Tips om te genieten van de Grote Down Under in Australië


   Door Terry MillerAs met veel mensen, heb je waarschijnlijk gedroomd van reizen naar het prachtige land van Australië. In Australië zijn er prachtige stranden ideaal om te duiken of snorkelen, ongelooflijk beleefd en gastvrije lokale bevolking, en het land is ook een veilige en prachtige plek om te bezoeken.

Beroep van de deelstaat

Australië is het zesde grootste land ter wereld, waardoor het twee keer de grootte van Europa, met uitzondering lang niet zo druk. Dat betekent dat je tal van activiteiten, zonder dat de intense toeristische magneet dat Europa ervaringen.

Er zijn meer dan 7000 stranden rond spelen en de meest verbazingwekkende flora kon je ooit in je leven. Cultuur Australia heeft zoveel te bieden als goed.

Leren kennen van de “Taal”

Engels wordt gesproken in Australië, maar met een kleine twist. Mensen er vaak invoegen woorden die alleen bekend zijn bij de inboorlingen, dus het kan een beetje moeilijk om alles wat ze zeggen te begrijpen.

Bijvoorbeeld, in plaats van roepen iemand “buddy”, ze verwijzen naar die persoon als een Cobber, en in plaats van te suggereren dat een persoon jurk warm, vertellen ze je aan “lap up.”

Dus, het Engels is, maar je kan moeten houden studeren up van hun inheemse slang. In feite, met een beetje tijd voor uw reis naar gemeenschappelijke zinnen leren in de bestemming is een eenvoudig middel van het tonen van respect voor de mensen die je te ontmoeten.

Reverse Climate Change

Het klimaat is tegenover de Verenigde Staten. Het is de maanden december-februari zijn de warmste dat, zoals deze zijn hun zomermaanden. Dus als je reist er gedurende deze maanden is het het beste licht te kleden. En natuurlijk omgekeerd, zal de temperatuur worden tamelijk koud tijdens de doorgaans warme en vochtige maanden gevonden in de VS dan ook, plan je verpakking dienovereenkomstig.

De lucht is erg vochtig en – plan om een beetje bug afweermiddel en sommige zonnebrandmiddelen te brengen. De nachten meestal koud te krijgen, dat wel. Brengen van een licht jasje zal helpen met de koele lucht, vooral als u reist naar de zuidelijke regio. Er is geen twijfel dat als je op weg naar de struiken, moet u een comfortabel en duurzaam paar schoenen voor de wandelingen.

Douane Overweeg

Andere tips die van belang zijn onder meer te weten chauffeurs rijden op de linker kant van de weg, dus kennis te nemen voordat u de hop in uw auto, en let eens wat je doet. Tenslotte, Australiërs zijn het tegenovergestelde van de Amerikanen als het gaat om het storten ook. Ze hebben de neiging te denken dat slechte smaak, tenzij een speciale gelegenheid.

Australië is een van de mooiste landen in de wereld en met zijn enorme diversiteit. Er is iets te zien voor iedereen. Mensen vragen vaak om een aantal van de meer populaire dieren van dit land, zien, zoals kangoeroes en koala beren. Bedenk dat, hoewel ze lijken lief en schattig op tv, zijn ze nog steeds wilde dieren en mag niet worden benaderd indien waargenomen.

Van de bush gebied naar het Great Barrier Reef en alles daartussenin, Australië is gewoon een vakantie van een lifetime.For praktische aanbevelingen aan super locaties, zoals reizen naar Costa Rica, Europa, Bahamas en nog veel meer vindt u op www.travel-vakantie -spots.com, een populaire site die geweldige inzichten met betrekking tot vakantie reismogelijkheden !