Vandaag de slag met Real Estate Trends Vandaag


   Door Jon CaldwellThe handboek is geschreven in om niet alleen thuis kopers als verkopers, maar ook met het hele proces van kopen en verkopen van hun huis te helpen. De informatie in het boek is niet beperkt tot de eerste keer dat kopers of verkopers, maar kan ook een zeer handig hulpmiddel, zelfs voor de meer ervaren onroerend goed eigenaar of makelaar. Het proces van het kopen, vaststelling en uiteindelijk de verkoop van huizen is niet heel eenvoudig en steeds een vastgoed investeerder kan zowel zeer de moeite waard zijn of zeer ontmoedigend. Om succesvol te zijn op alles, onroerend goed inbegrepen, moet u opgeleid aan wat er gebeurt in de industrie. Dit boek was precies geschreven vanuit de eerste hand standpunt om voor lezers om te leren van de ervaringen van de author en niet dezelfde fouten begaan.

China, dat een van de snelst groeiende economieën van vandaag is ook beginnen te richten nemen op haar vastgoed industrie heeft. De China Real Estate Investment handboek is een zeer informatieve gids voor aankomende buitenlandse beleggers, fondsbeheerders, beleggingsadviseurs en andere belanghebbenden in de vastgoed sector. Het boek biedt een leidraad voor degenen die geïnteresseerd zijn helpen bij het handhaven of van plan om onroerend goed te investeren in China.

Buitenlandse investeerders in onroerend goed China moet plan voor fiscale en boekhoudkundige die grote verschil in netto rendement biedt. Het handboek omvat ook de volgende onderwerpen:

1. Overzicht van de Chinese vastgoedmarkt

2. Nieuw China onroerend goed boekhoudkundige regels

3. Inleiding tot de binnenlandse belastingen in het Chinees onroerend goed transacties

4. Circulaire 171 effecten

5. Chinees onroerend goed markt van fusies en overnames

6. Inkomende grensoverschrijdende kwesties voor het structureren van onroerend goed investeringen

Hier is een kort overzicht van een informatie-verpakt onroerend goed handboek geschreven door Jack P. Friedman, Ph.D., MAI, CPA, Jack C. Harris, Ph.D., en Barry A. Diskin, Ph.D., MAI. In deze 6e editie handboek, kunt u tegenkomen bijna elk onderwerp met betrekking tot onroerend goed. Of het nu kopen, verkopen of bedrijfsinvesteringen. In dit boek vindt u een lijst van maar liefst 2.500 vastgoed-gerelateerde termen, vermeerderd met een breed scala van definities, actuele informatie, kopen en verkopen, tips, informatie over bestemmingsplannen voorschriften en nog veel meer. Financiële tabellen voor snelle referentie zijn ook beschikbaar in dit handboek aan de lezers bij de behandeling van de betalingen met de hypothecaire rentevoeten voor een bepaalde set van de termijnen steun.

Het boek Real Estate Handbook: Land Wetten van Alabama heeft gediend voor een lange tijd als de referentie voor vele vastgoed makelaars en advocaten in Alabama. Nu op haar achtste editie is dit belangrijk naslagwerk bijgewerkt met alle wetten die werden aangenomen tijdens de gewone zitting van het parlement van Alabama in 2005. Het boek is georganiseerd op een manier dat het voordeel van de drukke professional. Het boek is verdeeld in twee secties zorgt voor een snelle en accurate onderzoek. The first section of the book covers virtually any topic that can fall under the field of real estate with up to date statutes and even current case laws. Aanhangsels A en B zijn opgenomen in het tweede deel van het boek waarin Bijlage A bevat ruim 200 steekproef vormen als referentie en aanhangsel B presenteert een checklist dat elke lezer vindt handig met zijn stap voor stap procedure voor het afsluiten van een loan.Jon Caldwell is een content manager. Veel van zijn artikelen is te vinden op http://realestatehandbook.net

This entry was posted in Goed and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.