The Three Rs – How To Handle A Tantrum


   By Maureen ArnoldTantrums – de vloek van het ouderschap wereld – hoeft niet helemaal zo bang als ze zijn in het verleden. Waarom? Parenting in de laatste jaren heeft ondergaan, een stille revolutie, een revolutie dat, terwijl BLIJK een echt waardevol resultaat, verdwenen grotendeels onopgemerkt in de algemene bevolking.

Wat is de kern van het ouderschap revolutie? Understanding. Begrijpen wat maakt onze kinderen drijfveer, waar maakt ze handelen en zich gedragen zoals ze doen, wat weer leidt tot meer effectieve ouderlijke vaardigheden en hulpmiddelen voor de rest van ons.

Een van de blokken in deze revolutionaire fundament van begrip is de 3 Rvan driftbui controle. De 3 Rzijn Herhaling, Vraag en herhaling. Hoe werkt dit precies? It is eigenlijk heel simpel, en zal ingrijpend veranderen reactie van uw toddler op stressvolle situaties.

Dus lets sprong recht in een typische kernsmelting. Twee jaar oude Johnny wil een ijsje sandwich om 9 uur, en hij niet eens heeft zijn ontbijt gegeten toegevoegd. Mama zegt nee. Johnny werpt zich onmiddellijk op de vloer in frustratie en opbrengsten te huilen en schreeuwen dat hij wil ijs, terwijl mama staat daar staren ontslag in bij de verkreukelde balletje van emotie op de keukenvloer.

Klinkt dat bekend? Dacht ik wel. Verandering Let is het scenario een beetje. Twee jaar oude Johnny nog wil ijs voor het ontbijt. Mama weet Johnny kan geen ijs voor ontbijt, maar in plaats van nee te zeggen, mama herinnert zich de drie Rvan driftbui controle, omdat ze weet wat er gaat komen als ze nee zegt. In plaats daarvan, mama zegt Johnny, “Je wilt ijs voor het ontbijt?” Johnny zegt: “Ice cream!” Mama zegt: “Je wilt ijs voor ontbijt?” Dit zal doorgaan tot ze weet dat Johnny weet dat ze begrijpt wat hij wil. Dit is Herhaling. Dit is een herhaling van de “orde” dat uw kind heeft gegeven totdat u zeker weet dat ze dat je het.

Volgende, mama beweegt op de tweede R – Request. Dit is waar mama zet in haar verzoek, nu dat Johnny weet zij begrijpt hem. Mama zegt tegen Johnny: Ik begrijp dat u wilt ijs voor ontbijt, maar je moet een banaan in plaats daarvan eten. ” Op dit punt, Johnny is veel meer kans te berusten op het verzoek van Mommy omdat hij weet dat mama begrijpt wat hij wil.

Aanvankelijk kan mama nodig om terug te keren naar stap een een paar keer (herhaling), maar ook, om door te krijgen dat ze aan Johnny begrijpt. Peuters kunnen vrij dik zijn, vooral wanneer ze zijn gefrustreerd, dat is de ultieme emotie achter een driftbui. Het kan enkele herhalingen duren voordat uw peuter begrijpt dat je krijgen, en dat zij worden gehoord.

De sleutel tot de drie Ris ervoor te zorgen je gefrustreerd kleine jongen of meisje begrijpt dat u hoort hun verzoek. Een andere goede manier om het hoofd af driftbuien tijdens de dag is om een paar verzoeken van uw peuter, dat zij geen of ja kan zeggen en te winnen, ongeacht wat het antwoord is – dat de manier waarop ze het gevoel dat ze krijgen wat ze willen vaak toch. Een beetje begrip en hulp van de ouders kan een lange weg te gaan in de richting van het maken van uw peuter zich gewaardeerd voelen en te horen in zijn wereld van de reuzen. Ouderschap Advies voor alle leeftijden Klik hier voor een downloadbare ouderschap advies gids !