The Heart Of The Earth: An Emerging Reality


   Door Julie RedstoneThere is een hart dat klopt in het centrum van de wereld, en het is het hart van de Goddelijke humanitys herkomst en het hart van God ook. Dit hart lijdt met allen die lijden. Het voelt koud met allen die zonder onderdak. Hij verheugt zich met degenen die hebben hun weg gevonden naar huis, en het is bedroefd door het verlies van de hoop die optreedt wanneer onrecht heerst en wreedheid lijkt de norm te zijn. Dit hart, dat is het hart van de wereld is ook het collectieve hart van de mensheid, en het moet worden gewekt om zijn ware potentieel, want na verloop van tijd is geworden gescheiden van het licht en de waarheid. Na verloop van tijd is geworden gescheiden van zijn goddelijke oorsprong.

De aarde zelf is de drager van dit hart doorheen de tijd, terwijl hij in de reserve totdat het bewustzijn kan ontwaken en de mensen herkennen de ware aard van de banden die er tussen hen. Ondertussen, in de loop van eeuwen en eeuwen, heeft de aarde gehad om het lijden van de mensheid in totaal al van de pijn en alle van de onverschilligheid en verwaarlozing die mannen hebben bezocht uitvoeren op elkaar dat de tijd en de vooruitgang in veel andere gebieden nog niet in staat geweest om te wissen. En zo het lijden van het hart van de aarde doorzet, en wacht op het moment dat de planetaire lichaam, dat het bewustzijn humanity omvat, wordt verlicht door voldoende licht, zodat het wordt erkend als een fundamenteel feit van het leven dat alle een zijn, en dat wat wordt gedaan om een andere of naar de aarde zelf wordt gedaan aan jezelf. Op dit moment is dit slechts een theorie voor de meeste of een speculatie iets dat men kan instemmen met het principe maar vaak niet in de praktijk. En toch is de directheid van de waarheid komt met een soort van kennen die vergelijkbaar is met die welke optreedt wanneer de zon schijnt en de nacht verdwijnt in s ochtends, of wanneer de warmte van de zon kan worden gevoeld op de huid, borstelen weg de residuen van morgen s chill. Met zon onmiddellijkheid van het gevoel, en zelfs groter dan dit, zal het kennen van de relatie van elk levend wezen met alle andere. Het zal niet een kwestie van discussie, maar zal in plaats daarvan een kwestie van belichaamde ervaring. Dit stadium van geestelijke weten, voor de meeste, is nog niet aangekomen, maar het is op zijn manier.

Intussen het hart van de aarde treurt om haar kinderen die verloren gaan voor haar elke dag verloren in pijn en verdriet, en slachtoffers van de wreedheid en valse principes die het mogelijk maken de mens tot ongelooflijke schade te berokkenen anderen in de naam van God. Deze valse beginselen zijn een groot deel van het vermogen nu te beïnvloeden mensen omdat ze worden gevoed door krachten die intensiveren viscerale gevoelens van haat en het verlangen naar wraak, en verminderen de capaciteit voor vergeving en voor tolerantie. De aarde voelt elk van deze acties van onmenselijkheid mans voor de mens, en ze elk onderdeel geworden van haar energie lichaam terwijl ze wacht op de komst van meer licht om haar vrijlating uit deze bondage en om de mensheid te bevrijden van de duisternis die van invloed zijn bewustzijn ook.

De loop der tijd hebben de aanwezigheid van haat en wreedheid, onmenselijkheid van mans voor de mens, een belangrijke rol gespeeld in de loop van de menselijke ontwikkeling. Ze hebben aanleiding gegeven tot gehele beschavingen en is de ondergang van anderen. Zij zijn de bron van oorlogen, en hebben vaak gedraaid voormalige slachtoffers in latere onderdrukkers. Zij hebben toegestaan voor de vernietiging van eigendommen, van de cultuur van dat land werden gehouden als heilig, evenals de hand waarvan deze gewelddadige acties, zoals verkrachting en gedwongen ballingschap aan degenen die leek te zijn vreemdelingen of buitenlanders, die niet behoren tot one eigen . Dit alles om eigen doeleinden verder ones, die vaak te maken met hebzucht en bezit. Deze geschiedenis is niet het enige geschiedenis van de aarde, want er is een lichte kant goed, maar het speelt een belangrijke rol in hoe we zijn gekomen, vandaag, bevatten veel groepen van mensen die nog kunnen legale wijze om de vernietiging van een andere groep mensen.

De overgang naar een nieuw bewustzijn is al op weg, en zal meer zichtbaar worden met de komst van meer licht, die op hetzelfde tijdstip, zal de resterende duisternis die is gelegen in de achtergrond van het bewustzijn op de voorgrond van het bewustzijn. Dit is wat er gebeurt vandaag op het wereldtoneel, namelijk dat wat wordt losgelaten in het bewustzijn als residueel duisternis wordt gevoeld sterker en vaak wordt gehandeld meer woest. Niettemin zal de grotere licht ook de grotere container waarin alles wat donker is en liefdeloos wordt verstrekt, wordt geabsorbeerd en definitief worden opgelost, verdwijnen in een uitgestrektheid die groter en krachtiger dan de duisternis zelf.

Op dit moment hebben we elke vorm van steun in dit proces door de erkenning van de gevolgen van al onze gedachten en handelingen die bijdraagt aan het evenwicht van licht of van de duisternis op de aarde. Niet langer kunnen we denken aan wat we doen als niet toedoen. Elke handeling en elke gedachte, elk woord en elk gebaar, tips voor het evenwicht een of andere manier. Dit komt omdat de energie-stroom van collectieve bewustzijn is opgebouwd uit individuele bewustzijn en de vraag of gezien of ongezien, is er niet een gedachte of handeling die we denken of te nemen die anderen niet beïnvloeden. Om deze reden is het een tijd waarin we of staan met de doelstellingen van het licht op de aarde door zich bijdrage aan dat doel, of we staan niet op deze manier en afbreuk doen aan de kracht van licht naar donker te overwinnen.

Zoals het licht intensiveert in elk individueel bewustzijn, waardoor een grotere zuivering, en als de aarde wordt toegediend in haar planetaire lichaam door deze toenemende licht, is het noodzakelijk dat we trouw blijven aan het gevoel van doel dat is gericht op transformatie van de planeet in een habitat van vrede en goodwill, waar duisternis, vijandschap, en de vernietiging van het leven ergens niet langer zal lijken als een haalbare optie. Dit is de diepste gebed van het hart van de aarde en het moet het gebed van elke individuele hart als well.For andere geschriften door Julie Redstone zie Pathways of Light. Voor meer artikelen over planetaire transformatie het licht zien Omega Nieuwsbrief .

This entry was posted in Religion and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.