Veiligheidsvoorzieningen voor woningen met New Babies


   Door Beverly SugarmanThere zijn vele veiligheidsvoorzieningen die u mogelijk wilt kopen met een baby in het huis. Sommige wilt u wellicht installeren voordat de baby komt thuis uit het ziekenhuis, anderen kunnen wachten tot de baby begint te kruipen.

Een van de eerste dingen die je zou willen doen is een rookmelder te installeren op elke verdieping van uw huis en in de buurt van alle slaapkamers. Deze zijn essentieel als een eerste waarschuwing systeem om u te waarschuwen voor een brand overal in uw huis. Zodra u dit apparaat hebt geïnstalleerd, zorg ervoor dat u nieuwe batterijen in en test het om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Na deze eerste test moet u herbeproeving het een keer per maand de accu te controleren en ervoor te zorgen dat het niet goed functioneert.

U kunt ook het installeren van een CO-detector in de buurt van de slapende gebieden in uw huis aan koolmonoxide vergiftiging te voorkomen. Deze vergiftiging kan geleidelijk optreden zodat u zich wellicht niet bewust zijn dat het ook gebeurt. Deze detector waarschuwt u wanneer de koolmonoxide in uw huis is op gevaarlijke niveaus. U dient dit apparaat te installeren als je huis gas of olie warmte of op een aangesloten garage heeft, zoals deze factoren toe te voegen aan het gevaar van koolmonoxide vergiftiging.

Zodra uw kind begint te kruipen, kunt u installeren anti-schroeien apparaten in uw huis. Deze apparaten kunnen worden geïnstalleerd in uw kranen en douchekoppen door een loodgieter en kunnen reguleren van de temperatuur van het water per ongeluk branden te voorkomen als je baby het hete water op draait. Wat je boiler tot 120 graden Celsius kan ook brandwonden voorkomen dat warm water.

Een andere veiligheidsvoorziening die u wilt installeren wanneer uw baby begint te kruipen zijn raam bewakers en veiligheid netten. Deze apparaten kunnen voorkomen vallen van ramen, dekken, en balkons. De bewakers en veilig netwerk passen in het venster of over de ingang uit op een balkon en dek te voorkomen dat uw kind uit kruipen in de buurt van deze gebieden. De balken aan de bewakers moeten niet meer dan 4 cm tussen hen aan het kind te voorkomen kruipen via hen. Wanneer u deze bewakers, zorg ervoor dat je vertrekt een raam in elke kamer beschikbaar om te gebruiken als een vluchtweg in geval van een brand.

Hoek en rand bumpers zijn veiligheidsvoorzieningen die ook kan voorkomen verwondingen aan uw kind voor het geval hij valt. Deze bumpers moeten worden gelegd op de meubelen en houtwerk en open haarden die scherpe randen aan de klap te verzachten hebben als uw kind zou vallen tegen hen. U dient ervoor te zorgen dat de aard van de bumpers die u koopt veilig zal blijven bestaan voor een redelijke hoeveelheid tijd en wanneer zij eenmaal zijn geïnstalleerd, moet u vaak controleer ze.

Tot slot, wilt u misschien de deur stopt en deur houders installeren om uw kind te voorkomen knijpen of verwond zijn vingers en handen ion deuren en deur scharnieren. Een deur stoppen kan voorkomen dat een deur van het sluiten geheel, terwijl een deur houder kan de deur stevig op zijn plaats houden dat het niet wordt helemaal gesloten. Voor de deur die u zelden gebruikt, kan de deur houder een betere optie.

Met de aanschaf en het installeren van sommige van deze producten, kunt u ervoor zorgen dat uw huis baby is zo veilig mogelijk voor u en uw kleine one.We hebben baby gift manden die schattig zijn en praktisch. Perfect voor de pasgeborene en nieuwe moeders. Bekijk onze geweldige collectie van baby gift manden en nog veel meer bij www.mygiftbasket.us

This entry was posted in Ouder and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.