams. Iedereen maakt het werk om zijn divers, maar je hebt in te brengen getalenteerde mensen.

Regal: Welk advies zou je geven een HBCU student die geïnteresseerd is in het werken voor een professionele sport-franchise?

Adair: Studenten moeten begrijpen dat ze Cant krijgen in het beroep aan de top. Je moet consequent zijn, zorgvuldig en hard werken. Op een bepaald moment zal je kans komen en wanneer zij volledig gebruik gaat nemen en er het beste van. Een andere manier om te beginnen in het beroep is door middel van verkoop. Dit is eigenlijk de manier waarop ik stapte En net als de oude cliche gaat “Als je eenmaal in, waarin u zich bevindt”

Wyllie: Je moet om te netwerken. Wie weet krijgt u in de deur, maar wat je weet houdt u in de deur. E-mails versturen, zoek een mentor en Dont nemen niet voor een antwoord. Ga naar verdragen, bellen en krijgen advies over hoe je op goede weg.

Regal: Denk je dat het beter voor HBCU afgestudeerden?

Adair: Ik denk dat ze even lang zijn als instructeurs doen wat ze moeten doen en de leerlingen doen wat ze moeten doen. Dit is essentieel omdat je bijna kunt wedden dat veel van de studenten van de grotere scholen doen wat ze moeten doen om anderen te verslaan. Helaas zijn veel van de grote scholen hebben besluitvormers in het uitvoerende niveau en laat anderen uit HBCUs uit.

Wyllie: Absoluut. Dingen zijn het verbeteren van voor onze mensen als geheel, niet alleen HBCU gradiënten. Neem Tony Dungy Lovie Smith en coaching in de Super Bowl bijvoorbeeld. Hun succes zal ook helpen corporate Amerika zien dat Afro-Amerikanen kunnen worden uitstekend besluitvormers. Dr Martin Luther King, Jr eens gezegd dat als we kansen krijgen we de verwachtingen overtreffen. Maar we hebben nog een lange weg te gaan tot Zwarte algemeen managers.

Regal: Welke verbeteringen moeten worden aangebracht?

Adair: Ik denk dat iedere student uit een HBCU moet begrijpen dat het krijgen in sport is een dankbare en bevredigende loopbaan. Het is ook een hoop werk. De grootste misvatting is dat veel studenten denken dat ze kunnen komen aan de bovenkant (dwz sportmakelaars, marketing tot grote bedrijven, enz.). Het kost veel hard werk en toewijding. Ik denk ook dat universiteiten moeten de verkoop adres als een kritisch stuk in het betreden van de sportwereld. Veel hogescholen en universiteiten, groot en klein, andere kwesties die belangrijk zijn maar niet zo belangrijk als de verkoop. Veel van uw hoge niveau kaderleden en bestuurders kregen hun kans in de verkoop.

Wyllie: We moeten onze communicatieve vaardigheden te verbeteren. Mensen moeten kunnen schrijven om te werken in public relations. Websites op HBCUs zijn verouderd. We moeten in staat zijn bij te houden met technologieën zoals You Tube. Het is belangrijk dat we verhaal voordeel van websites voor marketing en promotie. We moeten ook agressief zijn, persistent en vastberaden.

Regal: Wat zou u zeggen NFL franchises die terughoudend zijn om HBCU gradiënten huren?

Adair: Ik denk dat het belangrijk is dat niet alleen de NFL, maar ook andere competities noodzaak om deze situatie aan te pakken. African American hebben grote streeft in basketbal en voetbal. Ik denk dat de totale we konden verbeteren.

Wyllie: Shame on them. Ze verliezen op mogelijkheden om talentvolle mensen te krijgen. Een groot aantal van de Zwarte afgestudeerden komen uit HBCUs. Deze getalenteerde personen zullen verbeteren van hun organisatie.

Regal: Wat kan HBCUs doen om hun leerlingen te verbeterenkansen op tewerkstelling bij de NFL?

Adair: Zoals eerder vermeld, ben ik van mening dat de fundamentele opleiding in de verkoop is belangrijk en ik zou zo ver gaan en zeggen van cruciaal belang voor het succes van de aspirant-studenten HBCU om het te maken in de sport.

Wyllie: Ze kunnen reiken regionaal aan professionele teams in hun gebied. HBCUs moet helpen hun studenten hun voet te krijgen in de deuren en krijgen een goede reputatie voor het uitzenden van studenten als stagiairs. Het is belangrijk dat zij relaties met verschillende afdelingen. Studenten moeten teams laten weten wie ze zijn en dat zij zullen gaan waar de mogelijkheden zijn. De scholen moeten ervoor zorgen dat de kinderen worden voorbereid door werken in de schools Athletic afdeling. Als je eenmaal een kans gegeven, neem het naar de volgende level.Todd Smith is de webmaster voor Regal Mag de meest vooraanstaande Online Magazine voor de African American Men