Vijf How To # 39s Voor degenen die droom om Schrijver


   nbsp; door: Constance Weygandt
Ik ben vaak gevraagd wat er nodig is om een schrijver of “Hoe kan ik doen wat je doen?” Het antwoord is niet ingewikkeld. Iedereen kan schrijven. Zelfs als je nooit een deelnemer voor uw achtste leerjaar Spelling Bee, is er spellingcontrole. Het is een prachtige uitvinding. Ieder van ons hebben toegang tot een woordenboek, een synoniemenlijst en een groot aantal boeken en artikelen over hoe te schrijven. Hier volgen enkele tips om je slag te gaan.
Besteed aandacht aan wat je tegen jezelf, in je slaap. Ik denk vaak dat ik een bestseller geschreven heb, op de nachten, als ik niet opstaan en schrijf mijn gedachten. Ik blijf een blocnote naast mijn bed. Toen ik dat eureka moment krijgen, in mijn slaap, krijg ik op en noteer deze. Sommige nachten, ga ik gelijk weer in slaap. Andere nachten, ik Cant wachten om mijn gedachten op papier te zetten en ik ben uit te voeren.
De vroege vogel krijgt de geschreven artikel. Ik ben vaak wakker voordat iemand anders in mijn huishouden. In de rust van de vroege ochtend zal, ideeën voor artikelen of vaak het hele artikel, kom dan naar mij. Natuurlijk kan dit spel ravage met een sociaal leven. Als ik met pensioen Dont op een redelijk uur, ben ik een prikkelbaar schrijver.
Lezen. Er is niet een persoon die is een autoriteit op alles. Wat u weten niet, weten. Lees alles met betrekking tot uw vakgebied van belang dat je je handen kunt krijgen op. Als u een schrijver van fictie, lezen wat je van houdt. Mijn interesse en liefde, is een zoektocht naar balans in het leven en anderen te helpen om dit te bereiken. Ik probeer te lezen, praten en ademen evenwicht. Als we erkennen dat we allemaal een deel van deze menselijke ras, waarom niet love it?
Praten en luisteren naar anderen. Ik probeer anderen en zich in gesprek zoveel mogelijk, in de supermarkt, het winkelcentrum, het postkantoor, enz. Ja. Ik ben een van die hinderlijk geïnteresseerde mensen. Ik ben geïnteresseerd in alles en zal met je praten over alles. Ik heb ook luisteren. Door te luisteren, die ook een deel van de conversatie Gambit, leer ik over andere belangen, behoeften en liefdes. Schrijvers, schrijf best, als ze schrijven wat ze weten.
Schrijvers, schrijven. Dit is waarschijnlijk het belangrijkste onderdeel van het schrijven. Het scheidt de degenen die willen worden schrijvers uit de degenen die slagen. Als je denkt dat je iets belangrijks te zeggen, zet het op papier. Het doesnt zaak als uw oorspronkelijke ontwerp begrijpelijk is. Dat is wat de re-write is voor, je gedachten te scherpen.
Neem een belang in het leven. Succesvolle schrijvers schrijven over onderwerpen die informatie, vermaak, uplift of andere manier invullen van de behoeften die wij, als mensheid, dragen in onze geest en harten. Toen ik begon te schrijven, las ik een citaat van Erma Bombeck, een humorist, syndicated columnist en succesvolle auteur voor vele jaren. Ze zei: Er gaat geen dag voorbij dat ik Dont horen van aspirant-schrijvers die vragen hebben. “Wat indien ik niet?” ( Wat als het je lukt ?”).” Als u wilt schrijver worden, beginnen vandaag. Ga zitten en zet potlood op papier of vingers toetsenbord. Ik wens u veel succes.