veilige lijsten: goed of slecht voor Netwerk Marketing ?


   Door Robert ArmstrongFor vele jaren mensen hebben getracht om verspreid het woord over hun huis gebaseerde bedrijven op een veilige lijsten. Ze zei dat het ofwel zeer lage kosten of gratis reclame. En ze zei dat een anderen die begreep MLM of netwerk marketing of home based business attitudes kunnen bereiken. Zo een andere zou kunnen bereiken die zou worden van een soortgelijk geest.

En er zijn zelfs mensen die beweren, en terecht, dat ze veel geld voor reclame worden over veilige lijsten of had men zich aanmelden voor de gelegenheid vanaf een veilige lijst.

Echter, bij nader onderzoek blijkt dat slechts bepaalde soorten bedrijven doen het goed op veilige lijsten. En dat zijn bedrijven die reclame maken voor de volgende warme veilige lijst toe te treden, of dat een hulpmiddel of een systeem dat in staat zal stellen op basis van het bedrijf aan huis eigenaar om op grotere schaal of efficiëntere bevordering van hun bedrijf adverteren.

Wat voor degenen die wel succes hebben gehad op een veilige lijst om anderen aan te melden voor hun zakelijke kans, voor een ieder die beweert dat er 999 anderen die anders beweren. Met andere woorden, zo nu en dan zelfs een blind varken wortels uit een eikel.

Sad te zeggen, als je je eigen netwerk bedrijf zult u niet goed promoten. Wat er gebeurt is dat je de wind van het bevorderen van je eigen bedrijf aan anderen die de aandacht op hun eigen bedrijf en hebben weinig of geen interesse in wat je te bieden hebben. Ze willen dat je hun aanbod te lezen, maar liquideren gewoon naar de link om hun kredieten en verwijderen van uw aanbod zo snel mogelijk, zodat ze kunnen haast om een andere link en doe hetzelfde opnieuw.

Twee meer mensen kunnen ook geld verdienen op een veilige lijst. En dat is de persoon die eigenaar is van de veilige lijst en de persoon die verkoopt u een e-boek dat u vertelt hoe het beste gebruik maken van de veilige lijst. Dus, tenzij u de veilige lijst van eigenaar, of een product dat een beroep op de veilige lijst niche markt, zou ik ze te vermijden als de pest. Het is niet alleen een verspilling van uw tijd, maar van je geld too.Dr. Robert Armstrong is een voormalige Groene Baret draaide Doctor of Chiropractic die momenteel de directeur van Corporate Training voor TWCCTW, Inc, een onderneming die werkt met meer dan 150.000 non-profit organisaties. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring als leider in de home-based business industrie en heeft vele lezingen over doelen stellen en onderwezen persoonlijke motivatie seminars. Zijn website is http://my.searchestate.com/_mysite.aspx?f=/mn2340773.htm. Hij kan worden bereikt door het sturen van een e-mail naar DrBob@sfcn.org.