U Amendement 1 What It Means To You


   Door Calum MacKenzieOn 29 januari kiezers sprak luid en duidelijk. Amendement 1 geslaagd met bijna 65 van de stemming een verbazingwekkend percentage. Met het verstrijken van amendement 1 zullen veel mensen te zien van een aantal belangrijke veranderingen in hun fiscale rekeningen. Bent u een van hen? Heres quick rundown op de vier onderdelen van amendement 1, wat elke sectie is, en hoe het kan op u van toepassing.

Deel 1: Portability

Het eerste deel van amendement 1 biedt mensen die kreeg een hofstede vrijstelling te dragen hun Onze weeshuizen voordeel Opslaan in een nieuw huis onder bepaalde voorwaarden. Onder het oude systeem, waren veel mensen “opgesloten” in hun huizen niet kunnen verplaatsen, omdat een verhuizing een drastische verhoging van hun belastingen zou betekenen. De grote toename van de belasting was te wijten aan de jaarlijkse 3-cap dat een homesteaded goed is ingewijd in. Dus als waarde van onroerend goed steeg met meer dan 3 per jaar, een homesteaded propertys geschatte waarde afgetopte uit op 3. Je kunt zien dat een huiseigenaar die heeft gewoond in een huis voor een aantal jaren zou een aanzienlijk fiscaal voordeel zien door middel van een lagere geschatte waarde. Onder het oude plan, elke keer dat u een nieuw huis gekocht, verloor je de geaccumuleerde fiscaal voordeel van uw oude huis en de geschatte waarde teruggezet op de marktwaarde van uw nieuwe woning.

Volgens de nieuwe wijziging, krijgt u van uw opgebouwde fiscaal voordeel mee te nemen, zolang je solliciteert naar een andere hoeve binnen twee jaar. Een verkoper die waren homestead vrijstelling in 2007, en die ofwel verkocht of verlaten hun hoeve in 2007 zullen in aanmerking komen om hun opslaan Onze weeshuizen voordeel met hen als ze verhuizen naar een nieuw huis in 2008 en gelden voor homestead draagbaarheid. Vanaf 2008, kunt u uw voordeel Onze weeshuizen opslaan met u, zolang u deze overdracht binnen hetzelfde jaar of het volgende jaar.

Om dit voordeel te ontvangen, moet u de toepassing van 1 maart 2008 aan uw woning taxateur voor uw nieuwe hofstede vrijstelling en voor de overdracht van de “Save Onze weeshuizen” het voordeel voor uw nieuwe hoeve voor 2008.

Om te profiteren van draagbaarheid, je moet twee afzonderlijke toepassingen een voor uw nieuwe homestead vrijstelling, en een aan overdracht van de Save Our Homes voordeel voor 2008. Youll vindt de aanvraagformulieren op het Florida Department of Revenue website.

Here is een snelle FAQ over meeneembaarheid:

1. Hoe hoog is de overdraagbaarheid voordeel waard?

U kunt maximaal naar 500.000 dollar van portabiliteit voordeel voor een nieuwe hoeve. Als uw nieuwe homestead meer waard is dan uw oude, breng je de dollar bedrag. Als uw nieuwe hoeve waard is minder dan je bezit een, breng je het percentage. Bijvoorbeeld: uw huidige hoeve wordt gesteld op 300.000 dollar, maar onder Save Our Homes, 150.000 dollar van die is vrijgesteld. Als u verhuist naar een nieuw huis dat wordt gesteld op 500.000 dollar, wordt uw uitkering zal zijn overdraagbaarheid 150.000 dollar. Als u verhuist naar een nieuwe hoeve die wordt gesteld op 200.000 dollar, wordt uw overdraagbaarheid uitkering bedraagt 50, of $ 100.000.

2. Is de verandering van de hoeve en de overdracht van Save Onze weeshuizen automaat?

Nee, u moet gelden voor elke prestatie afzonderlijk.

3. Hoe kan ik solliciteren voor draagbaarheid?

U kunt u zonder problemen in een ingevuld aanvraagformulier naar het kantoor van de provincie taxateur in de provincie waarin uw nieuwe hoeve is gevestigd.

4. Is draagbaarheid alleen van toepassing als ik een nieuw huis kopen?

Nee, als je al een tweede huis bezit, kunt u uw overschrijving hofstede vrijstelling van een pand aan de andere en breng het opslaan Onze weeshuizen profiteren. Maak er rekening mee dat uw Homesteaded woning moet uw hoofdverblijfplaats.

