The Weeping Of The Earth voor haar kinderen: Een Planetaire Prayer For Light


   Door Julie Redstone “Vier jaar na de VS geleide invasie, het ICRC, zegt het conflict is immens lijden toebrengen, en pleit voor een betere bescherming van civiliansWomen vond het” gewoon ondraaglijk “om hun kinderen te confronteren met de (dode lichamen) ochtend na ochtend als ze probeerden om hen naar school Het Rode Kruis zegt dat elk aspect van het leven in Irak wordt steeds erger – een reis naar de markt heeft een zaak van leven en dood geworden. ”

Irakezen FaceImmenseLijden

BBC World News Online 11 april 2007

______________________

Er kan geen overwinning in Irak wanneer de prijs ervan is het lijden en de dood van vele duizenden mensen die decollateral damagevan deze overwinning. Er kan geen zekerheid, wanneer de harten van veel meer ontploffen met verdriet, woede, wanhoop en hulpeloosheid, vergezeld van een verlangen om te doen wat nodig is om het land te bevrijden van deonderdrukker.

Alles wat heilig is huilt uit bij de minachting voor de individuele menselijke leven door alle partijen die betrokken zijn bij dit conflict, zodat kostbare leven wordt alleen maar een uitgaven die de prijs van de oorlog, als het wordt opgeteld bij alle. Het hart schreeuwt om meer verantwoordelijkheid te nemen voor de plaats van de zuiverheid en heiligheid in het menselijk hart te laten prevaleren tegen de krachten van de duisternis die ontvlammen en te rechtvaardigen zoveel doden, zoveel bloedbad, zo veel verlies.

Als het mogelijk was om haar stem te horen, zouden we horen de aarde zelf roept in protest, huilen uit bij het doden van onschuldigen – op het zwakke motivering van de vernietiging van de ene groep door een andere, bij het optreden van Kaïn tegen Abel. Voor de aarde voert onze pijn, net zoals wij dragen. Ze draagt de energieën van vernietiging die we aandoen op elkaar, proberen al die tijd om hen te reinigen van haar hart. Wij zouden horen schreeuwen de aarde en de hemel ook, want deze zijn niet getroffen maatregelen als gevolg van een goddelijke wijding. Dit zijn maatregelen die zijn genomen van de plaats van duisternis die woont in de menselijke borst dat weg kunt kijken van de organen liggen in de straten, van de vluchtelingen uit hun huizen, van de kinderen die plotseling en vaak in de aanwezigheid van bloed vergoten, worden weeskinderen . Behalve in de allergrootste betekenis waarin alles, inclusief duisternis, bestaat in God, dit zijn acties en een pad van verwoesting die worden geïnitieerd vanuit de duisternis als het houden winsten van het menselijk bewustzijn, die alleen kan worden weggenomen en een einde aan door de komst van meer licht.

Laat ons bidden voor dat het licht snel komen, zodat dat niet een andere ziel sterft in de handen van een onzichtbare explosief in de weg of in de handen van wat leek op een andere shopper, die zichzelf opblies in een overvolle markt.

Laat ons bidden voor de hand om dat te komen dat de brandstof die aanleiding geeft tot haat en paranoia, de noodzaak te vernietigen omte beschermen, droogt deze brandstof dat de krachten van de duisternis zijn zo goed aanvullen.

Laten we bidden dat wat we vandaag getuige heeft geen plaats in de morgen, en dat het hartverscheurende drama van de menselijke catastrofe uiteindelijk komt een einde, overal.

En in al onze gebeden, laten we niet vergeten dat wat we doen, denken, zeggen, heeft een invloed op wat er gebeurt op een afstand. Want wij zijn elk onderdeel van een uitgebreid netwerk van licht en leven, en wat we onze aandacht richten op wat wij geven energie aan, rimpelingen naar voordeel of afbreuk doen aan het geheel.

We maken een verschil met het verdriet van anderen door te oordelen als onze eigen. We maken een verschil voor het evenwicht van licht en duisternis door te oordelen licht en liefde in ons hart en handelen van deze stichting.

Wanneer we weigeren om weg te draaien van ofwel het verdriet of het licht, maar blijft standvastig in ons vertrouwen en onze hoop, helpen wij naar voren brengen het licht dat zal verlossen van de duisternis en vrede te brengen in de earth.For andere geschriften door Julie Redstone zien Pathways of Light. Voor een spiritueel perspectief op gebeurtenissen in de wereld het licht zien Omega Nieuwsbrief en het Worldwatch gedeelte van het Licht Omega .

This entry was posted in Religion and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.