Vijf tips om meer succesvol te zijn op de telefoon Speaking To An MLM Lead .


   Door Yoshi KundagawaAlright, youre zo graag over dit MLM leiden dat je hart klopt uit je borst en youre knagen op je dop van de pen als een hond op een bot. De grote verkoop, dit is een Dont je wilt verliezen. Echter, wanneer de telefoon niet meer overgaat en hoort u een “hallo”, je je realiseert dat youve slikte de dop van de pen draaien en zijn nu blauw. Hmmm. Bye Bye MLM leiden. Bad set van zenuwen youve daar kreeg. Alright Thats. Er zijn enkele tips die kunnen helpen bij het verbeteren van je telefoon MLM vaardigheden. Als youve nog nooit gedaan, of zelfs als youve gedaan een miljoen keer. Iedereen kan iets leren om hen te helpen met hun MLM vaardigheden.

Het eerste wat je moet doen voordat je daadwerkelijk op de telefoon, is anticiperen op de antwoorden van de andere persons en weten hoe youre zal reageren. Als Mary cosmetica verkoopt en she over de telefoon met Lisa, een potentiële koper, met name een grote, ze doesnt wilt krijgen overrompeld. Denken. Maria heeft gesproken met Lisa over een lippenstift dat kost dertig dollar. Shes zo zeker she gaat bij deze verkoop die she praktisch schrijft de ontvangst nu te krijgen. Plotseling Lisa zegt: “Gee Maria, Id echt leuk dat lippenstift Dont maar ik denk dat mijn man zou graag met mij de uitgaven dertig dollar op. Heeft u een thatsa beetje goedkoper?” Nou, product Marys boek is gesloten, onder de half geschreven aankoopbon, dus shes struikelen rond probeert te krijgen tot de lippenstift pagina, mompelend onder haar adem in. Lisa voelt zich beschaamd en snel mompelt een “Sorry dat ik moet gaan, is dinner branden.”

Je hebt nooit willen worden geplakt met je tong opknoping uit omdat je didnt denken overwat als (s) zegt hij dit?Indien nodig, de praktijk met een vriend en hen aan te moedigen u Blindside met bepaalde vragen of comments so youll hebben een goed idee van hoe te reageren.

Een ander ding dat je wilt er zeker van is dat je goed geïnformeerd bent over wat youre bespreken. Oke, je waarschijnlijk vermoedde dat een, maar ik bedoel echt deskundig. Als je grote voorsprong een vraag en je hebt geen idee wat het antwoord is, jongen arent ga je te schoppen uw eigen achterkant later. Deze keer in plaats van te vragen over de goedkopere lippenstift, Lisa zegt: “Maria, Id echt graag willen dat de lippenstift hebben, maar kunt u mij vertellen of het een petrolatum in heeft, omdat Im zeer allergisch.” Hmmm. Kaak Marys zit op de vloer, want hoe moeten ze weten wat de lippenstift heeft in. Helaas Marys mompelen terwijl weer she probeert om iets te vinden in haar boekje over petrolatum en Lisa rustig besluit shell vasthouden aan haar oude merk van petrolatum vrije lippenstift.

Zorg ervoor dat u weet dat alles wat je kan over het onderwerp youll bespreken. Als je echt weten niet het antwoord op iets te snel om de persoon te verwijzen naar iemand die niet weet, of aan te bieden aan de informatie te krijgen en weer terug om ze te snel.

Nog een tip heb ik voor u is flexibel te zijn. Klinkt makkelijk genoeg, toch? Mensen deze dagen zijn zeer druk en gewoon Dont hebben veel tijd. Wees bereid om veranderingen in uw schema aan te brengen in de behoeften van uw grote lead tegemoet. Als u een ontmoeting met een persoon die gemakkelijk kunnen worden veranderd, zodat die u kunt ontmoeten met een andere persoon die absoluut heeft om je te zien vandaag, dan doen. Zij zullen waarderen dat u begrijpt dat hun tijd is kostbaar.

Last but not least, glimlach en onthoud dat de persoon aan de andere lijn is gewoon dat een persoon. Met deze tips, moet worden glad varen vanaf hier on.Yoshi Kundagawa is een freelance journalist. Hij schrijft over ondernemers, MLM en netwerk marketing. U kunt lezen zijn artikelen over mlm telefoon vaardigheden op zijn blog .