The Ultimate Patio Grill


   Door Jake PlumerOk u uw zwembad, hot tub en spa alle geplande wat is de volgende? Hoe zit het met de uiteindelijke patio planning grill. Vandaag zijn er zoveel functies die kunnen worden gehouden in een outdoor grill kan het overweldigend om te beslissen over wat je wilt in een grill. Wilt u een eiland grill of een vrijstaande grill? Enkele voordelen van een vrijstaande grill is kunt u het verplaatsen van terras naar het zwembad of waar de partij is. Een eiland grill kan meer functies, zoals een koelkast, spoelbak en een bar bij de hand. Een ander kenmerk van een eiland grill is kan worden loodrecht voor aardgas op die manier uw feest is nooit afgebroken door een gebrek aan propaan.

Op een gegeven moment je enige keuze in grills werd houtskool of propaan zij kwamen allen in het zwart alleen vandaag zijn er zoveel keuzes, niet alleen in de finish, maar ook in de mode. Iedereen die heeft gekocht een 99 dollar grill bracht hem naar huis verzamelde hij en keek naar de branders roest uit en de ontsteker stoppen met werken in minder dan een jaar heeft verlangend kijken naar die mooie glanzende roestvrij stalen roosters. Maar de echte vlees is in de binnenkant zelfs de goedkope grill schelpen werden gemaakt van aluminium, die nooit roesten was het probleem met goedkope lef stelen branders en rekken zou roest uit schijnbaar overnachting. Kwaliteit todays grills hebben roestvrij stalen branders en / of keramiek. Zij bieden ook een manier om het voedsel gelijkmatig in tegenstelling tot oude goedkope grills dat naad te branden koken in een gebied en je vlees rauw verlof in een ander gebied. Uitgaven een beetje meer op een kwaliteit grill bespaart u geld op de lange termijn.

Hoewel gas grills zijn ter vervanging van houtskool grills in de afgelopen jaren veel koks de voorkeur aan houtskool. Er zijn een aantal roosters op de markt die gebruik maken van een gas of houtskool dus voor dat snelle hamburger in de week kun je het vuur van de gas-kant en snel uw hamburger kok in het weekend kun je het gas gebruiken om de houtskool en langzame kok uw vlees licht in echte BBQ mode lang en traag met een lage warmte.

De oppervlakte van het land waar u woont in zal een grote invloed op uw grill keuzes als u woont in een gebied dat bevorderlijk is voor grillen jaar rond kunt u kiezen voor een “buitenkeuken”, compleet met een grill, koelkast, gootsteen en zelfs een vaatwasser ect. Deze luxe outdoor keukens kunnen worden gemaakt om uw terras decor overeenkomen met uw eiland kan worden gemaakt van baksteen, natuursteen of bijna elke andere materialen die overeenkomt met uw terras.

Er zijn slechts twee beperkingen aan de uiteindelijke grill de eerste is uw verbeelding bijna alles wat je maar kunt bedenken in-en outdoor keuken is vandaag beschikbaar. De tweede en meestal de meest beperkende factor is geld voor de meeste van ons helaas financiën zullen ons beperken in onze zoektocht naar de ultieme grill.Jake Plumer schrijft voor http://www.a1hottub.com. Voor meer informatie over de bubbelbaden en spas of voor Spa benodigdheden voor uw ultieme patio .

This entry was posted in Tuinieren and tagged , , , . Bookmark the permalink.