USA Golfvakanties Top 5 Cursussen


   Door Morgan ClarkeFrance en Portugal worden de meest populaire bestemmingen voor Britse golfers op zoek naar het buitenland, maar golf in de VS hebben een beroep op al hun ownGreat cursussen, goede service en een zeer aantrekkelijke wisselkoers zijn slechts drie redenen waarom spelen.

De meeste van de beste cursussen zijn gericht op de Oost-en West kust, maar je bent verwend keuze als het gaat om de keuze waar te gaan. De VS is zo groot, is als 50 verschillende landen alles in een! En elke staat heeft zijn attracties (en super gangen). Here is mijn lijst van de vijf mooiste golfbanen in Amerika – elk heeft zijn eigen opvallende functie; of is de oceaan of cursus voorwaarde of briljant ontwerp of dienst.

Dus, als je gaan op een golf vakantie in de VS, zorg ervoor dat je speelt een ronde of twee op een van de volgende cursussen

Kiezelstrand

Pebble Beach in Californië is misschien wel de meest iconische golfresort in Amerika. Het hoofdgerecht, Pebble Beach Links, kijkt uit over de oceaan en is een “must” voor iedereen te spelen op een golf vakantie in Amerika. Met een heerlijk uitzicht en een verscheidenheid aan uitdagingen aangeboden op elke hole, zeker shouldnt worden gemist.

Een minder bekende cursus in het resort is het prachtige Spyglass Hill, geloofde door die in de weten dat een van de beste opleidingen in de wereld. Elke hole is vernoemd naar een personage, maar Treasure Island Dont voor de gek houden en denken dat dit isnta ernstige golfbaan dit mooie en schitterend aangelegde Natuurlijk kan problemen veroorzaken met de allerbeste spelers zelfs.

De Boulders

De Boulders is een onvergetelijke plek om te bezoeken op een golf vakantie in Amerika. Er zijn twee cursussen, Noord en Zuid. Ze arent de meest ingewikkelde of langdurige van cursussen, maar beide bieden een goede uitdaging (met Zuid wordt de superieure loop naar mijn mening) en is alles over de omgeving hier. Gelegen in de woestijn van Arizona, zowel cursussen aan te bieden woestijn geweldig uitzicht en een liberale verstrooiing van rotsblokken en cactussen rond de cursus. Het isnt vaak dat woestijn cactussen zijn een van de gevaren die youll gezicht tijdens het spelen van een rondje golf!

CordeValle

Een andere grote Californische golfbaan, werd Cordevalle ontworpen door Robert Trent Jones Junior en kenmerken veel van zijn beschermde handelsmerken, golvende greens en de perfecte plaatsing van bomen en fairways. Een leuke twist op deze cursus is de ongewone gevaar op de 7e hole wijnproeverij! Het maakt voor de perfecte herhalingscursussen (of veel troost nodig!). Trent Jones zegt dat dit is zijn beste stuk van het werk en dat is iets te zeggen.

De Kust Course

Op welke is uitgeroepen tot de Best Golf Resort in Noord-Amerika, de zee Course is Zee Islands “piece de la resistance!” Er zijn tal van hoogtepunten op u te wachten op een golf vakantie naar Americas East Coast, maar dit is degene die je niet mag missen. Als er ooit een golfbaan verdiend worden genoemd een kunstwerk, zou het deze. Prachtig aangelegd met een schitterend design en een onberispelijke staat. Gewoon adembenemend.

De Ocean Course

De Ocean Course in South Carolina East Coast is een ander hoogtepunt te bezoeken tijdens een golf vakantie in de VS. It beste te vergeten als je score elke hole een serieuze uitdaging om zelfs boven professionals en de richting en kracht van de wind kan het zelfs nog harder cadeautjes! Maar als je die zorgen opzij kunt u genieten van een rondje golf op een werkelijk legendarische cursus, beoordeeld in de Wereld Top 100 en een die gehost vijf Amerikaanse PGA toernooien. Het heeft een mooie toekomst zo goed, zoals deze is ingesteld op de 2012 US PGA Championship.Morgan Clarke host is de voorzitter van Uw Golf Vakantie, een bedrijf dat levert al op maat golf meer dan 25 jaar. Ze zijn experts in s werelds beste plaatsen om te spelen, met inbegrip van golf naar de VS, Frankrijk, België, Spanje, Italië, Dubai, Marokko en meer dan 20 andere landen .