via e-mail marketing als Business Strategy


   Door David FishmanThe percentage van de internetgebruikers die een zakelijke / persoonlijke e-mailaccount is ongeveer 90 Staten Verenigde Staten Staten. Internet-bedrijven zijn heel anders dan traditionele bedrijven, vaak je Dont spreken of de klanten je alleen met hen via het internet te zien. Vele vormen van reclame op het internet Dont zo goed werkt als ze ooit deden.

Uw meest waardevolle bezit is een lijst van mensen die je hun toestemming gegeven om deze e-mail periodiek. Het gebruik van e-mail een bevestiging is een geweldige manier om uw lijst schoon, zal de lijst alleen bestaan uit mensen die een echte e-mailadres en die nam de tijd om de bevestigen dat er e-mail. We hebben allemaal steken veel energie in ons internet bedrijf. We hebben allemaal dezelfde hoop en dromen over waar ons internet bedrijf zal gaan. Veel mensen beginnen op het internet geloven dat hun belangrijkste marketinginstrument is hun website. Veel webmasters denken dat als ze een lijst van mensen en ze ontploffing een sales brief aan alle van hen zullen ze automatisch ontvangen verkeers-en verkoop.

Als u een eigen auto-responder veel gebruik hebben gemaakt van trucs om door sommige spamfilters, kunt u woorden veranderen rond als met behulp van f ^ ree voor het vrije woord, omdat spamfilters zijn steeds intelligenter zijn ze nu blokkeren de meeste van de trucs. Spam blokkers helpen de gebruiker e-mail controle van de hoeveelheid junk die zij ontvangen op hun e-mail boxen, nu de e-mail gebruiker heeft de macht om te beslissen wat ze zullen lezen en zien en wat ze niet.

Bij het aanmaken van uw website moet u ervoor zorgen u weg van het vastleggen van e-mailadressen, is dit belangrijk bij het bouwen van uw lijst. Veel mensen opt-in om deze vormen van e-mails te ontvangen, zodat u niet spammen mensen met ongewenste mail. Door als gastheer van de auto-responder op je eigen website, hebt u volledige controle over het programma. Als uw auto responder afstand wordt gehost, kunt u niet in staat zijn om een auto-responder die overeenstemmen met uw domeinnaam te krijgen. Een desktop-hosted auto responder is gewoon een programma dat rechtstreeks wordt uitgevoerd op uw eigen werkstation of computer. Een lokaal gehoste auto responder is een die wordt gehost op uw eigen webserver. Een auto-responder die wordt gehost betekent dat de werkelijke software wordt gehouden op host iemand elses en je hebt de mogelijkheid om te gebruiken, maar geen controle over de software.

De consument van vandaag is steeds gebombardeerd door marketing boodschappen van diverse media kanalen. Bij het verzenden van uw e-mail naar e-mailadressen van mensen die je moet concurreren met veel andere e-mails, zorg ervoor dat je gebruik maken van een pakkende onder de aandacht van de persons grijpen. De mensen, wie je bent het verzenden van uw berichten, willen uw informatie. E-mail marketing is de leiding van uw berichten gerichte adressen.

Een gemeenschappelijke werkwijze voor bedrijven is het creëren van e-mail en offline marketing intiatives om de bedrijfsnaam te houden en producten adverteren. Het verzenden van een ronde van promotionele e-mails, door middel van een 3rd party provider, kan een meetbaar effectieve manier om het woord eruit over uw bedrijf, uw producten en uw diensten.

Een geweldige manier om uw website te promoten is om een nieuwsbrief die draait om uw bedrijf en geef ze een reden om uw site te bezoeken. Een geweldige manier om bezoekers weer terug is op een nieuwsbrief maken, op deze manier bent u altijd in contact en het blijft uw naam vers in het minds.David Marc Fishman is de eigenaar van een link uitwisseling
site. De koppeling marketing software die wederzijdse link bevordert de uitwisseling
  en een weg links
.

This entry was posted in Market and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.