The Terrible Teens, The Challenge Of Ouderschap Tieners


   Door Michelle BeryParents die hebben meegemaakt zal het vaak opmerking over de moeilijkheden en frustraties van de “verschrikkelijke tweeën” een tijd waarin peuters stellen over het vinden en beweren hun eigen individualiteit en onafhankelijkheid. Het kan een enorm veeleisende tijd voor ouders die tot dan toe had volledige controle over de activiteiten van hun kind. Plotseling stak ze in een wereld waar hun woord wordt uitgedaagd en hun kind een keer zelfgenoegzaam is vervangen door een onvoorspelbare persoon die weet van hun eigen geest en isnt bang om dat te zeggen.

Maar wat weinigen zullen je vertellen als je door deze frustrerende tijd is dat het is slechts het begin. Dat deze kleine peuter driftbuien die lijken zo wereldschokkend op het moment zijn slechts de hapjes op een veel grotere Feeding Frenzy. Omdat de uitdaging van het ouderschap tieners moet nog komen en weinig weet u snel youll wensen voor deze tijden van onschuld en peuter vasthoudendheid.

Ouderschap kinderen van elke leeftijd draagt zij haar eigen set van uitdagingen. Maar de uitdaging van het ouderschap tieners brengt unieke eisen. Met tieners, ouderschap is ingewikkeld, omdat je probeert te begeleiding en ondersteuning toedienen aan iemand die zich heeft ontwikkeld hun eigen specifieke adviezen over het leven.

Samen met deze nieuw ontwikkelde visie op de wereld komt de wens om te experimenteren tiener een universeel recht van doorgang. De uitdaging van het ouderschap tieners is het overbruggen van de kloof tussen waardoor je kinderen voldoende ruimte om te zijn wie ze moeten / willen zijn op dat moment, terwijl nog genoeg tot vaststelling van de grenzen om ze veilig te houden. Het kan een moeilijk lijn te lopen.

De uitdaging van het ouderschap tieners betekent ook het vermijden van de verleiding van willen zijn vriend van je child . Tieners Dont nodig heeft meer vrienden die ze nodig hebben ouders die grenzen stellen. It is moeilijk om onpopulair te zijn en impopulaire beslissingen maar itsa deel dat hij een verantwoordelijke ouder te maken.

Steun uw kinderen met begrip, onwrikbare liefde en een positieve kijk op het leven. Veel tieners ondergedompeld in hun eigen wereld van de moeilijkheden en drama zullen vaak moeite hebben met het bedenken van een leven na deze turbulente jaren. U, als hun ouders, moeten handelen als hun gids naar volwassenheid.

De uitdaging van het ouderschap tieners bevat een groot aantal dingen die kunnen worden voorspeld en net als velen die Cant. De uitdaging ligt echt in hoe je aanpak van deze moeilijke tijd in je leven. Met open communicatie en een wereld van geduld, kan de uitdaging van het ouderschap tieners ook worden gevuld met rewards.For gemakkelijk te begrijpen, met diepgaande informatie over het ouderschap een bezoek aan onze ezGuide 2 Ouderschap .

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.