uitbreiden van uw levens-Homes Space Met Outdoor “Kamers “


   Door Jayson GerthWith meer en meer huiseigenaren proberen te leven van hun homes ruimte te maximaliseren, is het geen wonder thuis bouw en renovatie bedrijven opneemt record winsten. Maar door het beoordelen van wat je hebt en met een beetje creativiteit, nieuwe buitenleven en onderhoudend spaties of “outdoor kamers” kan worden gedaan zonder dat de besteding van de duizenden dollars zou nemen om daadwerkelijk kamers toe te voegen aan uw bestaande woning.

Late vallen door de vroege lente is een geweldige tijd om te beoordelen hoe de ruimte wordt gebruikt in uw huis. Vaak, dekken en patios gaan niet of onderbenut. Deze gebieden worden steeds “standard issue” add-ons nieuwe huis in de bouw, en de nieuwe huizenkopers vele malen zullen niet bereid zijn om deze gebieden te leveren na de verhuizing inch Uiteraard, deze gebieden zijn ideale plekken voor de oprichting van outdoor kamers beginnen. Ook plekken waar je normaal gesproken wouldnt denken voor gebruik in onderhoudende – vlakke, schaduwrijke plekken in de tuin, bijvoorbeeld – kan ook liggen leeg en wachten voor gebruik. Met andere woorden, als je denkt dat je “thuis”, denk aan uw gehele woning en hoe u elk gebied kunt gebruiken tot zijn recht. Vele malen zijn er manieren waarop je kunt maken “achtertuin retraites” in deze onderbenut gebieden zonder veel moeite of kosten, en echt breng de binnen uit.

De primaire focus van een nieuwe of bestaande outdoor kamer kan een vijver of vallend water functie, vuurplaats of bloemperk. In de meeste gevallen echter, het hart van een outdoor leefruimte is een tuinmeubilair samenwerkingsverband, groot of klein. De laatste tijd wint aan populariteit, groepen van “Adirondack meubilair” met inbegrip Adirondack stoelen, tafels, Loveseats en rockers, zijn een uitstekende keuze voor het creëren van zitplaatsen groepen. Uiteraard thuis in de buitenlucht, houten meubelen biedt duurzaamheid, comfort, en de natuurlijke uitstraling die u mag verwachten van een natuurlijk materiaal. Adirondack meubilair is uitzonderlijk comfortabel en heeft een ontwerp dat heeft doorstaan bijna een eeuw van gebruik. Zo meubels groeperingen waaronder Adirondack Adirondack stoelen en andere meubels zullen zeker lange, comfortabele service geven tijdens de warmere maanden van het jaar!

In aanvulling op de stoelen en tafel combinatie u ook kiest, strategisch toe te voegen planten of kleine struiken, hetzij in pot of grote dozen terracotta potten (voor mobiliteit en flexibiliteit) kan helpen om het zitgedeelte van een outdoor kamer definiëren en creëren een meer intieme “Escape” net meter van uw huis. Kleine buxus struiken zijn uiterst aantrekkelijk wanneer opgepot en geplaatst rondom een samenwerkingsverband meubels. Ze zijn ook zeer eenvoudig te onderhouden. Potentilla struiken zijn net zo leuk als gepot, Hardy in vele klimaatzones, en zullen bloemen in geel, wit of oranje gedurende het grootste deel van de zomer. Bouwen van een prieel of ceder ceder pergola bij de ingang van uw terras of tuin retraite is een prachtige manier om een gastvrije tintje ook. Plant sommige klimmen bloemen of wijnstokken aan de basis van uw prieel of pergola, en de instelling zal worden dat veel meer rijke en weelderig.

Als je de tijd nemen om te beoordelen uw toenemende behoefte aan woonruimte tijdens de komende warme maanden, ook rekening houden met de verkeersstroom van het ene gebied naar het andere: van een dek tot een patio en vervolgens naar een set van Adirondack stoelen op het grasveld voor voorbeeld. Het creëren van “gangen” van de ene naar de andere met planten (in potten of in de grond) of een tijdelijk of permanent stapstenen (natuurlijke of gegoten beton) zal helpen stropdas elke woonkamer samen visueel als fysiek.

Tenslotte, de belangrijkste suggestie in het maken van uw buiten zalen: geniet van de ervaring! Van brainstormen de planning op het vinden van de meubels en accessoires om de feitelijke oprichting van uw nieuwe leefruimte, plezier hebben en creatief zijn. De beste buitenleven gebieden, zoals de beste indoor woonvertrekken, zijn persoonlijke reflecties van de eigenaar gevuld met warme, uitnodigende stoelen en objecten maken dat bezoekers zich thuis voelen en de ontspannen eigenaren en comfortable.Jayson Gerth is de algemeen directeur van de Iowa Adirondack Company, die een groot online assortiment van de beste Adirondack stoelen, rockers, Loveseats, ligstoelen en nog veel meer biedt .

This entry was posted in Tuinieren and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.