Tweak Met Deze 20 Copywriting Tips Trucs


   Door Diana BarnumTo helpen uw omzet verhogen, neem een kijkje op uw copywriting en kijk of u verbeteringen kunt maken. Vaak kleine verbeteringen kan resulteren in een veel beter succespercentage.

Kortom, zoals dit citaat uit succesvolle zakenman David Ogilvy zegt: Als youre proberen om mensen te overtuigen om iets te doen of iets te kopen, lijkt het me dat je moet gebruik maken van hun taal, de taal waarin ze denken. ”

Dus ga over deze tips en zien waar u beter een taal: kunnen gebruiken herzien, aanpassen, wijzigen en anderszins verbeteren van uw verkoopinspanningen.

1. Evalueer uw exemplaar. Evalueer herhaaldelijk, telkens weer, totdat je het netjes gepolijst, en klaar om af te drukken. Vraag een zakelijk contact om het te lezen, terwijl in ruil, leest u zijn of haar exemplaar.

2. Gebruik kortere woorden voor langer lopende.

3. Invoegen feiten, citaten en statistieken waar mogelijk. Deze hebben vaak meer impact dan informatie.

4. Blijf uit de buurt van geestige of duistere frasering. U wilt dat de lezer duidelijkheid te begrijpen wat je bedoelt, eerder dan om hen gissen. Zeg wat je te zeggen hebt in de eenvoudigste en meest directe van termen. Wees beknopt en to the point.

5. Gebruik eenvoudige punten en korte zinnen. Zorg te vermelden feiten en de reële cijfers. Kies niet te praten in procenten, maar staat echt geld.

6. Focus op de voordelen en de voordelen van uw klant zal krijgen van hun aankoop.

7. Wanneer copywriting, niet al te bezorgd over het aantal woorden die u gebruikt bij het schrijven. Studies hebben aangetoond dat langer kopie verkoopt meer producten dan korte kopiëren. Begin met korte kopiëren, zo u wilt, voeg dan meer paginas, meer diepte aan uw communicatie.

8. Bij het schrijven van kopiëren, maak woorden praten met het gemak van de presentatie van een-op-een, spreken met de klant in hun eigen taal. Met andere woorden, wanneer je zit er proberen te bedenken wat te zeggen, maar stel je zit er praten met een vertrouwd familielid of vriend over het product, dient dit recht te zetten je op je gemak.

9. Kopieer schrijven is veel gemakkelijker als je je publiek kan visualiseren en dan gewoon schrijven voor hen.

10. Good copy heeft een gevoel van kwaliteit dat kinderlijke is vanwege zijn eenvoud. Schrijf uw exemplaar zodat iedereen kan begrijpen en het zal tegenkomen zo veel duidelijker.

11. Lees en studie van de meesterwerken van het schrijven van beroemde reclame auteurs wier werk effende het pad voor u en andere copywriters.

12. Test alles wat voor de geest komt, schrijf het uit als het gaat om het in een flits of in een gewone golf van duidelijkheid. Gebruik de positieve getest zinnen in uw copywriting.

13. Schrijven en schrijven, vervolgens opnieuw te schrijven. Praktijk maakt perfect.

14. Sta open voor verfrissende concepten en het gemak ze in uw copywriting, terwijl niet de stroom van het schrijven verstoren.

15. Employ het gebruik van kogels of controleer lijsten en copywriting, wees niet bang om veel kogels of checklists gebruiken.

16. Onthoud gebruik van vrije, NIEUW, GEHEIM, GARANTIE, winst-en U zijn alle blikvangers. Verwarm uw exemplaar met woorden die te bereiken en de aandacht van de readers grijpen.

17. Je moet een gesprek plaats om actie op uw exemplaar aan de klant te handelen, indien de klant niet is opgesteld om op te treden uw oproep te motiveren, kan de verkoop worden verloren.

18. Verzamel enkele getuigenissen voor gebruik in copywriting. Studies hebben bewezen dat getuigenissen grijpen lezer meer aandacht dan alle gecombineerde andere factoren. Getuigenissen de weg voor de geloofwaardigheid.

19. Onthoud altijd dat in copywriting youve kreeg bijna net zoveel trek met de beëindiging PS boodschap voor de verkoop attractie als je met het bedenken van een moordenaar kop. Uw P.S. exemplaar moet som alles op netjes, zodat de lezers onmiddellijk aangetrokken tot het beantwoorden van uw oproep voor actie.

20. Ken uw product.

“Good copy Cant worden geschreven met de tong in de wang, geschreven alleen voor een levende. Youve kreeg om te geloven in het product,” David Ogilvy.

Dus geef je een kopie van een goede inspectie en verbeteringen aan te brengen waar je kunt. Dan zet je beste beentje voor verkoop kopiëren en weer daar en verkopen! Hulp bij uw projecten op http://www.ohiohelpgroup.com aanmelden voor, Moving Ahead Wekelijkse E-zine: Helpen je verder komt met Business Support Service Info ” gratis op: http://movingaheadcommunications.com