The Secret – het verzamelen van Inspirational Quotes (Deel 31 )


   Door John Harricharan / Anita BerganThink over de ellende van anderen, dat u tevreden zijn met je eigen lot.

– Japanese Proverb

T Is niet de minste van de regels leven : Te Huur dingen alleen.

– Balthasar Gracian

Hoe leven de vangsten met ons en leert ons om lief te hebben en elkaar te vergeven.

– Judy Collins

Wat is geschonken door de hemel heet de menselijke natuur. De vervulling van de menselijke natuur wordt de Tao. De teelt van de Tao wordt genoemd waar leren.

De Tao is de wet van de natuur, die u van Cant zelfs vertrekken voor een ogenblik. Als je zou kunnen wijken, wouldnt het de Tao. Dus de volwassen persoon kijkt in zijn eigen hart en respecteert wat is ongezien en ongehoord. Niets is kennelijk meer dan de verborgen, niets is duidelijker dan het onzichtbare. Dus de volwassen persoon besteedt aandacht aan wat er gebeurt in zijn diepste zelf. . . Confucius zei: “Om de Tao te vinden, er is nergens je moet zoeken. Als het niet in je, het is niet de Tao.” . . . Confucius zei: “In de schutter is er een gelijkenis met de volwassen persoon. Toen hij mist de bulls-ogen, hij draait zich om en zoekt de reden voor zijn falen in zichzelf.”

– Tzu-SSU

De mens is schuchter en verontschuldigend, hij is niet meer rechtop, hij durft niet zeggen: Ik denk, ik ben, maar enkele citaten heilige of salie. Hij schaamt zich voor het blad van gras of het blazen roos. De rozen onder mijn raam geen enkele verwijzing naar oude rozen of om betere mensen, ze zijn voor wat ze zijn, ze bestaan met God vandaag. Er is geen tijd voor hen. Er is gewoon de roos, het is perfect op elk moment van haar bestaan. . . De natuur is voldaan en het voldoet aan de natuur in alle momenten gelijk. Maar de mens uitstelt of onthoudt, hij leeft niet in het heden, maar met oog teruggekeerd betreurt het verleden, of, achteloos van de rijkdom die hem omringen, staat op zijn tenen naar de toekomst te voorspellen. Hij kan niet gelukkig zijn en sterk totdat hij te leven met de natuur in het heden, boven de tijd.

– Ralph Waldo Emerson

Moed is bang dat heeft gezegd haar gebeden.

– Dorothy Bernard

De mens is wat hij gelooft.

– Anton Tsjechov

Wij zijn geen menselijke wezens probeert te zijn spiritual.We zijn spirituele wezens proberen om mens te zijn.

– Jacquelyn Small

Om meer citaten bezoek te lezen: http://www.spiritual-simplicity.comLecturer, ondernemer en MBA-business consultant, John Harricharan is de auteur van het bekroonde boek, “When You Can Walk on Water, de boot nemen.” Geestelijke Eenvoud Het echte geheim

This entry was posted in Religion and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.