5. Kom ik in aanmerking voor meeneembaarheid dit jaar?

Als u ingediend te doen van uw oude hoeve na 1 januari 2007 en zijn rechtverkrijgenden een nieuwe hoeve voor 2008, youre in aanmerking komen, maar u moet uw aanvraag voor de overdraagbaarheid van 3 maart 2008.

Deel 2: Aanvullende 25.000 dollar Homestead Vrijstelling

Het tweede deel van amendement 1 is een extra 25.000 dollar homestead vrijstelling. De vrijstelling is beschikbaar voor iedereen die al beweert de oorspronkelijke 25.000 dollar vrijstelling. Om te beweren dat je Dont niets te doen. Het zal automatisch worden toegepast op uw belastingaanslag 2008. In Hillsborough County zal de gemiddelde besparingen $ 250-300 per huishouden. Dit is hoe het zal worden berekend:

Eerste 25.000 van waarde vrijgesteld van belastingen

Tweede 25.000 van waarde volledig belastbaar

Derde 25.000 van waarde vrijgesteld van alle belastingen, behalve de school belastingen

Waarom isnt de tweede 25.000 van waarde vrijgesteld? Het is ontworpen om steden te beschermen en steden in Florida die veel lagere waarde van onroerend goed beoordeeld, met name in de meer landelijke gebieden. Als de uitzondering toegepast op de tweede 25.000 van waarde, zouden veel van deze steden en gemeenten niet voldoende inkomsten te verzamelen om hun lokale overheden lopen.

Waarom heeft de tweede 25.000 vrijstelling nog steeds mogelijk voor de scholen belastingen te innen? Eenvoudige antwoord is dat de opbrengst nodig is om onze scholen te financieren.

Deel 3: Materiële Personal Property Vrijstelling

Volgens de DOR:

Materiële persoonlijke eigendom is alle goederen, roerende en andere voorwerpen van waarde. Het omvat: machines, apparatuur, meubilair, armaturen, tekenen, raam airconditioners, benodigdheden, gehuurd, geleend, geleende of gehuurde apparatuur die wordt gebruikt in een zakelijke, stacaravan bijlagen op gepachte grond (carport, veranda gescreend, Florida room, enz. ) meubilair en apparaten in huurwoningen.

Het derde deel van amendement 1 is een 25.000 dollar vrijstelling op alle materiële persoonlijke bezittingen. Business eigenaren dienen het TPP terugkeer en bestand door 1 april van elk jaar. Als is vastgesteld dat uw totale materiële persoonlijke eigendom is minder dan 25.000 dollar, je hebt wont weer bestand. De eerste 25.000 dollar van materiële persoonlijke bezittingen is vrijgesteld van belasting bij amendement 1.

Deel 4: 10 Niet-Homestead Assessment GLB

Het laatste deel van het amendement is een 10 beperking op de beoordeling van niet-Homestead eigendom, zowel residentiële en niet-residentieel. Met ingang van 1 januari 2008, staat wet vereist dat alle niet-hoeve eigendom worden beoordeeld op slechts marktwaarde, en wordt jaarlijks opnieuw beoordeeld, maar de verandering als gevolg van de herbeoordeling kan niet meer dan 10 van de huidige geschatte waarde en de geschatte waarde kan niet hoger zijn dan de marktwaarde. In 2009 zal de eigenaars van niet-hoeve pand kunnen toepassen voor de 10 niet-hoeve beoordeling GLB.

In praktische termen betekent dit dat met ingang van 1 januari 2008, de geschatte waarde van uw niet-hoeve pand zal gelijk zijn aan de marktwaarde. Als uw woning is getaxeerd op 350.000 dollar, zal het worden beoordeeld op 350.000 dollar voor fiscale doeleinden. In 2009 kan, indien u van toepassing zijn voor de 10 GLB, het pand beoordeling niet een hoger dan $ 385.000 10 hierboven geschatte waarde van deze year doet er niet toe hoeveel de marktwaarde stijgt. Als de marktwaarde van de woning lager is dan dat, dan is de geschatte waarde niet hoger is dan de marktwaarde kan worden.

Youll vinden alle formulieren die nodig zijn van toepassing voor de verschillende uitzonderingen op het DOR website of op de website van uw provincie appraisers site.Calum MacKenzie is REALTOR gericht op Tampa onroerend goed, New Tampa onroerend goed en Wesley Chapel onroerend goed.

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.