The Power of Words


   Door Robert WatsonWords brengen je gedachten, gevoelens en je adviezen over aan andere mensen op een manier die u vertegenwoordigt wanneer u niet in staat bent om jezelf te vertegenwoordigen. Dit betekent dat als instrument van communicatie, moet u meer bijzonder met uw woorden en uw schrijven dan u zou zijn met een aantal andere vormen van communicatie. Woorden hebben een bepaalde manier over hen die echt van invloed op de manier waarop mensen denken over jou als persoon, en de effecten van een enkele misplaatste of misbruikt woorden kan echt schadelijk zijn voor je carrière en je levensonderhoud. Als een baas of een begeleider denkt slecht van u op basis van iets youve geschreven, dan youre in grote problemen, en zelfs een schriftelijke verontschuldiging is waarschijnlijk niet veel van een verschil te maken.

In de eerste plaats leren hoe wat voorkennis uw lezer zullen hebben wanneer ze komen in uw stuk te nemen. Als je iets te basic schrijven, dan lezers zullen zich beledigd of verveeld, maar als je schrijft iets dat niet mag worden voor iedereen toegankelijk zijn, zorg dan dat je lezers zijn voorbereid. Op dezelfde manier dat u moet een middenweg vinden voor de inhoud, moet u ook gebruik maken van de juiste woordenschat voor het vaardigheidsniveau u verwacht uw lezers te hebben. Afweging de moeilijkheidsgraad kan blijken te zijn onmogelijk in elk stuk, maar het maken van een poging om het stuk voor iedereen toegankelijk te maken is belangrijk.

Als schrijver moet je ook rekening houden met de gevolgen die bepaalde woorden hebben op mensen. Soms zelfs al twee woorden ma synoniemen zijn, voeren zij verschillende betekenissen. Zo zou je niet verwachten dat iemand negatief denken van een aroma, maar je zou als ze het woord gebruiken “ruiken.” Ervoor zorgen dat u het juiste woord gebruiken betekent het leren van een goede woordenschat vaardigheden, en niet alleen vertrouwen op een thesaurus om de woorden die u gebruikt te kiezen. Hoewel het is zeker een uitstekend middel om suggereren en bevestiging van de betekenis van woorden, kun je niet goed gebruiken, tenzij je een idee hebt van de context van het woord. Het oneigenlijk gebruik van een woord maakt je eruit als een amateur, en kunnen mensen een slechte indruk van u voor de komende jaren.

De beste manier om een betere schrijver is om te oefenen, en ga door en bewerken van uw werk door het lezen van het hardop. Als youre geboeid door haar, als het stroomt consequent en een goed ritme heeft, dan youve een goed geschreven stuk. Als u vindt dat uw werk is lang, saai en repetitief, dan weet je wat te bewerken, en als u vindt dat u heel Cant mond een bepaalde zin, dan heeft u waarschijnlijk een run-on zin of een andere grammaticale kwestie . Met behulp van deze eenvoudige tip, echter, kan u helpen uit te vinden als je echt het sarcasme u bestemd is, of als een stuk ook gelezen zal worden cover-to-cover geuit. Het uiteindelijke doel van ieder stuk is om de lezer te imponeren en hen te onderwijzen over iets nieuws, en deze methode de schrijver maakt het mogelijk om te zien of hun werk dezelfde macht die ze denken dat does.Robert draagt Watson is een professioneel schrijver en geest heeft geschreven een aantal boeken, waaronder Job Hunters Handbook. Zijn site, The Write Stuff, heeft informatie over alle vormen van schrijven, waaronder zakelijke schrijven en publiceren van .

This entry was posted in Write and tagged , , , . Bookmark the permalink.