Vick Laatste NFL star In Trouble With wet


   Door Jeremy JamesWe gehoord hebben het allemaal voor. Hoog profiel atleten beschuldigd van een gruwelijke misdaad, veroordeeld in de rechtbank van de publieke opinie vóór de ontvangst van hun een eerlijk proces.

We zagen het met Kobe. We zagen het met de Duke lacrosse spelers. We zien het dagelijks met de Barry Bonds homerun achtervolging. Nu we zien het met Atlanta Falcons ster quarterback Michael Vick.

Wanneer Vick betrad de competitie als de nummer 1 pick ontwerp van de Falcons uit Virginia Tech het leek alsof hij geen kwaad kon doen. De opwinding die hij bracht aan de Georgia Dome aanvankelijk overgestoken raciale lijnen, zoals hij alle kleuren bij elkaar gebracht en tegelijkertijd de Falcons de NFC kampioenswedstrijd in 2004.

Echter, wanneer Vick begon te worstelen op het veld hij ook begon te worstelen om het vertrouwen van de Witte Valken fans terug te winnen. Veel White fans gelobbyd voor voormalige Falcons backup Matt Schaub te vervangen Vick, terwijl de Afro-Amerikanen in de Atlanta gebied trouw hun strijdende quarterback ondersteund polariserende zijn hele carrière.

Die steun of gebrek aan steun heeft Vick leek te volgen als hij zich voorbereidt op zijn zwaarste tegenstander tot op heden het gezicht, de Amerikaanse arrondissementsrechtbank voor het oostelijke district van Virginia.

Volgens het AP, Vick, en drie andere verdachten, zijn belast met concurrerende hondengevechten, aanschaf en opleiding pit stieren voor de bestrijding en het uitvoeren van de onderneming in staat lijnen. Als veroordeeld, kon de vier verdachten hoofd te bieden aan zes jaar in de gevangenis en 350.000 dollar aan boetes en teruggave.

Bijna onmiddellijk, organisaties als PETA en de ASPCA begon aandringen NFL commissaris Roger Goodell op “zak Vick” voor het gehele seizoen 2007 zoals hij deed met Adam “Pacman” Jones.

“We denken dat ze moeten hetzelfde doen met Michael Vick,” zei Don Shannon, een assistent-directeur van campagnes voor PETA. “We Dont denken dat hun afwachtende houding ver genoeg gaat. Als ze Pacman Jones op te schorten, kunnen ze opschorten Vick. ”

NFL woordvoerder Brian McCarthy snel gereageerd door te zeggen: “We zijn het eens met hen die hond gevechten wrede, vernederende en onwettig. De vermeende activiteiten zijn zeer verontrustend en we zijn zeer teleurgesteld Michael Vick heeft zichzelf in die situatie.

“We zijn met een uitgebreide dialoog met tal van groepen en individuen met inbegrip van de ASPCA en evalueren van al onze mogelijkheden om iets aan dit zo snel mogelijk.”

Volgens de AP, de aanklacht beweert dat Vick en zijn mede-verdachten begon de hondengevechten operatie in begin 2001, zijn rookie jaar. De aanklacht stelt dat acht jonge honden werden ter dood gebracht in april 2007. Ze werden gedood “door opknoping, verdrinking en / of slaande lichaam ten minste een dog aan de grond.”

Vick ook verluidt gaf toestemming om doven een verlies van een hond met water voordat het elektrocuteren.

Vick beweert dat hij zelden bezocht de woning en was zich niet bewust dat het werd gebruikt voor een criminele onderneming.

Vanwege de kosten, heeft Nike opgeschort de vrijlating van de laatste handtekening Vicks schoen, de Air Zoom Vick V. Er is echter nog niet ontbonden Nike hun contract met Vick, in plaats daarvan te kiezen voor de zaak uit laten spelen in een rechtbank.

Ondanks nog een zekere mate van steun van de NFL en Nike, Vick heeft verloren het vertrouwen van vele Atlanta Falcons fans. Ondersteuning voor Vick is meestal opgesteld op raciale lijnen, met een meerderheid van White fans geloven dat de Falcons moeten vrijgeven Vick, terwijl Black fans vinden dat Vick zijn een eerlijk proces moeten krijgen, volgens een ESPN poll.

McCarthy toegevoegd: “De vermeende activiteiten zijn wrede, onmenselijke en illegale schuldgevoel. Vick Michaels is niet bewezen en wij geloven dat alle betrokken juridische procedure om de feiten vast te stellen moet het mogelijk maken.”

Ondanks de aanvankelijk waarin ondersteuning, op REGAL druk moment dat de NFL in volgorde Vick niet te melden bij Valken trainingskamp in afwachting van een onderzoek door de league.Todd Smith is de webmaster voor Regal Mag de meest vooraanstaande online magazine voor African American Men